Luovat pakkaukset aikuisille

CREATIVITY IN A BOX

Moments.

Created by you.

Anna Creativity in a Box -pakkauksen johdatella sinut luovuuden iloihin. Uppoudu luoviin puuhiin ja jaa myös merkityksellisiä hetkiä ystävien ja perheen kanssa. Valmistaudu rentoutumaan ja sukella luovuuden maailmaan – ja ota tauko kiireisestä arjesta.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}
"

Luovuutta aikuisille

Olemme syntyessämme luovia, mutta miten voimme pitää yllä luovuutta niin, että se jatkuu lapsuudessa, nuoruudessa ja aikuisiässä? Kuntoilun tavoin luovuutta tarvitaan koko elämän ajan ja luovuutta kannattaa ylläpitää harrastamalla luovia puuhia, jossa voit päästää mielikuvituksen valloilleen. Aikuisena arki voi olla täynnä velvollisuuksia ja kotitöitä, joten voi tuntua siltä ettei luovuudelle ole tilaa. Lisäksi voi olla vaikea keksiä ideoita ja löytää oikeita askartelumateriaaleja. Luovien puuhien ei kuitenkaan tarvitse olla vaikeaa, kallista ja aikaa vievää. Voit välttää turhien askartelutarvikkeiden hankinnan ostamalla näppäriä DIY-askartelupakkauksia. Nämä pakkaukset sisältävät kaiken tarvittavan materiaaleista ohjeisiin. Ne on suunniteltu tekemään luovuudesta yksinkertaista ja helppoa – olitpa sitten lapsi, teini tai aikuinen. Olemme koonneet kaikki pakkaukset tälle sivulle – pienistä minipakkauksista suosittuihin aloittelijan askartelusetteihin. Askartelupakkauksien joukosta löydät varmasti mieleisen luovan projektin. Ehkä löydät uuden harrastuksen tai opit uuden tekniikan pakkauksiemme avulla, mutta ennen kaikkea toivomme, että koet tekemisen ja luovuuden iloa aikuisena – koska luovuus ei katso ikää.

Jos et tiedä mistä aloittaa, tutustu kaikkiin DIY-pakkauksiimme täällä.

 

Lisää luovuutta arkeen

Kuulemme aina, miten tärkeää luovuus on lapsille, mutta se on yhtä tärkeää myös aikuisille. Lasten mielikuvituksellinen, utelias ja leikkisä mieli tekee saa heidät tutkimaan maailmaa jatkuvasti – voimme oppia siitä. Lapset ovat siis luovuuden roolimallejamme. Luovuudessa on kyse ennen kaikkea kauniiden ja ainutlaatuisten esineiden luomisesta – taideteoksista lahjoihin ja koriste-esineisiin. Luovuuden tärkein tehtävä on kuitenkin luoda henkistä hyvinvointia. Kun neulot, virkkaat, ompelet, maalaat tai piirrät, voit tuntea sykkeesi laskevan, kun uppoudut ja keskityt kädentaitoihin. Luovista puuhista on tullut turvapaikka nykyajan kiireisessä arjessa. Luova hetki on stressitön ja täynnä mielikuvitusta.

Jos kaipaat inspiraatiota luoviin puuhiin, voit tutustua ideoihimme täällä.

 

Hauskaa puuhaa koko perheelle

Koska luovuus ei katso ikää niin voit aina jakaa luovuuden ilon koko perheen kesken – lasten, nuorten ja aikuisten kanssa. Minipakkauksien, askartelupakkauksien ja aloittelijan askartelusettien avulla voit aloittaa luovat puuhat helposti. Voitte valmistaa omia koruja, tehdä kukkia kreppipaperista tai koristeita jouluksi tai pääsiäiseksi. Laajasta askartelupakkauksien valikoimasta löytyy varmasti sopiva pakkaus koko perheelle. Pääsette kokeilemaan erilaisia materiaaleja, leikittelemään väreillä ja muodoilla ja oppimaan uusia tekniikoita. Voitte sisustaa kotia DIY-projekteissa valmistuneilla töillä tai antaa niitä lahjoina läheisille tai ystäville.

Jos etsit luovia puuhia, joista koko perhe voi nauttia, katso täältä.

"
Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä vieras
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.