Laminointi

Laaja valikoima laminointikoneita ja -pusseja toimistoihin, kouluihin, laitoksiin ja yksityiseen käyttöön. Myymme käyttäjäystävällisiä laminointikoneita sekä kylmä- että kuumalaminointiin. Laadukkaat koneet kestävät monia laminointeja. Meillä on myös laaja valikoima laminointipusseja esimerkiksi A3- ja A4-koossa.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Mitä eroa on kylmä- ja kuumalaminoinnilla?

Oletko koskaan törmännyt kylmä- ja kuumalaminointiin? Nämä sanat eivät ole meille tuttuja, ja ne kuuluvat tyypillisesti jokapäiväiseen kieleen. Pyrimme kuitenkin selittämään konseptit helposti ja yksinkertaisesti. Jatka lukemista niin kerromme lisää.

  • Kylmälaminointi: Laminaattitaskuissa on liiman tyyppi, joka varmistaa, että molemmat puolet tarttuvat toisiinsa keskellä olevan paperin kanssa.
  • Kuumalaminointi: Lämpölaminaattitaskut eivät sisällä minkäänlaista liimaa. Pikemminkin lämpö, joka saa muovin sulamaan.

Valikoimassamme myydään laminaattoreita sekä kylmä- että kuumalaminointiin, ja useimmat mallit voivat tehdä molemmat laminointityypit. Riippumatta laminoinnin tyypistä takaamme, että lopputulos on hyvä. Muovi varmistaa, että paperi on suojattu ja tiivistetty, että se on tiiviisti suljettu ja ettei nesteitä tai vastaavia aineita pääse sisään.

Arkaluontoisille asiakirjoille suosittelemme kuitenkin kylmälaminoinnin käyttöä. Kylmälaminointi on hellävaraisempaa asiakirjoille ja voi olla hyödyllistä papereille, jotka eivät kestä liikaa lämpöä, kuten vanhemmat musteasiakirjat. Kylmälaminointi voi kuitenkin aiheuttaa liiman liukenemisen ajan myötä.

Oikean laminoinnin ja hyvän lopputuloksen varmistaminen

Etkö ole koskaan kokeillut laminointia? Ei hätää, se ei ole rakettitiedettä. Kaikki tämän sivun laminaattorimme ovat sekä laadukkaita että helppokäyttöisiä. Löydät luonnollisesti myös tuotteen ohjekirjan, jotta voit tutustua siihen nopeasti.

Laminaattorimme ovat myös automaattisia, mikä takaa hyvän tuloksen kerta toisensa jälkeen. Älä siis murehdi oikean lämpötilan löytämisestä, sillä laite tekee sen esisäädetyillä toiminnoillaan. Varmista kuitenkin, että muoviin ei muodostu lämpökuplia, sillä se on selvä merkki siitä, että lämpötila on liian korkea.

  • Muista aina työntää laminointitaskun suljettu osa koneeseen ensin, sillä se vähentää riskiä, että asiakirja jää vahingossa kiinni. Se antaa myös parhaan tuloksen. Muista siis tämä vinkki.

  • Varmista, että asiakirjasi ei pääse kulkemaan koneen läpi liian nopeasti. Anna koneen pysyä luonnollisessa tahdissa äläkä vedä asiakirjaa sen läpi – ole kärsivällinen prosessin suhteen.

Mitä voit laminoida?

Lyhyesti sanottuna voit laminoida lähes kaiken. Ehkä jokapäiväisessä elämässäsi on jotain, jota et ole vielä harkinnut laminointia. Lue alla olevat vinkit laminoinnin käyttöön päivittäisessä työssäsi.

  • Reseptien laminointi. Kun valmistat keittiössä kurpitsakeittoa, vaivaat taikinaa tai teet jotain muuta, sormesi voivat likaantua nopeasti. Siksi voi olla hyvä laminoida kaikki reseptit, jotta ne voi pyyhkiä nopeasti pois kostealla liinalla.

  • Käyntikorttien ja CV:iden laminointi. Laminoitu tuote näyttää hieman ammattimaisemmalta. Siksi käyntikortit kannattaa myös laminoida, sillä se estää niiden rypistymisen takataskuihin.
  • Jos joudut ripustamaan kyltin tai vastaavan ulos, kannattaa laminoida se ensin. Muovikerros säilyttää kestävyytensä ja estää sadetta, räntää ja lunta pääsemästä sen läpi.

Jos haluat säilyttää asiakirjoja tai vanhoja valokuvia, kannattaa investoida laminaattoriin. Kun liität asiakirjasi vahvaan muovikerrokseen, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että ne kastuvat, rasvoittuvat ja vaurioituvat.

Laminaattorit toimistoon ja kotiin

Laminaattorit yhdistetään usein toimistoympäristöihin, mutta niitä voidaan käyttää myös yksityiskodeissa.

Laminaattoreitamme on myös eri hintaluokissa, joten jokaiselle budjetille löytyy sopiva vaihtoehto. Valikoimassamme on myös laminaattori, joka ei vaadi sähköä ja on saatavana edullisempaan hintaan. Kädensijaa on käännettävä, jotta se laminoituu.

Valitsitpa minkä tahansa Creativ Companyn laminaattorimallin, voit olla varma hyvästä laadusta.

Kaikkien taideteosten laminointi

Onko sisälläsi pieni taiteilija? Voitko luoda taideteoksen toisensa jälkeen? Siinä tapauksessa sinulla on todennäköisesti myös suuri kokoelma omia töitäsi kotona. Seinillä ei ole enää niin paljon tilaa, ja monet niistä on myös lahjoitettu ystäville ja tuttaville. Siksi sinulla on todennäköisesti suuri paperipino, jossa on kaunis työ makaamassa – niistä on huolehdittava laminoimalla. Laminointi varmistaa, että ne eivät rypisty ja muutu epätasaiseksi ajan myötä.

Jos haluat antaa taideteoksesi lahjaksi, suosittelemme laminoimaan sen ensin. Näin taideteoksesi näyttää myös ammattimaisemmalta, eikä kehys ole tarpeellinen, sillä laminointi varmistaa, että kuva on suojattu.

Jos pidät luovista projekteista ja kotona on paljon taideteoksia ja asiakirjoja, suosittelemme sijoittamaan laminaattoriin. Lupaamme, että se on jokaisen pennyn arvoista. Se voi olla myös hyvä lahjaidea jollekulle, jolla on kaikki tarvittava – paitsi korkealaatuiselle laminaattorille. Osta se tänään ja saat sen muutamassa arkipäivässä.

Onko sinulla kysyttävää laminaattoreistamme? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, sillä voimme auttaa ja neuvoa laminaattorin hankinnassa. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai chatin välityksellä.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.