Värikkäät kortit - Elo on juhlaa

Värikkäät kortit - Elo on juhlaa

Inspiraatio: 12300

Mistä: 1,50 €

Mihin: 139,06 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Veroton

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 1,50 €

Mihin: 139,06 €

Colorbar-paperia ja kartonkia on liimattu mustaan korttipohjaan ja koristeltu jalkapallonauhalla sekä jalkapalloniiteillä.

Guide step 1
1.
Leikkaa Colorbar-paperista 105x125 mm kokoinen pala ja leikkaa se vielä kahtia niin, että toisesta palasta tulee hieman kapeampi kuin toisesta. Kiinnitä paperit kaksipuolisella teipillä mustaan korttipohjaan siten, että kapeampi pala tulee vasemmalle pienemmät pilkut ulospäin ja leveämpi oikealle toisinpäin.
Guide step 2
2.
Leikkaa sinisestä kartongista 50x125 mm kokoinen pala ja kiinnitä se kaksipuolisella teipillä pilkullisten paperien väliin jääneen raon päälle.
Guide step 3
3.
Kiinnitä jalkapallonauhan pätkän taustapuolelle kaksi raitaa kaksipuolista teippiä ja kiinnitä nauha korttiin rypistäen sitä samalla vähän. Leikkaa kortin ulkopuolelle jäänyt nauha pois.
Guide step 4
4.
Leikkaa nauhasta kaksi 6 cm:n mittaista palaa, liimaa ne toisiinsa ja kiinnitä sitten kortin etukannen taustapuolelle.
Guide step 5
5.
Leikkaa nauhasta n. 11 cm:n mittainen pätkä, taita se v-muotoon ja kiinnitä taitoskohtaan jalkapalloniitti. Työnnä niitti kortin etukannen läpi.
Guide step 6
6.
Tulosta kuva, liimaa se 60x45 mm kokoiselle kartongille ja kiinnitä korttiin 3D-tarratyynyillä.
Guide step 7
7.
Kirjoita kutsun teksti valkoisella geelikynällä.
Guide step 8
8.
Leikkaa sinisestä kartongista kaksi palaa, kooltaan 90x90 mm ja 90x45 mm. Näistä tulevat sekä menu- että paikkakortit. Taita molemmat palat taittoluun avulla. Koristele ja kiinnitä lopuksi valkoiset kartongit teksteineen.

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Veroton