Maalit ja maalaustarvikkeet

Ruoki luovuuttasi maaleillamme ja väreillämme. Valikoimamme kattaa kaiken akryylimaaleista vesiväreihin, kyniin, liituihin sekä lasin-, posliinin- ja tekstiilien koristeluun ja paljon paljon muuta. Meiltä löydät myös taulupohjat, siveltimet ja muut maalaustarvikkeet.

Select a category or see all products below

Tuotteet 1-36 / 2141

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 2141

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen

Maalit ja värit saavat luovuutesi loistamaan

Maaleilla ja erilaisilla väreillä saat helposti askartelutyösi näyttämään kauniilta. Itse tekemisestäkin tulee hauskempaa, kun on oikeanlaiset tarvikkeet käytössä ja ne löydät täältä. Meiltä löydät runsaasti erilaisia värejä sekä maalaustarvikkeita, joilla saat aikaan upeita töitä.

Valikoimamme on laaja, sillä värejä kuten luovia projektejakin on hyvin erilaisia.

Kynät ja liidut isoille sekä pienille

Hyvä esimerkki väreistä ovat erilaiset {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3724"}} , kun kuulet nämä sanat ajattelet ehkä lapsuuttasi ja koulua, missä näitä usein käytettiin. Valikoimamme kynät ja {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3724"}} sopivat kuitenkin myös aikuisille.

Meillä on laaja valikoima {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3730"}} ja {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3733"}} kaikissa sateenkaaren väreissä, jotka inspiroivat luovuuttasi käytitpä niitä sitten värityskirjaan tai tyhjälle paperille.

Maali ei ole vain maalia

Valikoimistamme löydät myös runsaasti erilaisia {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3760"}} ja erivärisiä maaleja. Erilaisia maaleja löytyy valtavasti, sillä tarvitsemasi maali määräytyy sen mukaan mitä olet maalaamassa ja millä tekniikalla.

Esimerkiksi jos haluat maalata puuta, kiveä, pahvia tai jotakin vastaavaa löydät meiltä {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3772"}} , jotka ovat juuri ihanteellisia tämän tyyppisille materiaaleille. Alta löydät suosituimmat Plus Color -askartelumaalit. Jos haluat taas maalata lasia tai posliinia, tarvitset {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3925"}} , {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3922"}} . Meiltä löydät myös {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3820"}} , {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3925"}} , {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3811"}} sekä muunlaiset maalit.

Maaleja ja värejä kankaille

Jos haluat koristella tai värjätä kankaita, tutustu yhteen suosituimmista kategorioistamme eli {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3964"}} . Täältä löydät myös {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3967"}} , {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3988"}} , {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3973"}} , {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3970"}} jne.

Tästä kategoriasta löydät myös muita erilaisia materiaaleja tekstiilien koristeluun, kuten suosittuja kimaltavia {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3982"}} ja {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/3979"}} . Molemmat ovat helppoja käyttää ja sopivat sekä aikuisille että lapsille.

Vai etsitkö sopivia tekstiilejä koristeltaviksi? Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4432"}} . Löydät ne vain eri kategoriasta: {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4378"}} .

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.