Perustuotteet ja välineet

Hyvillä perusaskarteluvälineillä pääsee jo pitkälle. Laadukkailla välineillä askartelutyöt sujuvat mukavasti ja perustarvikkeita kannattaa pitää kotona luovia hetkiä ajatellen. Täältä löydät myös erilaisia toimisto- ja kukansidontatarvikkeita, liimoja, lakkoja, teippejä, koristelutarvikkeita ja paljon muuta.

Perustuotteet ja välineet
Ilmainen toimituslaatikko
Yli 750€ (alv 0%) tilaukset ilman toimitusmaksua
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Perustarvikkeita askarteluun

Jos harrastat askartelua tiedät kuinka tärkeitä perustarvikkeet askartelussa ovat. Tiedät, mitä tarvikkeita ilman et pärjää, kun askartelet. Askartelutarvikkeet, jotka ovat suosikkejasi ja pelastavat sinut pulasta.

Tältä sivulta löydät laajan valikoiman juuri sellaisia perusaskartelutarvikkeita. Alla tutustumme joihinkin tarvikkeisiin vähän tarkemmin.

Askarteluliimat ja -teipit

Liima on yksi niistä asioista, joita ilman askartelu ei onnistu. Tutustu laajaan valikoimaamme erilaisia liimoja ja Liima, lakka ja vaha , joista löydät tietenkin paljon vaihtoehtoja erilaisiin käyttötarkoituksiin ja erilaisille materiaaleille sekä lakkaamiseen. Löydät sekä Decoupage-liima ja lakka , Liimapuikot , Koululiima ja yleiskäyttöinen harrasteliima jne.

Liiman lisäksi, erilaiset teipit ovat tärkeitä perustarvikkeita askartelussa. Teippejä löytyy monenlaisia ja niitä voidaan käyttää monin eri tavoin. Jos pidät Kortti-ideat Kaksipuolinen teippi ja -kalvo , Liimatäplät ja uudelleen käytettävä liima (moninkertainen kiinnitys) , 3D-tarratyynyt ja 3D-teippi ovat varmasti näppäriä apuvälineitä korttien koristelussa. Meiltä löydät myös perinteistä toimistoteippiä sekä Toimistoteippi ja teippiteline , jotka ovat erittäin käteviä Lahjapaketointi jne.

Koristele kimalteilla ja tarroilla

Kimaltavat yksityiskohdat huomataan ja niitä voi käyttää melkein kaikessa askartelussa – kuten kutsuissa, korteissa, laatikoissa, pöytäkoristeissa jne. Sen vuoksi Kimalle, folio ja sinetit ovat hyviä perusaskartelutarvikkeita, joita sinulla tulisi aina olla askartelutarvikkeiden joukossa. Täältä löydät paljon kimaltelevia tuotteita, joilla voit lisätä säihkettä töihisi. Tutustu runsaaseen valikoimaamme erilaisia Kimalteet ja kimalleliima , Paljetit , Tekojalokivet , Koristefolio ja lehtikulta , joiden avulla töistäsi tulee häikäisevän upeita.

Toinen tapa lisätä jotain kivaa töihisi on tarrat. Tarrat ja kiiltokuvat voit helposti koristella Korttipohjat ja kirjekuoret , Kalenterit ja joulukalenterit , Muistikirjat ja paljon muuta. Tarrat ovat maailman helpoin koristelutuote, sillä niiden kiinnittäminen onnistuu melkein kaikilta eikä niiden kiinnittämiseen tarvitse liimaa eikä teippiä.

Helpota toimistossa työskentelyä hyvillä työvälineillä

Monia luovia projekteja tehdessä huomaa tarvitsevansa perinteisiä toimistotarvikkeita. Täältä löydät laajan valikoiman erilaisia Toimistotarvikkeet , joiden avulla voit tietenkin myös helpottaa toimistossa työskentelyä. Löydät mm. Kuulakärkikynät, kynät ja kirjoituskynät , Viivaimet , Rei'ittimet ja nitojat sekä Paperi- ja muistilehtiöt .

Jos askartelulaatikkosi kaipaa täydentämistä, kannattaa ehdottomasti kurkistaa perusaskartelutarvikevalikoimaamme. Löydät sieltä varmasti jotain tarpeellista.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä vieras
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.