Roikkuva makraméjoulupukki

Roikkuva makraméjoulupukki

Inspiraatio: 15749

Mistä: 1,95 €

Mihin: 243,10 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Veroton

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 1,95 €

Mihin: 243,10 €

Tee joulupukki makramétekniikalla pienen puurenkaan ympärille puuvillalangasta. Tonttulakin tupsuksi on lisätty pieniä puuhelmiä.
Guide step 1
Step 1.
Leikkaa 10kpl 30cm mittaisia valkoisia puuvillalankoja. Leikkaa 7kpl 30cm mittaisia punaisia puuvillalankoja. Leikkaa lisäksi yksi 60cm mittainen punainen puuvillalanka.
Guide step 2
Step 2.
Puno kaikki puuvilllangat puurenkaan ympärille kuten kuvassa. Pitkän punaisen puuvillalangan on oltava keskellä.
Guide step 3
Step 3.
Tulosta kaava, joka on saatavilla erillisenä PDF-tiedostona tällä sivulla ja laita kaava alustalle, johon voit painaa nuppineuloja. Kiinnitä puurengas kahdella nuppinelulalla ja ala punomaan valkoista partaa kuten kuvassa. Jaa langat viiteen samankokoiseen nippuun, joissa jokaisessa on neljä lankaa. Kaksi keskimmäistä lankaa on "keskilanka" ja kaksi reunimmaista on "punontalangat". Katso punontaohjeet kaavasta. Puno solmut kaikkiin viiteen nippuun.
Guide step 4
Step 4.
Jaa langat siten, että punot lankoja molemmilta puolilta. Katso solmut kaavasta; jokainen piste tarkoittaa punottua solmua. Leikkaa päät kun olet punonut parran valmiiksi.
Guide step 5
Step 5.
Käännä toisin päin ja ala työstää punaista puuvillalankaa. Jaa puuvillalanka viiteen nippuun; vain kaksi lankaa ulkoreunoille ja neljä lankaa kolmeen nippuun keskelle kuten kuvassa. Tee kaksi makramesolmua kolmeen keskimmäiseen nippuun. Tee nyt makramésolmut kaavan jokaisen pisteen kohdalle.
Guide step 6
Step 6.
Ota toiseksi uloimmainen puuvillalanka ja kiedo se kaksi kertaa toisen puuvillalangan ympärille kuten kuvassa. Ota nyt toinen puuvillanyöri ja kieritä se kahden ensimmäisen puuvillanyörin ympärille.
Guide step 7
Step 7.
Jatka kunnes olet päässyt päähän asti. Toista sama toiselle puolelle.
Guide step 8
Step 8.
Kokoa kaikki päät ja tee uloimmaisilla langoilla kaksi makramé-solmua lankojen ympärille.
Guide step 9
Step 9.
Leikkaa kaikki lankojen päät paitsi kahdesta pisimmästä langasta.
Guide step 10
Step 10.
Pujota puuhelmet kahteen pitkään puuvillalankaan ja tee solmu ripustamista varten.
Template
Attached file: Lataa täältä

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Veroton