Jouluhahmoja pahvirullista ja koristeista.

Jouluhahmoja pahvirullista ja koristeista.

Inspiraatio: 15724

Mistä: 1,60 €

Mihin: 742,90 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Veroton

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 1,60 €

Mihin: 742,90 €

Tee joulupukki, lumiukko, poro ja tonttu pahvirullista, jotka on koristeltu monilla erilaisilla luovilla materiaaleilla, kuten esimerkiksi Plus Color-askartelumaalilla, Sticky Basella, liikkuvilla silmillä, askartelupunoksilla, pompomeilla jne.
Video
Guide step 1
Step 1.
Tee joulupukki maalaamalla pahvirulla punaisella askartelumaalilla. Jätä kasvojen kohta maalaamatta. Sinun ei tarvitse olla tarkka rajan kanssa, koska Foam Clay:sta tehty parta tulee rajan päälle.
Guide step 2
Step 2.
Tulosta ja leikkaa kaava tonttulakiksi, joka on saatavilla erillisenä PDF-tiedostona tällä sivulla. Kopioi kaava punaiseen kartonkiin ja leikkaa irti. Liimaa muoto yhteen kartioksi Sticky Basella.
Guide step 3
Step 3.
Kiinnitä tarrataustaiset liikkuvat silmät. Muotoile nenä Silk Clay:sta ja kiinnitä. Kiinnitä valkoista Foam Clay:ta tonttulakin reunaa pitkin. Pyöritä pieni pallo valkoista Foam Clay:ta ja kiinnitä se tonttulakin päähän. Lisää valkoista Foam Clay:ta pahvirullaan parraksi. Vinkki: Foam Clay ja Silk Clay kiinnittyy puuhun, paperimassaan jne. niin kauan kuin massa on kosteaa. Massa kuivuu ja kovettuu huoneilmassa 24 tunnissa.
Guide step 4
Step 4.
Tee vyö palasta ruskeaa askartelupunosta vatsan ympärille ja tee kullanvärinen vyönsolki pienestä palasta kullanväristä askartelupunosta. Kiinnitä tonttulakki ja vyönsolki Sticky Basella.
Guide step 5
Step 5.
Tässä valmis joulupukki.
Guide step 6
Step 6.
Tee lumiukko maalaamalla pahvirulla valkoisella Plus Color-askartelumaalilla. Maalaa pieni (puolikas) pahvirulla mustalla askartelumaalilla.
Guide step 7
Step 7.
Piirrä ympyrä mustaan kartonkiin ja leikkaa irti. Kokoa pahvirullat ja kartonkiympyrä Sticky Basella kuten kuvassa. Vinkki: Voit käyttää Sticky Basen kantta ympyrän kaavana (se on halkaisijaltaan n. 8cm).
Guide step 8
Step 8.
Tee kaulahuivi kietomalla punaista ja valkoista askartelupunosta toistensa ympärille kuten kuvassa.
Guide step 9
Step 9.
Kiinnitä liikkuvat silmät ja muotoile lumiukon nenä ja napit Silk Clay:sta.
Guide step 10
Step 10.
Tässä valmis lumiukko.
Guide step 11
Step 11.
Tee tonttu kietomalla vaihdellen punaisia ja valkoisia askartelupunoksia pahvirullan ympärille. Jokainen askartelupunos on päätelty kietomalla päät toistensa ympärille ja leikkaamalla ylimääräiset pätkät pois. Jatka kunnes olet päällystänyt askartelupunoksilla puolet pahvirullasta.
Guide step 12
Step 12.
Tee tonttulakki samaan tapaan kuin kohdassa 2. Tee pom-pomista tonttulakki ja kiinnitä valkoinen askartelupunos tonttulakin reunan ympärille. Kiinnitä molemmat Sticky Basella. Kiinnitä liikkuvat silmät ja pyöritä pieni pala punaista askartelupunosta palloksi. Kiinnitä pallo pahvirullaan tontun nenäksi Sticky Basella.
Guide step 13
Step 13.
Tässä valmis tonttu.
Guide step 14
Step 14.
Tee poro muotoilemalla poron sarvet ruskeista askartelupunoksista.
Guide step 15
Step 15.
Kiinnitä sarvet ja punainen pom-pom Sticky Basella. Kiinnitä tarrataustaiset liikkuvat silmät.
Guide step 16
Step 16.
Kiedo pätkä raidallista puuvillanyöriä ja kulkunen poron kaulaan. Tässä valmis poro.
Template
Attached file: Lataa täältä

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Veroton