Paperiaskartelu

Rakastatko paperiaskartelua? Täältä löydät laajan valikoiman erilaisia materiaaleja luoviin paperiaskareisiin mm. erilaisia papereita, kartonkeja, kalentereita, muistikirjoja ja värityskirjoja, kuten myös paperikoristeita sekä erilaisia välineitä paperin leikkaamiseen ja kohokuviointiin.

Paperiaskartelu
Yli 500€ (alv 0%) tilaukset ilman toimitusmaksua
Yli 500€ (alv 0%) tilaukset ilman toimitusmaksua
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

Select a category or see all products below

Tuotteet 1-36 / 1238

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 1238

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen

Kaikki mitä tarvitset paperiaskarteluun

Paperi on yksi suosituimmista askartelumateriaaleista, koska sitä on saatavana niin monessa eri sävyssä ja sitä voidaan hyödyntää niin monipuolisesti erilaisissa, niin lasten kuin aikuisten, askarteluprojekteissa. Sen suosiosta johtuen olemme koonneet kaikki aiheeseen liittyvät ideat yhden Paperiaskarteluosion alle.

Valtava valikoima korttipohjia, paperia, veitsiä ja paperileikkureita

Valikoimistamme löydät valtavan valikoiman erilaisia materiaaleja paperiaskarteluun. Jos pidät perinteisestä paperiaskartelusta, niin Paperi ja kartonki on ehdottomasti juuri sinulle sopiva. Sieltä löydät kaikkea mitä tarvitset kartongeista papereihin. Esimerkiksi Tavallinen kartonki ja paperi , Kuvioidut kartongit ja paperit , Silkkipaperi , Aaltopahvi , Kiiltävä paperi ja monet muut vaihtoehdot. Täältä löydät varmasti juuri sopivan materiaalin omaan luovaan projektiisi.

Kartongin ja paperin työstämisessä tarvitset useimmiten välineitä niiden leikkaamiseen. Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia veitsiä ja Paperileikkurit ja leikkuualustat , joiden avulla leikkaaminen on helppoa ja nopeaa sekä tarkempaa. Paperileikkureita löydät A5-, A4- ja A3-koossa.

Paperista on moneksi

Papereita käytetään enimmäkseen upeiden koristeiden luomiseen. Siksi meillä on laaja valikoima erilaisia Paperikoristeet ja paperihahmot – kuten Quilling-paperi , Punotut joulusydämet , Tähtinauhat , Origamipaperi ja paljon muuta.

Paperiosiomme sisältää myös paperista valmistetut Kalenterit, muistikirjat ja värityskirjat sekä monenlaisia jännittäviä tuotteita Nahkapaperi .

Leluja ja pelejä

Jos etsit leluja ja pelejä lapsille, jotka on helppo koristella tai värittää itse, meiltä löydät runsaasti erilaisia Lelut esim. pahvista. Kokeile vaikka erilaisia Muistipelit ja palapelit , jotka voi värittää Akryylitussit . Valikoimistamme löydät myös helppoja DIY-materiaalipakkaukset , jotka sisältävät kaikki tarvikkeet ja ohjeet askartelupuuhiin. Voit myös tarjota lapsille mahdollisuuden koristella omia Maskit , joita voi käyttää erilaisissa naamiaisissa.

Jos rakastat paperiaskartelua, tutustu ilmaisiin Paperiaskartelu . Ideat sisältävät vaihe-vaiheelta ohjeet ja listan tuotteista, joita tarvitset. Tältä sivulta löydät materiaalit, joita tarvitset ideoidesi toteuttamiseen.

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.