Anna roskalle uusi elämä

Älä heitä pois käytettyjä WC-paperirullia, maitotölkkejä ja munakennoja. Sen sijaan anna niille kestävä uusi elämä yhdessä lasten kanssa- esimerkiksi tekemällä hauskoja ja värikkäitä toukkia, ampiaisia ja robotteja. Käyttäkää tavallisia kotitaloudesta syntyviä jätteitä ja luovia mini-pakkauksiamme yhdessä muiden luovien materiaalien kanssa. Pöytätelineemme ja esillepanoehdotuksiemme avulla on helppo päästä alkuun. 

Markkinointimateriaalit myynnin lisäämiseksi

Markkinointimateriaalimme auttavat sinua luomaan kauniita esillepanoja ja inspiroivat luomaan lisämyyntiä myymälässäsi. Rakenna tuotteiden avulla esillepano, joka esittelee ideaa, jota haluat myydä. Muista myös lisätä kyltti, joka auttaa saamaan asiakkaan kiinnostuksen.
 
Alta voit ladata tuotelistauksen avuksesi kokoamaan inspiroivan myymäläesillepanon ja tulostaa A3/A4-kyltit, jotka voit laittaa tuotteiden viereen.

 

Käytä videota lisäämään myyntiä

Joskus kuva kertoo enemmän kuin sanat- joten käytä videoitamme saamaan asiakkaasi huomio. Voit esimerkiksi käyttää inspiroivia videoitamme myymälässäsi, verkkosivuillasi, sosiaalisessa mediassa ja uutiskirjeissäsi.

Yhdistä jätteet ja luovat mini-pakkaukset

Oletko ajatellut, kuinka jätteestä voidaan tehdä hauskoja, luovia projekteja? Luovilla mini-pakkauksillamme asiakkaasi voivat luoda värikkäitä ja hauskoja eläimiä, robotteja ja merirosvolaivoja käyttäen vanhoja wc-paperirullia, munakennoja ja maitotölkkejä.

Tuotteen pakkausta käytetään uudelleen valmiissa ideoissa

Tuotteen pakkausta käytetään uudelleen valmiissa ideoissa

Yhdistä jätteet ja luovat pakkauksemme

Vapauta luovuutesi ja mielikuvituksesi yhdistämällä kotitaloudesta syntyvää jätettä luoviin pakkauksiimme. Tee esimerkiksi värikäs toukka tai luo hassuja kynäpurkkeja munakennoista, wc-paperirullista ja luovan pakkauksemme tuotteista. 

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.