Tontun oveksi tehty rakennettava talo

Tontun oveksi tehty rakennettava talo

Inspiraatio: 15729

Mistä: 1,95 €

Mihin: 636,30 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Veroton

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 1,95 €

Mihin: 636,30 €

Koristele kodikas rakennettava talo tontun oveksi joulukuussa. Maalaa puiset osat Plus Color-askartelumaalilla ja koristele 3D lumimassalla. Tee vihreästä askartelupunoksesta köynnös ja tee lisää yksityiskohtia muilla koristetuotteilla.
Näytä kaikki
...
Tähän ideaan tarvitset:
Suosituimmat ideat Tonttumaisema
Kuinka sen teet
Video
Guide step 1
Step 1.
Maalaa puiset osat Plus Color-askartelumaalilla. Tässä olemme maalanneet portaat ja katon ulko-osat harmaalla askartelumaalilla ja julkisivun punaisella askartelumaalilla. Maalaa koko sisäosa valkoisella askartelumaalilla. Voit levittää kaksi kerrosta punaista maalia. Muista maalata myös reunat.
Guide step 2
Step 2.
Maalaa ikkunan ja oven reunat valkoisella Plus Color-tussilla. Kokoa talo kun maali on kuivunut.
Guide step 3
Step 3.
Viimeistele kohdat, jotka tarvitsevat vielä maalausta kun talo on koottu.
Guide step 4
Step 4.
Käytä 3D lumimassaa tehden lumiefektiä talon katolle ja ikkunoihin.
Guide step 5
Step 5.
Tee vihreästä askartelupunoksesta köynnös. Leikkaa 9cm pitkä pätkä ovikranssia varten ja käytä 1½ vihreää askartelupunosta köynnökseen, joka menee talon kattoa pitkin. Koristele molemmat 3D lumimassalla ja kokoa liimapistoolilla. Tee adventtikranssi yhdestä vihreästä askartelupunoksesta, joka on kieputettu itsensä ympärille useaan kertaan.
Guide step 6
Step 6.
Solmi neljä narua adventtikranssiin ja kokoa päät solmulle ripustamista varten kuten kuvassa. Liimaa neljä pientä rusettia kranssiin. Leikkaa neljä n. 2.5cm mittaista esimaalattua tulitikkua siten, että toiset päät ovat terävät. Liimaa ne kranssiin kynttilöiksi liimapistoolilla. Liimaa kranssi katolle narujen solmusta. Liimaa pieniä metallisia lumihiutaleita ikkunoihin.
Guide step 7
Step 7.
Maalaa pieniä puukoristeita valkoisella ja punaisella Plus Color-tusseilla, jotka sopivat erinomaisesti pienien yksityiskohtien maalaamiseen.
Guide step 8
Step 8.
Koristele 10cm kokoinen joulukuusi. Voit poistaa sen jalustastaan ja liimata joulukuusen LED-valon jalustan päälle. Kiedo LED-valot joulukuusen ympärille. Kiinnitä kullanvärisiä helmiä ja pieniä rusetteja joulukuuseen liimapistoolilla.
Guide step 9
Step 9.
Tässä kuva, miltä talon sisällä näyttää.

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Veroton