Creativ Companyn visio

Creativ Company haluaa kehittää maailmaa mielikuvituksen, luovuuden ja leikkimisen kautta. Tavoitteenamme on tehdä luomisen ilon löytämisestä helppoa ja hauskaa. Siksi teemme päivittäin töitä tarjotaksemme parhaat luovat tuotteet ja laadukkaat lelut sekä inspiraatiota luovuuteen ja leikkiin yksityishenkilöille, yrityksille, kouluille ja laitoksille.

Creative Company pyrkii olemaan paras, monimuotoisin ja luovin askartelutuotteiden toimittaja Euroopassa

Creative Company pyrkii olemaan paras, monimuotoisin ja luovin askartelutuotteiden toimittaja Euroopassa

Lapset ovat tulevaisuus

Creativ Company haluaa vahvistaa lasten älykkyyttä ja kehitystä kannustamalla heitä oppimaan luovuuden, leikkimisen ja mielikuvituksen kautta. Tiedämme, että nämä uteliaat, luovat ja leikkisät lapset kasvavat tulevaisuuden aikuisiksi, joiden on löydettävä uusia tapoja tutkia ja ratkaista sekä globaaleja että arkisia haasteita.

Luovuus ja leikki tuovat iloa, piristävät ja rauhoittavat tarvittaessa

Creativ Company haluaa rakentaa siltoja aivojen, käden ja sydämen välille. Uskomme, että luovat harrastukset ja opettavaiset leikit tarjoavat lapsille ja aikuisille tauon kiireisestä arjesta. Kun seuraamme luovuuden tai leikin virtaa, se tekee meidät onnellisiksi, antaa meille lisää energiaa ja rauhoittaa - ja auttaa tekemään ympäröivästä maailmasta jännittävämmän ja värikkäämmän paikan.


Haluamme pitää huolta maailmasta

Creativ Company haluaa edistää kestävää kehitystä ja kasvua maailmassa. Kehitämme ja laajennamme jatkuvasti kestävien, ympäristöystävällisten ja luonnonmukaisten tuotteiden valikoimaamme, samoin kuin osaa pakkauksistamme voidaan käyttää uudelleen luoviin projekteihin.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.