Ikkunamaali

Ikkunaväri on väriä, jota voidaan käyttää suoraan ikkunalasissa ja jota käytetään koristeiden ja hahmojen tekemiseen. Ikkunaväriä on saatavana sekä pienissä pulloissa että tusseina, ja se on liitupohjainen väriaine, joka on helppo pestä pois. Tutustu ikkunaväritussien ja -pullojen valikoimaamme alta.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Luo ainutlaatuisia taideteoksia ikkunamaalauksella

Etsitkö hauskaa projektia kotiisi? Siksi kannattaa kokeilla ikkunamaalia perheen pienimmille. Koska tuskin mikään on hauskempaa kuin pystyä luomaan ikiomaa taidetta kotisi ikkunoissa. Ikkunamaalit voivat olla hauskaa puuhaa, jonka voit esitellä lapsillesi – tai jota voit alkaa tehdä itse. 

Voit koristella ikkunan lasit ikkunamaalilla. Näin voit päästää irti lähes kaikista kodin huoneista. Ja tietysti sinä päätät, kuinka suuria tai pieniä taideteoksia kotisi ympärillä on.

Löydä ikkunamaalit kauniissa väreissä eri tuotemerkeiltä

Creativ Company on varmistanut, että voit valita ikkunamaalin monista eri tuotemerkeistä. Saatavilla on myös paljon eri värejä, joista voit valita mieleisesi – koska sinulla pitäisi tietysti olla mahdollisuus käyttää lempivärejäsi. 

Voit ostaa ikkunamaaleja yksittäin tai monipakkauksissa, jos valinta on vaikeaa. Kummassakin tapauksessa voit olla varma, että vietät hauskoja hetkiä koristellen ikkunasi kotona. Jos etsit tiettyä väriä, jota ei löydy valikoimastamme, ota meihin yhteyttä. 

Löydät meiltä sekä ikkunamaaleja että liitutusseja

Valikoimassamme on sekä ikkunamaaleja että liitutusseja. Hankala kysymys on tietysti se, mitä niistä kannattaa valita. Molempia tyyppejä voidaan käyttää ikkunalasin koristeluun. Molempien kanssa työskentely on erittäin helppoa, joten saat yhtä hyviä tuloksia. Niiden käyttötavassa on kuitenkin pieni ero. 

Kun työskentelet ikkunamaalin parissa, piirrä ensin kuva tai teksti muovitaskuun. Sen etuna on, että voit asettaa piirustuksen tai jotain muuta muovitaskuun, jota voit käyttää mallina. Luomuksesi pitäisi olla kuiva noin 24 tunnin kuluttua – mutta se kannattaa. Sen jälkeen voit ottaa esiin kauniin taideteoksesi ja asettaa sen suoraan ikkunalasiin. Yritä vain huomata, miten auringonvalo korostaa kauniita värejä vielä enemmän.

Jos valitset liitutusseja, voit piirtää suoraan ikkunoihin. Näin näet valmiin tuloksen välittömästi. Toisaalta yhden vaihtoehdon ei tarvitse sulkea pois toista. Voit yhdistellä helposti sekä ikkunavärejä että liitutusseja. Esimerkiksi liitutusseilla voi piirtää ylimääräisiä esineitä ikkunamaalilla tehtyjen hahmojen ympärille. Voit käyttää niitä myös silloin, jos haluat piirtää nopean tervehdyksen tai viestin, jos haluat yllättää jonkun kotona. Niitä voi käyttää myös piirtämiseen suoraan posliinille, levyille, muoville ja metallille. Voit siis vapaasti kokeilla monia kodin pintoja. 

Luo hauskoja ja luovia hahmoja ikkunamaalilla

Ikkunamaalin avulla voit tehdä hauskoja hahmoja ja viestejä kotona. Jos kaipaat inspiraatiota, voit heittäytyä kaikkeen Disneystä, eläimistä ja kukista kirjaimiin ja numeroihin. Vain mielikuvituksesi asettaa rajat sille, mitä voit tehdä. Kaikenikäiset ihmiset voivat liittyä mukaan, joten luvassa on hauskoja ja mukavia hetkiä yhdessä, jolloin kaikki voivat päästää sisäisen taiteilijansa valloilleen.  

 

Ikkunoiden maalin poistaminen on helppoa. Kun irrotat ikkunamaalin, ikkuna on taas täysin puhdas. Jos kuitenkin käytät liitutussia, voit poistaa piirretyt kohdat ikkunalasista kostealla liinalla. Koska ikkunamaalit ja liitutussit on helppo poistaa, voit vaihtaa ikkunoissa olevat taideteokset säännöllisesti. 

Tee perinteisestä tavasta ikkunamaalin käyttö erikoistilanteissa 

Jos haluat juhlistaa joulunpyhiä ja juhlia vuoden aikana, voit perinteisesti piirtää ikkunoihin kuvia, jotka sopivat kaikenlaisiin aiheisiin, kuten jouluun, pääsiäiseen ja halloweeniin. Näin varmistat, että kotiisi tulee jatkuvasti uusia ja persoonallisia koristeita sekä hauskan puuhan, jota sinä ja perheesi voitte katsella hymyillen. Ikkunamaalit voivat tietysti olla myös muita asioita, joita voitte tehdä yhdessä tai yhdessä perheenä. 

Ikkunamaali voi olla myös hauska ja persoonallinen tapa koristella ikkunat syntymäpäivinä tai kun on äitienpäivä tai isänpäivä. Se on hieno tapa kirjoittaa pieniä tervehdyksiä ja muita viestejä, jotka saavat päivän henkilön tuntemaan itsensä erityiseksi. Koska mikään ei ole parempaa kuin yllättää rakkaasi söpöillä piirroksilla.

Kokeile Creativ Companyn ikkunamaalia

Oletko kiinnostunut kokeilemaan ikkunamaalin käyttöä? Jos tilaat verkosta, saat materiaalit suoraan kotiisi. Toimitusaika on lyhyt, koska projektin aloittaminen nopeasti on aina hieman hauskempaa. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, valikoimastamme tai muista asioista. Muista, että saat inspiraatiota myös luoviin projekteihin, kun napsautat verkkosivustoamme ja tunnet sen. Ehkä saat ideoita muista asioista, joihin voit heittäytyä. 

Olet aina tervetullut myös Holstebron fyysiseen harrastemyymälään. Autamme ja opastamme sinua uuden harrasteprojektin aloittamisessa. Älä siis epäröi napauttaa meitä olkapäällä varmistaaksesi, että löydät juuri sinulle sopivan maalin. Kerromme tietysti myös paljon lisää siitä, miten maalia voidaan käyttää – ja huomaat pian, kuinka helppoa sen käyttö on.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.