Muovailu ja valaminen

Täältä löydät laajan valikoiman erilaisia materiaaleja muovailuun ja valamiseen, kuten erilaisia muovailumassoja. Löydät myös tarvikkeita leipomiseen, saippuan valmistukseen sekä kynttilöiden, betonin ja kipsin valamiseen. Ilmakuivuvat Foam- ja Silk Clay -massat ovat tämän kategorian suosituimpia tuotteita.

Muovailu ja valaminen
Yli 500€ (alv 0%) tilaukset ilman toimitusmaksua
Yli 500€ (alv 0%) tilaukset ilman toimitusmaksua
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

Select a category or see all products below

Tuotteet 1-36 / 595

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 595

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen

Muovailu ja valaminen

Muovailu ja valaminen ovat hauskoja sekä suosittuja aktiviteetteja lasten että aikuisten keskuudessa. Muovailemalla ja valamalla voit luoda omia hahmoja, patsaita, koriste- sekä käyttöesineitä jne. Täältä löydät laajan valikoiman materiaaleja, joita tarvitset – kuten erilaisia massoja muovailuun ja materiaaleja valamiseen. Löydät myös tarvikkeita Itsetehdyt makeiset sekä Itsetehdyt saippuat .

Muovailua massoilla

Muovailu on hauskaa puuhaa! Vain mielikuvitus on rajana, kun luot erilaisia muotoja ja hahmoja muovailemalla. Sekä lapset että aikuiset viihtyvät muovailun parissa ja aika menee kuin siivillä. Lisäksi muovailu myös aktivoi sensomotorisia taitoja.

Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia materiaaleja muovailuun. Kokeile esimerkiksi perinteistä Kovettumaton muovailumassa eri väreissä. Entäpä jos kokeilisit suosittuja Ilmassa kuivuva savi ja muovailuvahat , joiden kovettumiseen ei tarvita uunia?

Täältä löydät suosittuja Silk Clay sekä Foam Clay kuten Foam Clay- ja Pearl Clay -massoja, jotka sopivat täydellisesti käytettäväksi yhdessä Silk Clay -massojen kanssa. Katso ihania ideoitamme Helmimassa ja silkkimassa .

Muovailua voidaan tehdä hyvin erityyppisillä massoilla. Kokeile esimerkiksi Uunissa kovetettavat massat ja savet hahmojen ja erilaisten koriste-esineiden valmistamiseen. Savi poltetaan kovaksi savenpolttouunissa ja sitä voidaan myös lasittaa. Jos et halua poltettavaa savea, mutta silti haluat saventuntuista materiaalia, kokeile Ilmassa kuivuva savi ja muovailuvahat , joita löydät valikoimistamme eri väreissä.

Betonin ja kipsin valaminen

Valaminen on suosittua puuhaa, jossa on paljon mahdollisuuksia olla luova. Meiltä löydät paljon erilaisia materiaaleja valantaan. Täältä löydät mm. materiaaleja Betonin valaminen , Kipsivalu , Tinan valaminen ja jopa Kynttilävalu .

Betonin ja kipsin valaminen on suosittua varsinkin erilaisten sisustusesineiden kuten kynttilänjalkojen, kulhojen, hahmojen tai muiden koriste-esineiden valmistamisessa.

Jos aiot valaa betonia kannattaa ehdottomasti tutustua Betoniaskartelu . Betoni on hyvin kestävä ja rouhea materiaali, jota on hauska työstää – sekä lasten että aikuisten. Betonin valamisessa lapset oppivat tuntemaan betonin ominaisuuksia ja ymmärtämään miten betonia käytetään vaikka talojen rakentamiseen.

Jos haluat valaa kipsiä, tarvitset Kangaskovete/taideliima ja jauhemaalit , jota käytetään kipsin valamiseen. Kipsistä voit valaa hahmoja, kulhoja, vaaseja ja kynttilän pidikkeitä. Valmiita töitä voit koristella vaikka askartelumaalein.

Kipsin ja betonin valamisessa Muotit ovat tärkeitä – ja löydät paljon Valumuotit täältä.

Muista meiltä löydät myös paljon Valaminen . Löydät siis kaiken mitä tarvitset muovailuun ja valamiseen sekä tarvikkeet että ideat.

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.