Sosiaalinen vastuu

- luontainen osa Creativ Companyn DNA:ta

Fyysisten, henkisten tai sosiaalisten haasteiden ei tarvitse olla esteenä hyvän työpaikan luomiselle. Creativ Company on sitoutunut luomaan dynaamisen, osallistavan ja monimuotoisen työpaikan toimintansa alusta vuodesta 2000 lähtien. Meillä on tilaa ihmisille, joiden on vaikea saada jalansijaa työmarkkinoilla eri syistä.

Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että 12 prosenttia Tanskan pääkonttorimme työntekijöistä työskentelee erityisin ehdoin, esimerkiksi kevyessä käytössä tai joustavalla työajalla. Kaikkiaan 18 prosenttia työntekijöistämme on työskennellyt tai on edelleen työsuhteessa erityissopimuksilla. Kuusi prosenttia heistä työskentelee tällä hetkellä tavanomaisin ehdoin.

Teemme kaikkemme auttaaksemme työntekijää, joka tarvitsee tukea tai erityisehtoja sairauden, sosiaalisten ongelmien tai perhevaikeuksien vuoksi.

Näemme, että tämä auttaa saavuttamaan sosiaalisen vastuun tavoitteemme ja on samalla liiketoiminnallisesti ja taloudellisesti järkevää. Olemme erityisen ylpeitä siitä, että olemme osa yritystä, joka auttaa muutoin työmarkkinoiden ulkopuolelle jääviä ihmisiä. Se lisää työhömme uuden ulottuvuuden, jota ilman emme halua emmekä voi olla.

Palvelukeskus

Osana yhteiskuntavastuutyötämme perustimme vuonna 2006 palvelukeskuksen yhteistyössä Holstebron kunnan kanssa. Siellä 15 henkilöä voi suorittaa käytännön koulutus-, arviointi- ja muita koulutusohjelmia.

Lue lisää palvelukeskuksesta täältä

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.