Tähtinauhat

Tutustu laajaan punottavien paperisuikaleiden valikoimaamme, jotka sopivat ihanteellisesti joulutähtien ja muiden koristeiden tekoon. Meillä on paperisuikaleita sekä suurten että pienten joulutähtien tekoon. Paperisuikaleita on saatavana useissa eri leveyksissä, pituuksissa, väreissä, kuvioissa ja malleissa.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Tee oma tähtitaivas punotuilla paperinauhoilla

Mikään ei osoita joulua yhtä hyvin kuin klassiset joulutähdet. Jos sinulla on sorminäppäryyttä, voit helposti punoa kauniin taivaan, jossa on persoonallisia joulutähtiä. Creativ Companylla on laaja valikoima kudottuja paperisuikaleita, joten sinun tarvitsee vain löytää ne, joista pidät eniten, ja aloittaa kudonta.

Löydät paksuja ja ohuita suikaleita, yksinkertaisia suikaleita ja tähtisuikaleita, joissa on kuvioita. Saatavilla on myös kauniita lakattuja paperisuikaleita, joilla saat kauniita ja kiiltäviä joulutähtiä. Kokeile, kuinka monta joulutähteä voit tehdä ennen joulua. Ehkä voisit järjestää perhekilpailun?

Paperisuikaleita isoille, pienille ja ainutlaatuisille joulutähdille

Jos uskot, että paperisuikaleista tehdyt klassiset valkoiset ja punaiset joulutähdet ovat hieman liian vanhoja, olet onnekas, että päädyit sivullemme. Paperiliuskoillamme voit tehdä tähtiä, jotka ovat kaikkea muuta kuin vanhanaikaisia.

Valikoimastamme löydät hyvin ohuita paperisuikaleita, joilla voit tehdä todella söpöjä joulutähtiä. Tällaisessa projektissa tarvitaan kuitenkin hyvin näppärää sormea. Pienellä sorminäppäryydellä voit tehdä sievimpiä pikkujoulutähtiä ohuista paperisuikaleista.

Jos pidät enemmän isoista joulukoristeista, ota esille suuret ja leveät paperisuikaleemme. Niiden avulla voit tehdä suuria, kauniita joulutähtiä, jotka koristavat ikkunoita tai niitä voi ripustaa mihin tahansa. Ehkä he koristelevat joulupöydän?

Saatavana on myös normaalikokoisia paperisuikaleita, joiden värit tai kuviot erottavat ne perinteisistä. Jotkut niistä ovat kullanvärisiä, mustia, kuviollisia ja toiset lievennyskuvioisia. Näin saat kudotut joulutähdet näyttämään juuri sellaisilta kuin haluat. 

Joulutähdet, jotka on tehty liuskoista, kuten äidit, jotka tekivät

Joulutähden kutominen vaatii hieman harjoittelua. Mutta jos sinulla ei ole ollut kovin paljon harjoitusta, älä anna sen pysäyttää sinua. Useimpien joulutähtiliuskojen mukana tulee opas. Siksi ei ole mitään tekosyytä olla tekemättä kauniita joulutähtiä. Itse asiassa niistä tulee vielä yksilöllisempiä, jos ne rypistyvät hieman reunoilta.

Hyvä vinkki on pitää sakset käsillä. Voit myös leikata suikaleiden päistä palan, jos ne rypistyvät niin paljon, että ne eivät pääse tähteen asti kudontavaiheessa. On myös hyvä leikata latvat pisteiksi ennen aloittamista. Näin nauhan saa helpommin mahtumaan joulutähden läpi.

Kun joulutähti on valmis, ota neula ja lanka esiin. Ompele lanka tähteen, jotta voit ripustaa sen roikkumaan. Voit myös ommella useita tähtiä samaan lankaan, jotta voit ripustaa ne yhteen. Ehkä olet tehnyt niin paljon joulutähtiä, että voit tehdä kokonaisen koristeköynnöksen.

Tee omia joulutähtiä ja muita kudottuja tuotteita

Itse asiassa voit tehdä kudotuista paperinauhoista paljon muutakin kuin klassisen joulutähden. Voit tehdä esimerkiksi puolikkaan joulutähden, jolloin teet tähden keskelle vain yhtä puolta. Sen jälkeen se voidaan liimata ikkunoihin tai seinään tarralla. Yritä tehdä useita tähtiä ja ripusta ne seinälle tai ikkunaan. Se voi näyttää todella kauniilta.

Paperisuikaleista voi tehdä myös pieniä isoja tähtiä. Solmi sitten paperisuikaleeseen solmu ja kiedo paperi sen ympärille pari kertaa. Niittaa sen jälkeen pää, niin saat pienen viisikulmion. Paina reunoja varovasti kohti keskustaa, jotta viisikulmio täyttyy ilmalla. Nyt sinulla pitäisi olla pieni paperisuikaleiden pyöreä tähti. Prosessista on kuvia tällä sivulla tai muualla Internetissä.

Pienet isot tähdet ovat erityisen söpöjä ryhmitettyinä. Kokeile pujottaa ne tähtien läpi, jotta monet voivat roikkua saman langan varassa ja ripustaa useita naruja yhteen. Ne voivat muistuttaa matkapuhelinta. Jos olet käyttänyt eri värejä tähtien tekemiseen, voit tehdä niistä sateenkaarimobilen.

Hiiren portaissa on myös mahdollisuus tehdä jokaisesta lapsesta suosikkiklassikko. Aloita kahdella paperisuikaleella, jotka liimataan yhteen toisesta päästä. Liuskojen tulee olla kohtisuorassa toisiinsa nähden. Sen jälkeen nauhat on taitettava vuorotellen. Kun pääset suikaleiden päähän, voit liimata lisää nauhoja, jos hiiren portaat eivät ole tarpeeksi pitkät, tai viimeistellä portaat liimaamalla päät yhteen. Joskus kannattaa käyttää nitojaa tai teippiä, jotta siitä tulee pitävämpi.

Hiiren portaat voi tietysti tehdä haluamillasi väreillä. Voit tehdä niistä yksivärisiä tai käyttää kahta eriväristä paperisuikaletta. Jos sinulla on kärsivällisyyttä – ja riittävästi paperisuikaleita – voit tehdä kokonaisen joulukuusen koristeeksi.

Jos joulutähtien kutomisen ilo on pureskellut, voit käyttää niitä paljon muuhunkin kuin vain kuusen ja ikkunoiden joulukoristeisiin. Voit käyttää niitä lahjakortteina tai koristella lahjasi punotuilla tähdillä joko keskilettinä tai ilman sitä. Voit myös punoa useita isoja tähtiä ja yhdistää ne kauniiksi ja persoonalliseksi kranssiksi ovelle. Koristele se tarvittaessa kuusenoksilla ja rusetilla.

Todellisuudessa tähdet eivät kuulu vain jouluun. Puno keltaisia ja valkoisia tähtiä yhteen ja aseta ne seinälle ja kattoon lapsen sängyn yläpuolelle, niin saat luotua kauniin tähtitaivaan. Jotkut voivat roikkua katosta narun varassa. Voit myös lisätä liimaa ja kimalletta, jotta saat ne loistamaan päivällä. Voit myös maalata ne hohtavalla maalilla, jolloin ne hohtavat yöllä.  

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.