Koristeltavat tuotteet ja koristetuotteet

Etsitkö koristeltavia tuotteita ja koristelutarvikkeita? Valikoimistamme löydät valtavasti erilaisia tuotteita kodin sisustukseen sekä erilaisia puu- ja pahviaihioita, laatikoita jne., joita voit koristella oman näköisiksesi.

Koristeltavat tuotteet ja koristetuotteet
Yli 500€ (alv 0%) tilaukset ilman toimitusmaksua
Yli 500€ (alv 0%) tilaukset ilman toimitusmaksua
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

Select a category or see all products below

Tuotteet 1-36 / 1346

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 1346

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen

Koristelua luovalle taitelijasielulle

Jos rakastat kädentöitä ja haluat ilmaista itseäsi omalla ainutlaatuisella tyylilläsi, olet aivan oikeassa paikassa. Meillä Creativ Companyssä (CChobby) on runsaasti erilaisia mahdollisuuksia, kuinka voit olla luova ja toteuttaa ideoitasi. Tarjoamme siihen varsin monipuolisia työvälineitä ja erilaisia tekniikoita avuksesi.

Koristele esimerkiksi pahvi- tai puuesineitä decoupage-liimalakalla tai kokeile maalausta posliini- tai terracotta-esineisiin. Eläimet ja hahmot Mosaiikki . Tai tee lasten kanssa kokonainen maatila muovailemalla Silk Clay erilaisista massoista, kuten Foam Clay or Askarteluideat .

Vaihtoehtoja on paljon, mutta jos tarvitset lisää inspiraatiota projekteihisi ja haluat oppia uusia tekniikoita, Kodinsisustus .

Koriste-esineet kodin sisustamiseen

Sisusta koti persoonallisesti ja käytä sisustustuotteita, jotka olet tehnyt itse tai lapsesi. Creativ Companyn valikoimasta löydät laajan valikoiman koristeltavia, yksilöllisiä tuotteita Kynttilänjalat ja kynttilät . Malaa tai koristele kauniit kynttilänjalat (656) tai maljakot ja lasipurkit. Tai sitten, miten koristella Astiat ja tarvikkeet , kuten pieni lokerikko, vetolaatikko tai jakkara? Tässä on muutamia tuotteita, jotka löydät CC:n valikoimasta.

Kodin sisustamisen lisäksi meillä on myös Tarjottimet , jotka on valmistettu eri materialeista luovaa koristelua varten, kuten Pannunaluset , Mukit , Kulhot , Muut astiat ja Kirjaimet, numerot ja sanat .

Laaja valikoima erilaisia hahmoja koristeluun

Kun lapset opettelevat tavaamaan ja laskemaan, Askartelu- ja akryylimaalit auttavat oppimisessa. Meillä on paljon puu- ja pahvikirjaimia sekä -numeroita. Niiden avulla oppimisesta tulee vielä hauskempaa. Kirjaimet, numerot ja sanat ovat suosittuja myös sisustamisessa. Maalaa ne esimerkiksi Decoupage-paperi , Muovailuvaha tai Koristeltavat hahmot, munat ja eläimet jne.

Lisäksi meillä on laaja valikoima erilaisia ?? Paperi ja kartonki . Niiden kanssa voi myös leikkiä. Maalaa Eläimet ja hyönteiset lasten kanssa ja tee vaikkapa kokonainen eläintarha. Eläimiä voi askarrella monesta erilaisesta materaalista, kuten puusta, keramiikasta ja styroxista. Lisäksi meiltä löytyy Enkelihahmot ja Jouluhahmot , jotka jo odottavat innokkaita ja luovia käsiä. Miltä kuulostaa, jos koristelet suloisia Sydämet rakkaillesi ja läheisillesi esim. lahjaksi.

Tässä on esimerkkejä tuotteistamme, joita voi maalata ja koristella. Käy verkkosivuillamme ja tutustu kuvastoihimme, joista saat enemmän tietoa materiaaleista ja vinkkejä tekemiseen.

Toivomme, että inspiraatio vie sinut mukanaan luovien ja mielenkiintoisten kädentöiden pariin!

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.