Kangas- ja nahkapaikat

Tutustu kangas- ja nahkapaikkojen valikoimaamme. Täältä löydät myös tilkkutäkkikankaat ja aitoa nahkaa, joita voidaan käyttää monenlaisiin innostaviin harrasteprojekteihin. Voit käyttää esimerkiksi kuviollisia tilkkutäkkikankaita (kangaspaloina) ompelutöihin tai lasiin, puuhun tai pahviin kiinnitettäviin kankaisiin.

Kangas- ja nahkapaikat
Ilmainen toimituslaatikko
Yli 750€ (alv 0%) tilaukset ilman toimitusmaksua
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Kangas- ja nahkavaatteet kaikkiin luoviin harrasteprojekteihin

Kankaat ja nahka ovat upeita materiaaleja, joiden kanssa on helppo työskennellä. Ne antavat harrastuksille samalla kauniin ja erilaisen ilmeen. Kankaiden ja nahan käyttö tarjoaa paljon harrastuksia, joten löydät varmasti myös kauniin ja värikkään kankaan.

Yksi esimerkki tästä on tilkkutyö, jossa voit tehdä erikoistilkkukankaiden avulla mattoja ja tyynynpäällisiä kauniilla kuvioinneilla ja väreillä.

Aito nahka ja kangas tarjoavat monia muitakin mahdollisuuksia luovuuteen, joten vain mielikuvitus on rajana projektia aloitettaessa. Kangas- ja nahkapalat tuovat sisustukseen kauniin värityksen ja upeat pinnat, jotka sopivat hyvin koristeiksi, koruiksi, laukuiksi ja moneen muuhun sisustukseen.

Tältä sivulta löydät laajan valikoiman kangas-, nahka- ja tilkkukankaita, joita voit käyttää kaikissa luovissa projekteissasi. Löydät kankaita ja nahkaa useissa eri väreissä ja kuoseissa, joten sinulla on aina mahdollisuus löytää juuri omaan projektiisi sopiva tuote.

Tee omia kauniita tekstiilejä tilkkukankaalla

Tilkkutyö on hauskaa puuhaa kaikenikäisille luoville sieluille, ja sen avulla voit tehdä upeita asioita. Tilkkutäkki on itse asiassa yksinkertainen tekniikka, jossa eri kangaspaloja ommellaan yhteen, joten kokonaisia mattoja voidaan tehdä ompelemalla useita pieniä kangaspaloja yhteen.

Tilkkutäkki voidaan tehdä useilla eri kangaslaaduilla ja jopa vanhoista kankaista, kuten perinteisesti tehtiin, kun tilkkutyö nykyaikaistettiin 1970-luvulla.

Ei ole kuitenkaan mitään syytä käyttää vanhoja kankaita tilkkutyössäsi, sillä sinulla on paljon enemmän mahdollisuuksia luoda upea matto, joka sopii makuusi, jos ostat uusia laadukkaita kankaita.

Creativ Hobby tarjoaa laajan valikoiman erivärisiä ja -kuvioisia tilkkukankaita. Valitsemalla mallistostamme kauniin tilkkukankaan voit tuoda klassista tekniikkaa nykypäivään tekemällä kauniita ja moderneja kuvioita sisältäviä mattoja tai tyynyjä, jotka tuovat persoonallista, värikästä ja tyylikästä ilmettä kotiisi.

Tilkkutäkkikankaat tarjoavat paljon mahdollisuuksia luovaan tekemiseen, joten voit käyttää pieniä, kauniita kangaspaloja kaikissa luovissa projekteissasi, joissa tarvitaan kaunista kangasta koristeena. Voit myös ommella tilkkutäkkikankaita yhteen luodaksesi muita esineitä kuin mattoja ja tyynyjä. Voit esimerkiksi ommella kauniita kangaskasseja tai tehdä kauniita hiuslenkkejä.

Kangaspalojamme voi käyttää myös tikaukseen, mikä on hauska ja hyödyllinen tekniikka kaikille, jotka haluavat olla luovia ja tehdä kauniita asioita alusta alkaen. Tikkaukset muistuttavat hyvin paljon tilkkuja, joten voit kokeilla molempia tekniikoita, jos olet utelias ja haluat oppia jotain uutta.

Kangaspalamme ovat myös hyödyllisiä  koriste-esineissä. Näissä projekteissa kangaspaloja ei esimerkiksi saa ommella yhteen mattoon. Decoupage on tekniikka, jossa erilaisia kangaspaloja liimataan pintaan, kuten puu- tai lasilaatikkoon. Kauniit kangaspalamme tekevät tylsistä esineistä kauniita ja värikkäitä, kun niihin lisätään  liimaa, lakkaa ja kangaspaloja.

Tilkkukangasvalikoimamme koostuu laadukkaista, pehmeästä puuvillasta valmistetuista vaatteista, ja tekstiilillä on myös Oeko-Tex® Standard 100 -sertifiointi, mikä takaa, että se ei sisällä haitallisia aineita.

Valitse nahkavaatteita klassiseen ja tyylikkääseen lookiin

Nahka on toinen upea materiaali, jolla on monia mahdollisuuksia luovaan elämään. Nahkaa voidaan käyttää kaikissa harrasteprojekteissa, joissa tarvitaan kaunista ja erilaista materiaalia, jolla saadaan aikaan erittäin erityinen lopputulos.

Nahka näyttää lämpimältä ja rouhealta, ja siitä voi tehdä  kauniita koruja. Voit käyttää erikoispintaa esimerkiksi kauniiden laatikoiden ja pienten eläinten tekemiseen.

Nahka on materiaali, joka tarjoaa laajan valikoiman mahdollisuuksia erilaisiin koristeisiin. Siksi on aina hyvä pitää kotona nahkavaatteita, joista voit valita omaan käyttöösi sopivan.

Creativ Company tarjoaa laajan valikoiman erivärisiä nahkavaatteita.

Inspiroidu hauskoista hankkeista, joissa käytetään kangaspaloja, nahkaosia ja tilkkukangasta

Kangas on monipuolinen materiaali, joka tarjoaa monia mahdollisuuksia luovuuteen. Kangas- ja nahkaesineillä voit luoda kauniita ja käytännöllisiä esineitä kotiisi, tehdä kauniita koruja ja muita asusteita sekä tietenkin käyttää niitä myös koristeluun ja koristeina.

Kankaita ja nahkaa voi käyttää lukemattomin eri tavoin. Siksi sekä kangasta että nahkaa kannattaa pitää varastossa kotona, jotta projektia aloitettaessa löydetään aina kauniita värejä.

Voitmyös ostaa kangas- ja nahkavaatteita tiettyyn projektiin, jos sinulla on ollut hyvä idea. Jos tarvitset hyvän idean päästäksesi alkuun, tutustu myös ideoihimme, joista löydät laajan valikoiman jännittäviä projekteja, joista voit aloittaa tai joista voit saada inspiraatiota.

Idealuettelostamme löydätprojektit, joissa tarvitaan kankaita, nahkaosia ja tilkkukankaita, ja jokaiselle löytyy jotakin. Kaikkien projektien mukana tulee kattava opas, jonka avulla kaikki voivat helposti tehdä kauniita tavaroita kotiin kangas- ja nahkajäljitelmällä.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.