Sukkalanka

Sukkalanka on vahvistettua lankaa, joka sopii sukkien neulomiseen. Valikoimassamme on laadukasta superwash-sukkalankaa, jossa on 75 % villaa ja 25 % nailonia. Valitse yksivärinen tai monivärinen sukkalanka.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Upeaa sukkalankaa tootseille

Neulominen on hauskaa ja opettavaista puuhaa, joten on ymmärrettävää, että siitä on jälleen tullut suosittu harrastus monille ihmisille. Neulomisen ansiosta voit viettää monia hauskoja hetkiä, ja hyvä asia on, että voit neuloa junasta, odotushuoneesta ja kaikkialta muualta, missä normaalisti vain tuhlaat aikaasi. Voit tietysti myös istua ja nauttia neuleestasi kotona sohvalla, sillä kassissa on pieni lanka ja pari neulontaneulaa, joten voit neuloa missä tahansa.

Neulominen on myös käytännöllinen harrastus, sillä jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, kaikista projekteista tulee hyödyllisiä asioita. Neuleita voi käyttää päivittäin, ja ne ovat ylellinen tuote, joka näyttää hyvältä, tuntuu miellyttävältä ja pitää lämpimänä kylmänä päivänä.

Tämä koskee esimerkiksi kotona neulottuja sukkia, joista voi tulla todella upeita asusteita jaloille, joita ei voi verrata kaupasta ostettuihin sukkiin. Neulesukat ovat ainutlaatuisia vaatteita, jotka pitävät jalkasi lämpiminä kylmässä talvessa, jos valitset hyvän langan.

Neulesukat ovat siksi suosittuja aktiviteetteja, ja ne sopivat myös aloittelijalle, joka haluaa aloittaa hauskan ja merkityksellisen projektin.

Jos haluat myös aloittaa sukkien neulomisen, käytä hyvää sukkalankaa, joka käärii jalan hyvin. Siksi olemme koonneet tälle sivulle laajan sukkalankavalikoimamme, josta voit valita monista eri väreistä, kuten monivärisestä langasta.

Laadukasta sukkalankaa

Mukavat ja lämpimät neulesukat. Siksi ystäväsi ja perheesi ovat takuulla kateellisia ihanille kotitekoisille villasukillesi talvella. Kun alat neuloa sukkia, on tärkeää, ettet vain valitse lankaa. Kun olet jo pitkään tehnyt sukkia itse, haluat niiden kestävän vuosikausia, minkä vuoksi kannattaa valita laadukas lanka.

Sukkalanka on laadukasta lankaa, sillä se on vahvistettu kestämään sukkien aiheuttamaa ylimääräistä kulutusta. Kun vedät sukat jalkaan olohuoneen lattialla, ne luonnollisesti kuluvat, minkä vuoksi sukat kuluvat nopeammin kuin T-paitasi.

Siksi kannattaa valita sukkalankamme, joka sisältää 75 % villaa ja 25 % nailonia. Tämä yhdistelmä tekee sukista vahvat, joten niitä voi käyttää koko päivän.

Jos ostat esimerkiksi lankaa neuleeseen, voit helposti valita 100-prosenttisen villalangan, mutta sukille hyvä nailonsekoitesukkalanka on turvallinen valinta, joka tarjoaa samaa mukavuutta kuin muutkin langat.

Useita sukkalankoja

Creativ Companylta löydät laajan valikoiman laadukkaita sukkalankoja. Ja vaikka sukat voivat olla helppo asia jaloille, voit silti vaihdella mallejasi projektikohtaisesti ja siten tehdä sukkia, jotka sopivat juuri sinun tyyliisi.

Voit valmistaa klassisia yksivärisiä sukkia, jos pidät puhtaasta ja klassisesta tyylistä, tai monivärisiä sukkia, joissa on 2-4 eri väriä, jos haluat pirteän lookin jalkoihisi. Kun käytät moniväristä sukkalankaa, on aina yllätys nähdä, miltä lopullinen projekti näyttää. Siksi se on aina jännittävää.

Jos pidät terävistä väreistä, voit sekoittaa useita yksittäisiä sukkalankoja saadaksesi juuri sellaisen kuvion kuin haluat. Voit esimerkiksi tehdä sukkiisi kauniin kuvion, joka erottuu selvästi, jos käytät erivärisiä sukkalankoja.

Voit myös muuttaa sukkien muotoilua valitsemalla erikokoisia  neuleneuloja, jotka vaikuttavat sukan ulkonäköön.

Vain mielikuvitus on rajana sukille: kyse on vain luovuuden löytämisestä ja yksilöllisen, sinulle tai henkilölle sopivan sukkakuvion luomisesta.

Inspiraatiota seuraavaan sukkaprojektiin

Neulesukat ovat hauskoja ja käytännöllisiä, ja eri väri- ja mallivaihtoehtoja on runsaasti. Ne sopivat erinomaisesti kaikille luoville sieluille, jotka haluavat luoda upeita asioita alusta alkaen. Sukkalangalla voit täyttää laatikon laadukkailla sukilla ja neuleita voi käyttää myös persoonallisina lahjoina läheisillesi.

Kun alat neuloa sukkia sukkalangasta, voit valita kuoseja ja värejä monella eri tavalla. Siksi voi joskus olla hyvä idea etsiä inspiraatiota ulkopuolelta, jos et ole varma, mihin suuntaan pitäisi kulkea.

Siksi olemme koonneet  idealuetteloon laajan valikoiman erilaisia neulekuvioita, joista voit aina etsiä hyvän idean seuraavaan sukkamalliisi. Kaikkien projektien mukana toimitetaan yksityiskohtaiset ohjeet, joten kaikkien osallistuminen on helppoa.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.