Kuulakärkikynät, kynät ja kirjoituskynät

Meillä on laaja valikoima mustekyniä, lyijykyniä ja kirjoituskyniä sekä toimisto- että koulukäyttöön. Tutustu valikoimaamme piirustuskyniä, lyijytäytekyniä, huopakyniä, tusseja, alkoholipohjaisia tusseja, yliviivaustusseja ja HB-kyniä. Meillä on myös laaja valikoima laadukkaita lyijykynien teroittimia ja pyyhekumeja.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Suuri valikoima kirjoitusvälineitä

Vaikka kirjoitammekin nykyään muistiin useimmat asiat digitaalisesti, kuulakärkikynät ja lyijykynät ovat edelleen korvaamattomia työkaluja. Useimmat meistä kantavat niitä laukussaan, taskuissaan tai kotonaan. Arkielämässä kirjoitusvälineet voivat olla erittäin hyödyllisiä – esimerkiksi silloin, kun puhelinnumero on kirjoitettava nopeasti muistiin tai ostoslista on päivitettävä.

Monet käyttävät kirjoitusvälineitä myös koulussa ja työpaikalla, kun he kirjoittavat tärkeitä muistiinpanoja kokouksesta tai opetuksesta. Useat ihmiset väittävät myös muistavansa asioita paremmin kirjoittaessaan ne muistilehtiöön. Aivoilla on sensorinen modaliteetti, jossa kieli toimii kanavana muistissasi.

Creativ Companylla on laaja valikoima erilaisia kirjoitusvälineitä, kuten kuulakärkikyniä, metallikyniä ja kyniä. Valikoimassamme on klassisia kyniä ja kuulakärkikyniä sekä muita näyttäviä kyniä, joissa on kiinnitetty erityistä huomiota muotoiluun. Kaikki tuotteemme ovat korkealaatuisia – ja myös edullisia. Löydä uudet suosikkikirjoitusvälineesi meiltä – ja toimita ne muutamassa arkipäivässä.

Minkä lyijykynän valitsisit?

Creativ Companylla on laaja valikoima kyniä. Ne on esitetty alla. Erityyppisten lyijykynien valinta voi olla hieman vaikeaa. Toivottavasti opit lisää kynistä alla olevassa osiossa.

  • Koulukyniä. Nämä lyijykynät ovat vakiopaksuisia ja kuusikulmaisia, joten niistä saa hyvän otteen myös pidempiä aikoja kerrallaan. Kuten nimestä voi päätellä, ne sopivat erityisen hyvin koulukäyttöön, kun opetuksen aikana on tehtävä muistiinpanoja.

  • Kyniäkorjataan. Paksut, kolmionmuotoiset korjauskynät ovat toisessa päässä punaisia ja toisessa sinisiä. Ne ovat hyviä oppimaan esimerkiksi vokaalit ja konsonantit, kun väreillä saadaan aikaan visuaalisempaa oppimista.

  • Mekaaniset lyijykynät Mekaanisen lyijykynän ansiosta sinun ei tarvitse vetää teroitinta ulos koko ajan. Mekaaninen kynä on aina melko terävä ja antaa hyvän tuloksen. Siksi lyijytäytekynästä on tullut myös kaikkien suosikkikynä.

Nämä ovat kolme tärkeintä kynätyyppiämme, mutta pidä valikoimaamme silmällä, sillä päivitämme sitä säännöllisesti. Jos et vieläkään tiedä, mikä kynä kannattaa ostaa, muista, että hintamme ovat aina veitsenteräviä, joten voit ostaa kerralla useamman kuin yhden lyijykynän ja testata, mikä niistä on uusi suosikkisi.

Tussit kaikissa sateenkaaren väreissä

Creativ Company tarjoaa laajan valikoiman tusseja kaikissa mahdollisissa väreissä. Metallikynät, jotka sopivat erinomaisesti eri kuvituksiin ja kauniisiin töihin.

Värityskirjat ovat erittäin suosittuja sekä aikuisille että lapsille. Ja merkkimme ovat erinomaisia tähän tarkoitukseen. Metallikyniä on saatavana myös eri paksuisina, mikä on eduksi värityskirjoissa – näin sinulla on tusseja hyvin pienille kuvioille ja paksumpia tusseja suuremmille kuvioille. Värityskirjojen värittäminen on uskomattoman mukavaa puuhaa, joka voi auttaa sinua pitämään hauskaa arjen ulkopuolella.

Värityskirjat voivat toimia tietoisuuden muotoina, sillä luovuutesi saa lentää vapaasti ja voit tuntea rauhaa kaikkialla kehossasi. Kun ostat värityskirjan, suurin osa kuvista luodaan sinulle etukäteen. Sinun ei siis tarvitse tehdä omaasi. Sen sijaan voit istua alas ja nauttia luovasta ja kodikkaasta aktiviteetista, jossa keskitytään seuraavan värin valitsemiseen. Erittäin rentouttavaa puuhaa. Verkkokaupastamme löydät paljon erilaisia värityskirjoja sekä aikuisille että lapsille.

Valikoimastamme löydät myös muita erikoistusseja, kuten metallinhohtoisia tusseja, joilla voit koristella syntymäpäiväkortteja tai kutsuja. Värikäs tussi voi kohottaa mitä tahansa korttia ja näyttää ammattimaisemmalta kuin tavallinen sininen kuulakärkikynä. Pidä sen vuoksi aina muutamia värikkäitä tusseja käden ulottuvilla. Värikkäät kuulakärkikynät ja tussit voivat myös auttaa luomaan enemmän rakennetta arkeen. Jos esimerkiksi kotonasi on perhekalenteri, värit antavat paremman yleiskuvan suunnittelusta. Anna jokaiselle henkilölle yksilöllinen väri, jotta suunnittelijan on helpompi ymmärtää. Pieni vinkki Creativ Companylta.

Kirjoitusvälineiden tarvikkeet

Valikoimastamme löydät myös kaikki kirjoitustarvikkeet. Tämä koskee myös teroittimia, teroittimia ja pyyhekumeja. Kynänteroitin on ehdoton hankinta toimistoon ja penaaliin. Valikoimassamme on eri versioita sekä ohuille että paksuille kynille. Jos haluat upeita vempaimia, suosittelemme investoimaan sähkökäyttöiseen teroittimeen.

Kynää voi olla vaikea pidellä pitkään, minkä vuoksi voi olla hyvä käyttää valikoimamme kumista kädensijaa. Kumiset kädensijat varmistavat, että kynästä saa ergonomisesti oikean otteen. Tämä on mainio lisävaruste pienille lapsille, jotka opettelevat kirjoittamaan kynällä. 

Pyyhekumi on tietenkin myös tarpeellinen penaalille, joten voit nopeasti poistaa virheet muistikirjoista ja koulun asiakirjoista. Käytä siksi aina lyijykynää esim. matemaattisia tehtäviä, jotta voit nopeasti korjata yhtälöt.

Luovia projekteja kynän ja lyijykynän avulla

Kuulakärkikynät ja -kynät ovat käytännöllisiä kirjoitusvälineitä , mutta voit myös luoda upeita taideteoksia kynällä ja kuulakärkikynällä. Värikkäät tussimme ovat tietenkin ihanteellisia kauniiden taideteosten tekemiseen.

Viime vuosina on tullut erittäin trendikästä tehdä kuulakärkikynistä taidetta. Yhdistät usein kuulakärkikynän piirroksiin, mutta se on myös hyödyllinen väline luotaessa taidetta. Kuulakärkikynällä voi piirtää muotokuvia, maisemakuvia ja paljon muuta. Vahvista kuulakärkikynän klassista väriä entisestään piirtämällä useita kerroksia. Ehkä kuulakärkikynäsi toimii myös kierrätys- ja voimapaperin päällä rustiikkisen ilmeen luomiseksi.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.