Valkovihreät Happy Moments pöytäkoristeet

#v14133

Valkoinen pöytäliina ja vihreä kaitaliina ovat Happy Moments -sarjaa. Myös paperisydämet ja satiininauhalla koristeltu menukortti ovat samaa sarjaa. Kartonkietiketistä on tehty paikkakortit.

#v14133
Valitse tuotteet idealle

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Kokonaishinta
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1.   Kokoa taittelurasia paketissa olevien ohjeiden mukaan. Halutessasi voit rasian sisälle laittaa pienen yllätyksen ja sido rasia 3mm satiinauhalla. Leikkaa kuviolävistäjällä vasarakuvioidusta paperista sydän ja kiinnitä se rasian kanteen kaksipuoleisella teipillä.
Guide step %d
2.   Paikkakortti: Sido satiininauha kartonkietiketin reiästä. Liimaa kuvioläviställä leikattu paperisydän etikettiin ja kirjoita nimi mustalla Medallion tussilla. Kiinnitä kortti lasiin pienellä pyykkipojalla.
Guide step %d
3.   Pöytäkoristeet: Tee kaksi pientä pystysuoraa viiltoa kuviolävistäjällä leikattuun paperisydämeen ja pujottele satiininauha leikkausten läpi. Kiinnitä sydän pulloon, kuten kuvassa.
Guide step %d
4.   Menu: Leikkaa 21 x 21cm pala kartongista. Jaa kartonki taittoluun avulla kolmeen 7 cm osaan. Tee kortin etuosaan tasku. (Kiinnitä voimateipeillä sivut ja alareuna.). Laita menu (tulostettu teksti) taskun sisään ja koristele satiinauhalla.
Mene myös tutkimaan
Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä vieras
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.