Maalaushaalarit ja -esiliinat

Täältä löydät taiteilijan takit ja esiliinat sekä lapsille että aikuisille. Valitse esiliinojen, laboratoriotakkien ja kertakäyttöesiliinojen valikoimasta.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Miten valitset oikeat maalausesteet?

On hienoa päästä uppoutumaan maalaamisen maailmaan ja viettää aamu tai iltapäivä yksin tai perheen kanssa tee se itse -projektia varten. Maalia kuitenkin päätyy usein paikkoihin, joihin se ei ole tervetullut. Siksi koko perheen kannattaa investoida poimujen tai esiliinojen maalaamiseen.

Verkkosivuiltamme löydät laajan valikoiman maalausessuja, esiliinoja ja kertakäyttöisiä esiliinoja. Mutta miten valitset oikean esiliinan? Olemme koonneet listan asioista, jotka kannattaa ottaa huomioon ennen ostamista:

  • Kertakäyttöinen esiliina vai tavallinen maalipeite? - Kertakäyttöinen esiliina voi olla hyvä ratkaisu kiireisessä aikataulussa. Kun olet lopettanut maalaamisen, voit hävittää sen välittömästi. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä enempää. Jos taas tiedät jo nyt, että maalaat paljon tai suunnittelet tulevaa, kannattaa investoida uudelleenkäytettävään ja kestävämpään maalausesiliinaan. Voit pestä sen yhä uudelleen ja säilyttää sitä askartelulaatikossa.
  • Koko ja pituus - Me myymme maalausessuja ja esiliinoja sekä lapsille että aikuisille, joten muista valita oikea koko. Esiliinamme ovat myös eripituisia, jos haluat suojata polvia myöten. Monet kertakäyttöiset esiliinamme antavat sinulle sen. Asiakkaiden mieltymykset vaihtelevat suuresti. Kaikki mitat on ilmoitettu yksittäisissä tuotteissa, joten voit selvittää, mikä malli sopii sinulle parhaiten.
  • Kauluksellinen vai ei? - Meiltä löydät maalatut smokkirypytykset kauluksella tai ilman. Kauluksella varustettu malli on hyvä valinta erityisesti lapsille, sillä pienet kädet levittävät usein tuoretta maalia koko keholle.
  • Hihojenkanssa vai ilman? - Monissa maalausessuissamme ja poimukuvioissamme on hihat, jotta sinä tai lapsesi ette pääsisi maalaamaan käsiäsi. Näin vältyt maalitahroilta, ja voit sen sijaan uppoutua lapsesi kanssa maalausprojektiin. Huomaa kuitenkin, että kaikki kertakäyttöiset esiliinamme ovat hihattomia.
  • Väri ja malli - Voit valita monista eri väreistä ja malleista, kuten musta, valkoinen tai sininen, kun ostat maalausessuja ja -esiliinoja verkkokaupastamme. Jos olet ahkera tai ammattimaalari, esiliinassa vietetään pian useita tunteja. Siksi on tärkeää löytää malli, joka sopii omaan makuusi ja takaa samalla hyvän liikkuvuuden ja mukavuuden.

Maalausesiliinat ovat olennainen osa nuoria ja vanhempia maalareita.

Piirustusprojektien hyvä puoli on, että koko perhe voi kokoontua yhteen. Lasten ja aikuisten maalausessujen ja poimukirjojen valikoimastamme löydät helposti koko perheen yhteiseen harrastepäivään sopivat koristeet.

Mutta mitä voit tehdä maalausprojekteissa? Kaikenikäisten lasten ja aikuisten projekteja voi tehdä monella eri tavalla:

  • Sormivärit perheen pienimmille. Sormimaalauksen aloittaminen on hauskaa ja viihdyttävää. Voi olla hyvä sijoittaa johonkin hihallisista maalaushelmoistamme, jotta voit suojata itsesi alusta alkaen.
  • Käsi- ja jalanjälki - Maalaaminen on loistava tapa kuvata lasten käsiä ja jalanjälkiä, verrata niitä vuosien varrella ja seurata niiden kasvua ajan mittaan. Se on myös mainio lahja isovanhemmille. Tee ne maalauskankaalle tai suolataikinalle.
  • Kankaallemaalaaminen - Isommat lapset ja aikuiset voivat nauttia taulujen maalaamisesta kankaalle. Voit maalata mitä vain, olipa kyse sitten muotokuvista, maisemista tai mielikuvituksestasi. Nämä kuvat herättävät muistoja ihanasta ja miellyttävästä päivästä vuosikausien ajan.
  • Yksittäisten osienmaalaaminen ja tee-se-itse-projektit - Tarvitsetko ideoita luoviin tee-se-itse-projekteihin, joita koko perhe voi tehdä yhdessä? Lapsille ja kaikenikäisille aikuisille voi olla hauskaa tehdä omia autoja, eläimiä, ihmisiä, korkeuksia, jäätelökojuja, viherkasveja ja paljon muuta tavallisella pahvilla ja maalilla. Laita vain maalausessu tai kertakäyttöinen esiliina päähäsi ja päästä sisäinen luova sielusi valloilleen.

Hyppää kertakäyttöiseen esiliinaamme ja uppoudu maalausprojektiin

Kertakäyttöiset esiliinamme sopivat täydellisesti yhteen maalausprojektiin viikonlopun aikana tai koulujen loma-aikaan. Kertakäyttöinen esiliina suojaa parhaiten, kun maalattujen poimujen pesemiseen ja säilyttämiseen ei tarvita aikaa tai tilaa. Lisäksi kertakäyttöiset esiliinamme ovat riittävän pitkiä suojaamaan hienoja vaatteitasi.

Kertakäyttöiset esiliinamme myydään 100 kappaleen pakkauksissa. Ne ovat hihattomat, joten ne sopivat kaikille kotitaloudessa asuville aikuisille ja ovat helppokäyttöisiä. Myös hihattomuus takaa hyvän liikkuvuuden. Kun kertakäyttöiset esiliinat ovat valmiina, voit aloittaa uuden askarteluprojektin. Lisäksi ne ovat käteviä maalaustehtävissä, kuten seinien, aitojen tai huonekalujen maalaamisessa. Vaikka 100 saattaa kuulostaa suurelta, käytät sitä varmasti.

Autamme löytämään inspiraatiota uusiin maalausprojekteihin

Creativ Company arvostaa luovuutta ja hyviä ideoita. Siksi olemme julkaisseet verkkosivuillamme useita erilaisia idealuetteloita, joista osa perustuu eri vuodenaikoihin ja lomapäiviin. Muutamalla napsautuksella saat paljon inspiraatiota uusiin tee-se-itse-projekteihin, joissa voit maalata ja käyttää juuri ostamiasi maalausessuja, esiliinoja tai kertakäyttöisiä esiliinoja.

Etsitkö tiettyä maalausesiliinaa? Vai onko sinulla kysyttävää maalattavista poimureistamme? Voit aina ottaa meihin yhteyttä, niin autamme sinua.

Verkkokaupastamme voit tilata maalausessuja, esiliinoja ja kertakäyttöisiä esiliinoja koko perheelle, joten olet valmis seuraavaan harrasteprojektiin. Toimitamme tuotteet 3-5 arkipäivän kuluessa kaikkialle maahan.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.