Vesiväritussit

SKU#:
34339

Vesiväritussit

SKU#:
34339
11,59 €
Varastossa 
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

Vesipohjainen, kaksipäinen vesiväritussi, jossa on sivellin ja huopakärki. Tussi sisältää nestemäistä vesiväriä, jota voi paperille levittämisen jälkeen sävyttää tai sekoitaa veden kanssa luoden kauniitä väriefektejä. Tusseissa on turvakorkki ja ne ovat helppo käyttöisiä..

Tussin toisessa päässä on sivellinkärki ja toisessa huopakärki. Sivellinkärki on joustava ja sen paksuus voi vaihdella. Hupakärjellä on hyvä tehdä yksityiskohtia..

Voidaan käyttää sekä märkään että kuivaan vesiväripaperiin.

Lisätietoja
Tuote#:34339
Yksikköpkk
Ean nummer5712854453745
Jälleenmyyntimäärä 1 pkk
Sisältömäärä 12 kpl
paksuus 2+4-8 mm
Väri perusvärilajitelma

Toimitukset
Toimitamme lähetykset 3-5 arkipäivässä tilauksesta. Normaali toimitusmaksumme on luottokortti- ja verkkopankkitilauksissa 18,60€ (sis. alv) ja laskutettavissa tilauksissa 18,60€ (sis. alv) Toimitamme yli 500€ (alv 0%) toimitukset ilman toimitusmaksua.

Palautukset
Kaikilla tilauksilla on 14 päivän palautusoikeus avaamattomissa pakkauksissa. Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi, saat hyvityslaskun tai rahapalautuksen tilillesi. Palautuksesta tulee sopia ensin asiakaspalvelumme kanssa ja palautuksessa on käytettävä Postin asiakaspalautusnumeroamme. Paketissa tulee olla mukana lähetyslista, jossa on merkinnät mitä palautetaan ja mistä syystä, jotta jatkokäsittelymme palautuksellesi olisi mahdollisimman sujuvaa.

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.