Maljakot ja purkit

Täältä löydät laajan valikoiman maljakoita, purkkeja, koreja ja rasioita kodin sisustukseen. Tutustu kauniisiin lasista, terrakottasavesta tai posliinista valmistettuihin maljakoihin. Tai osta kahvallisia puurasioita tai meriruohosta kudottuja säilytyskoreja.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Suunnittele oma ruukku, maljakko tai kori kotiisi

Maljakot, ruukut ja korit ovat luonnollinen osa kodin sisustusta. Tähän voit laittaa kauniita kukkia veteen, kun haluat tehdä kodistasi elävämmän. Maljakoista ja ruukuista on saatavana useita eri kokoja ja versioita. Tarjolla on korkeita, matalia, leveitä, kapeita, kulmikkaita tai pyöreitä maljakoita ja ruukkuja. Yritä vain huomata, että kaksi maljakkoa on harvoin samanlainen, kun käyt ystävien ja perheenjäsenten luona. Se tekee myös maljakoista, ruukuista ja koreista yksilöllisiä ja jännittäviä, koska ne ovat tärkeitä kodin sisustukselle ilman, että edes ajattelet niitä. 

Jos unelmoit oman maljakon, ruukun tai korin tekemisestä, jota voit käyttää kodin sisustuksessa tai antaa jollekulle aivan erityiselle, olet tullut oikeaan paikkaan. Creativ Company tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden luoda omia versioita. Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja luo kauniita, hauskoja, tyylikkäitä tai luovia maljakoita. 

Olemme koonneet mielenkiintoisen valikoiman maljakoita, ruukkuja ja koreja, joihin voit antaa uutta eloa. Näin voit luoda aivan omanlaisesi kokonaisuuden, jonka voit sijoittaa hyllyille, sohvapöydälle, ruokapöydälle tai ikkunalaudalle. Jos kasvisi on suurempi, kannattaa valita lattialle asetettavat korimme. 

Tee kodin sisustuksesta persoonallinen kotitekoisella maljakolla tai ruukulla

Maljakon tai ruukun ei tarvitse olla tylsä tai perinteinen. Persoonallinen ilmeesi vain lisää yksityiskohtia, jotka kohottavat sisustuksen tunnelmaa. Kun valitset materiaaleja, joiden kanssa haluat työskennellä, voit valita esimerkiksi lasia tai posliinia haluamasi tyylin mukaan. 

Voit aloittaa maljakon suunnittelun monin eri tavoin. Voit esimerkiksi maalata suoraan maljakkoon tai tehdä ohuen kipsikerroksen sen ympärille. Voit kiinnittää maljakkoon esimerkiksi erilaisia esineitä. Se voi olla simpukankuoria, kuivakukkia, helmiä tai mitä tahansa muuta, mikä saa maljakon näyttämään kauniilta. 

Maljakko tai punottu kori tarjoaa runsaasti sisustusvaihtoehtoja, koska sen voi sijoittaa niin moniin eri paikkoihin kotona. Se voi olla missä tahansa eteisen hyllystä, ruokapöydästä tai jopa makuuhuoneen yöpöydästä. Se lisää persoonallista ilmettä kodin sisustukseen muuttamatta sitä liikaa. 

Anna henkilökohtainen lahja, joka jää mieleen

Jos haluat yllättää rakkaasi yksilöllisellä lahjalla, maljakko, ruukku tai kori on hyvä idea. Se on lahja, joka ilahduttaa vastaanottajaa, sillä se osoittaa, että olet käyttänyt aikaa ja ajatellut asiaa harkiten. Se on myös hyödyllinen lahja, sillä voit laittaa maljakkoon kukkia tai kynttilöitä. Tämä tarkoittaa, että vastaanottaja saa muistutuksen aina, kun hän laittaa siihen värikkäitä ja kauniita kukkia. 

Jos haluat antaa luovalle lapsellesi persoonallisen lahjan, maljakko tai ruukku on ihana lahja. Se on myös hauska ja opettavainen puuha, josta voitte nauttia yhdessä. Lapset voivat heittäytyä hauskaan projektiin, josta on hyötyä myös isovanhemmille tai toiselle perheenjäsenelle. Olipa lopputulos mikä tahansa, saat taatusti hauskan kokemuksen, joka tarjoaa hyviä muistoja koko perheelle. 

Täältä saat ideoita luovien maljakoiden ja korien tekoon

Suunnitteletko luovaa päivää lastenhoidossa, koulussa tai kotona? Kaipaatko inspiraatiota siitä, mitä voit tehdä? Tutustu siinä tapauksessa mielenkiintoiseen idealuetteloomme. Seuraavassa on erilaisia ehdotuksia ja ideoita siitä, miten voit tuoda persoonallisuutta tavalliseen maljakkoon tai ruukkuun. Sekä aikuisille että lapsille löytyy jotakin, joten koko perhe voi nauttia maljakon tai korin tekemisestä.

Lähtökohtana on kaksi tapaa tutustua idealuetteloomme. Yksi tapa on napsauttaa sivuston valikon kohtaa 'Luovat ideat'. Napsauta sen jälkeen aihetta vastaavaa alakategoriaa. Voit myös etsiä maljakkoa, ruukkua tai koria hakukentästä. Täältä löydät ideoita idealuettelostamme, jota voit napsauttaa. 

Löydä projektiisi sopiva maljakko, ruukku tai kori

Creativ Company tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita maljakoita, ruukkuja ja koreja, jotka voit yksilöidä. Pyrimme olemaan ensisijainen harrastusmyymäläsi Tanskassa. Siksi löydät myös paljon erilaisia tarvikkeita ja tarvikkeita, jotka auttavat sinua kehittämään luovuuttasi. Tällä sivulla olemme yrittäneet luoda luovan maailman, jossa voit luoda rajattomasti mahdollisuuksia. Siksi sinulla on runsaasti mahdollisuuksia toteuttaa ideoitasi valikoimamme työkaluilla ja tuotteilla. 

Jos sinulla on kysyttävää tuotteestamme, ota meihin yhteyttä. Voit joko soittaa meille numeroon +45 96 13 30 10 tai kirjoittaa suoraan asiakaspalveluumme osoitteeseen mail@cchobby.dk. Voit myös aina vierailla Holstebron fyysisessä harrastemyymälässämme, jossa ammattitaitoiset ja luovat työntekijämme tapaavat sinut. 

Olemme ylpeitä palvelustamme ja neuvoistamme. Siksi sinua tervehtii aina ystävällinen ja palveluhenkinen asiakaspalvelumme, joka tekee parhaansa auttaakseen sinua. 

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.