Luovat pakkaukset lapsille

CREATIVITY IN A BOX

Moments.

Created by you.

Creativity in a Box tarjoaa lapsille paljon mahdollisuuksia keskittyä, oppia ja nauttia luovuudesta. Creativity in a Box sisältää kaiken, mitä lapset tarvitsevat luoviin hetkiin. Päästä luovuutesi valloilleen ja jaa hauskat ja merkitykselliset hetket. Valmistaudu rentoutumaan ja uppoutumaan luovuuden maailmaan.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}
"

Lasten leikkiminen ja oppinen

Vauvat ovat syntyessään uteliaita ja innokkaita kokemaan maailmaa. Heistä on ihanaa tuntea ja aistia kaikkea ympärillä, koska he käyttävät aisteja ympäristön tutkimiseen. Luovat aktiviteetit ovat täydellisiä tämän luonnollisen uteliaisuuden tukemiseen. Luovat askartelupakkaukset ja minipakkaukset sopivat hyvin kaikenikäisille lapsille. Lapset voivat saada käsiinsä savea, liimaa tai helmiä, ja kosketus eri materiaalien kanssa kehittää tuntoaistia ja hienomotorisia taitoja. Luovat aktiviteetit ovat täynnä oppimista. Ne auttavat lapsia uppoutumaan tekemiseen ja opettavat heitä olemaan kärsivällisiä. Kaksi arvokasta taitoa, josta on iloa kaikille vanhemmille. Anna siis lapsesi tutustua luoviin taitoihinsa erilaisissa DIY-projekteissa. Lapset ehkä haluavat maalata, piirtää, leikkiä savella, leikata ja liimata, rakentaa mielikuvituksellisia hahmoja tai tehdä helmikoruja. Tässä vain muutamia esimerkkejä hauskoista puuhista, joita askartelupakkaukset ja minipakkaukset tarjoavat.

Olemme tehneet pienten ja lapsiystävällisten projektien etsimisestä helppoa. Kokosimme tälle sivulle kaikki askartelupakkaukset, jotta saat yleiskuvan kaikista hauskoista puuhista, joita sinä ja lapsesi voitte tehdä. Kaikki askartelupakkaukset sisältävät hauskoja puuhia lapsille, joten jokaiselle löytyy jotakin. Askarteluboxit ovat erittäin käytännöllisiä ja sisältävät kaiken tarvittavan luoviin puuhiin. Sinun ei siis tarvitse ostaa paljon materiaaleja, jotka vievät tilaa ilman, että niitä käytetään uudelleen. Leikkiminen, oppiminen ja luominen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

 

Itse tehtyjä leluja lapsille

Ajattele, jos voisit itse suunnitella leluja – onneksi voit tehdä siitä totta. Voit valmistaa leluja yhdessä lapsesi kanssa helposti erilaisten perusaskartelupakkausten ja miniaskartelusettien avulla. Voit esimerkiksi tehdä hauskoja hahmoja, luoda kuvioita putkihelmistä tai valmistaa avaruusraketteja ja -olioita kierrätetyistä vessapaperirullista. Vaihtoehtoja on monia – myös kun työ on valmis, niin se on osa lapsen leikkiä.

 

Itse tehtyjä lahjoja täynnä luovuutta

Eniten itse tehdyistä lahjoista ilahtuvat isovanhemmat. Myös vanhemmat voivat olla ylpeitä lapsien tekemistä koristeista, hahmoista tai koruista. Lahjojen valmistamiseen ja antamiseen sisältyy paljon oppimista. Lapsi oppii tekemään jotain alusta alkaen ja hän kokee myös antamisen iloa.

Meiltä löydät ideoita ja inspiraatiota lahjoihin, joita lapset voivat valmistaa itse yllättääkseen vanhemmat, isovanhemmat tai sisarukset. Tutustu askartelusetteihin ja luoviin askartelupakkauksiin. Niiden avulla on helppo aloittaa lahjojen valmistus, sillä pakkaukset sisältävät kaikki tarvittavat materiaalit ja ohjeet. Lapsesi voi haluta tehdä kaiken itse tai ehkä pienemmät lapset tarvitsevat hieman vanhemman apua.

 

Hauskoja puuhia lapsille

Kesäloman, viikonlopun tai juhlapyhien lähestyessä on kiva suunnitella hauskoja puuhia lapsille. Lasten hauskassa puuhailussa ei ole kyse vain viihteestä, vaan myös oppimisesta. Lapset pitävät maalaamisesta, piirtämisestä, muovailusta, leikkaamisesta ja liimaamisesta, ja oppivat samalla paljon uusia asioita. Lapset oppivat värejä, muotoja ja ilmeitä. He oppivat uppotumaan ja keskittymään tekemiseen, ja ehkä jopa oppivat uuden tekniikan. Näin lasten askartelupakkaukset voivat olla muutakin kuin mukavaa tekemistä – ne voivat myös käynnistää oppimisen ja luovuuden. 

"
Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.