Puuvillakangas

Puuvillakankaamme ovat laadukkaita ja ne on valmistettu 100% puuvillasta. Puuvillakangasta voidaan käyttää sekä vaatteiden ompeluun että kodin sisustukseen. Puuvillakankaamme on sertifioitu Öko-Tex® 100 -standardin mukaisesti. Valitse yksivärinen tai kuviollinen puuvillakangas.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Paljon tapoja käyttää puuvillakankaita verkkokaupassamme

Luovuus ei rajoitu vain luovaan kirjoittamiseen, maalaamiseen, piirtämiseen, virkkaamiseen, ompeluun ja neulomiseen. Luovuus tarkoittaa kaikkea muuta kuin käsitöitä tai askartelua, jossa voit käyttää mielikuvitustasi. Kun harjoittelet luovasti käsillä ja teet jotain käytännöllistä, voit uppoutua harjoitukseen ja antaa mielesi vaeltaa.

Osa luovasta toiminnasta on vaativampaa kuin toiset, mutta on paljon parempi istua ja antaa ajatusten vaeltaa ompelun, neulomisen, maalaamisen tai vastaavan aikana kuin antaa keskittymisen herpaantua ajaessasi. Lyhyesti sanottuna kyse on luovuuden hauskasta tunnelmasta, jossa mitään ei tapahdu, jos ei kiinnitetä paljon huomiota. Pahimmassa tapauksessa teet virheen, mutta tässä tapauksessa voit aloittaa alusta tai yrittää korjata virheen.

Jotkut harrastukset ovat "riskialttiimpia" kuin toiset. Ompeleminen ja leikkaaminen saattavat aiheuttaa sormien joutumisen tielle, mutta useimmiten luovuus vaatii keskittymistä.

Puuvillakankaiden käyttö on harrastus, jonka voit tehdä helposti jutellessasi perheen tai ystävien kanssa. Vaikka leikkaisit ja ompelet, voit sotkeutua siihen vain rajallisesti. Sinun on vielä helpompaa tehdä muita asioita samaan aikaan, jos noudatat ohjeita tai olet käyttänyt puuvillakankaita monta kertaa aikaisemmin.

Laaja valikoima puuvillakankaita

Creativ Company tarjoaa erittäin laajan tuotevalikoiman. Meillä on useita tuhansia tuotteita, ja löydät laajan valikoiman puuvillakangaskategoriasta. Kankaat on valmistettu aidosta puuvillasta.

Monet tämän puuvillakangassivun vaatteista ovat tietyllä leveydellä, 145 cm, mutta löydät joskus myös eri levyisiä kankaita. Usein myös kankaat painavat saman verran. Yksittäisten kankaiden paino ilmoitetaan grammoina, ja numero ilmaisee, kuinka monta grammaa kangasta neliömetrillä on. Siksi yksittäisten kankaiden paksuutta ja painoa on helppo vertailla eri tuotemerkeillä, kangasleveyksillä, kangaspituuksilla ja -materiaaleilla.

Tällä sivulla on paljon tavallista puuvillakangasta, mutta löydät myös puuvillakankaita, jotka painavat yleensä enemmän neliömetriä kohden kuin tavallinen puuvillakangas.

Kaikki myymämme kangas on sertifioitu Öko-Tex 100 -standardin mukaisesti, ja voit luottaa siihen, että kaikki kangas on 100-prosenttista puuvillaa, ellei yksittäisen tuotteen kohdalla toisin mainita.

Voit valita monista erivärisistä kankaista, ja jokainen puuvillakangas on saatavana joko metrin mittaisena tai rullana. Ennen kuin napsautat tiettyä tuotetta, näet helposti, onko se yksi vai toinen. Siinä lukee joko "1 rulla" tai "1 lb.m". pienen napsautettavan tekstin tuotteen alla. (Ib.m tarkoittaa juoksumetriä).

Juoksumetreinä myytävien kankaiden minimi- ja maksimimäärät näkyvät. Jos ostat kangasta enemmän kuin metrejä, kangas ei ole yhtenä kappaleena. Kankaasta tulee yksiosainen, kunhan pysyt alle maksimiarvon.

Yksittäisten tuotteiden tiedot sisältävät myös tietoja, kuten pesu- ja hoito-ohjeet sekä mahdollisen hävikin prosenttiosuutena.

Mihin puuvillakangasta voidaan käyttää?

Puuvillakangas tuntuu ihanalta ja pehmeältä, säilyttää tehokkaasti lämmön ja on hyvin imukykyinen. Nämä ovat pääsyy sille, miksi puuvillakankaita käytetään usein vaatteissa. Aidosta puuvillasta valmistettua kangasta voi kuitenkin helposti käyttää moniin muihin tarkoituksiin. Kukaan ei sano, ettet voisi tehdä itse tehtyä keijua tai ommella kaunista päiväpeitettä puuvillakankaasta.

Voit säästää paljon rahaa ompelemalla, liimaamalla tai muulla tavoin tekemällä hyödyllisiä asioita puuvillasta. Verkkosivuiltamme löydät kattavan idealuettelon, joka sisältää paljon ehdotuksia puuvillakankaille.

Puuvillakankaat voivat kuitenkin harvoin erottua edukseen valmiina D howeverIY-tuotteena. Suhteellisen yksinkertaisetkin asiat, kuten vuodevaatteet, koostuvat eri elementeistä. Kun tutustut ideoihimme ideakuvastossamme , saat inspiraatiota kuvien muodossa, mutta voit myös nähdä, millaisia tuotteita tarvitsette (tai haluatte ehkä käyttää) yksittäisten asioiden tekemiseen, sekä vaiheittaiset ohjeet siitä, miten ideat syntyvät.

Sekä tarvittavat tuotteet (tai niitä voidaan käyttää haluttaessa) yksittäiseen tee itse -projektiin. Yksityiskohtaiset ohjeet näkyvät erillisellä tuotesivulla samalla tavalla kuin saat nopean yleiskuvan yksittäisestä ideasta napsauttamalla tai napauttamalla QuickView-painiketta.Pikanäkymä tulee näkyviin kuvan yläpuolella, kun pidät hiirtä sen päällä tai kosketat sitä kevyesti sormellasi napsauttamatta sitä.

Esimerkkejä puuvillan käytöstä:

  • Kankaalla ja napeilla päällystetyt purkkikynttilät
  • Hoitotyynyt
  • Petivaatteet
  • Vuoratut pussit
  • Tappityynyt
  • Joulutontut

Aito puuvilla on hyväksi

Puuvilla on todella kiva tuote, mutta kun valitset aitoa 100-prosenttisesta puuvillasta/kankaasta valmistettua puuvillaa, joka on myös Öko-Tex 100 -sertifioitua, saat ihanan pehmeän ja miellyttävän kankaan, jota on myös turvallista käyttää.

Puuvilla on luonnonmateriaali, jolle ihmiset ovat harvoin herkkiä. Jos saat allergisen reaktion puuvillakankaasta, se johtuu todennäköisemmin käsittelymenetelmistä/kemikaaleista ja kankaan värjäyksestä kuin itse puuvillasta. Se kirjoitetaan yleensä yksittäisten kankaiden viereen, pestäänkö ne ennen käyttöä. Jos ihosi on herkkä, kannattaa ehkä harkita huuhteluaineen ja miedon pesuaineen käyttöä, sillä jotkin pesujauhetyypit voivat aiheuttaa kutinaa.

Toinen etu puuvillan valinnassa on se, että se on ihanteellinen vaihtoehto villalle, jolle monet ihmiset kokevat kutinaa tai pistelyä ja jotkut ovat myös allergisia. Puuvilla on yleensä villaa pehmeämpää, ja sillä on monia samoja ominaisuuksia eristyksen ja kosteuden imeytymisen suhteen.

Toinen etu 100 % puuvillakankaan valinnassa on, että vältät synteettisiä kankaita, kuten polyesteriä, ja puolisynteettisiä kankaita, kuten viskoosia.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.