Kestävämpiä tuotteita askarteluprojekteihin

Elä ympäristöystävällisemmin ja valitse askarteluprojekteihisi kestävät tuotteet. Olemme koonneet yhteen kestävimmät tuotteemme, joten ympäristöystävällisen valinnan tekeminen on helppoa, kun ostat tuotteita seuraavaan askarteluprojektiisi. Päivitämme sivua jatkuvasti varmistaaksemme, että löydät aina ympäristöystävälliset tuotteemme täältä. Ne on valmistettu kestävästä metsänhoidosta peräisin olevasta puutavarasta tai biohajoavista tai kierrätetyistä materiaaleista, vain muutamia esimerkkejä mainitaksemme. Kaikki ympäristöystävällisemmät tuotteemme auttavat osaltaan vähentämään tuotannon ja kulutuksen kokonaisympäristövaikutusta.

Valitse luokka tai katso kaikki tuotteet alla

Kestävät harrastukset

Vihreä ajattelu ei ole koskaan ollut näin suosittua. Tiedämme tämän, koska kestävien materiaalien kysyntä kasvaa. Yhä useammat haluavat huolehtia planeetastamme entistä paremmin, jotta voimme nauttia vihreämmästä luonnosta, puhtaammasta ilmasta ja muovittomasta merestä ympäri maailman. Creativ Company haluaa olla osa kestävää kehitystä – siksi tarjoamme paljon kestäviä materiaaleja alueella, jonka tunnemme parhaiten – harrastukset. Emme käytä ainoastaan kestäviä materiaaleja, vaan myös paljon pakkauksiamme ja luovia ideoitamme. Voit jo tutustua kestävän kehityksen tuotteisiimme. Löydät ne tältä sivulta, joka sisältää kaikkea biohajoavasta kimalteesta ja helmistä kestäviin laukkuihin ja FSC-sertifioituihin puutuotteisiin. Sivulla on lisätietoja harrastuksissa käytettävistä ympäristöä säästävistä materiaaleista ja siitä, miten useiden tee se itse -pakkauksiemme pakkaukset kierrätetään. Saat myös käsityksen luovista ideoistamme, jotka perustuvat YK:n 17 kestävän kehityksen tavoitteeseen.

 

YK:n 17 kestävän kehityksen tavoitetta

YK on laatinut 17 kestävän kehityksen tavoitetta, jotka keskittyvät kestävään kehitykseen sekä ihmisten että maapallon kannalta. Kaikkien YK:n jäsenvaltioiden on tehtävä yhteistyötä yhteiskunnallisten, taloudellisten ja ympäristöön liittyvien ongelmien ratkaisemiseksi. Tämä tarkoittaa sitä, että olemme sitoutuneet lopettamaan köyhyyden ja nälän tunteen maailmanlaajuisesti, vähentämään epätasa-arvoa, varmistamaan hyvän koulutuksen ja parantamaan terveyttä kaikissa, kunnollisissa töissä ja kestävämmässä talouskasvussa. Creativ Company on luonut oppimis- ja inspiraatiomaailman, jossa sinä ja lapsesi voitte olla luovia kestävän kehityksen tavoitteiden mukaisesti. Täältä löydät tuotteita, projekteja ja ideoita, joissa yhdistyvät luovuus ja 17 kestävän kehityksen tavoitetta.

Luovia ideoita, joissa on tietoa maailman tavoitteista: Jokainen idea perustuu yhteen tai useampaan kestävän kehityksen tavoitteeseen. Voit esimerkiksi koristella hyönteishotellin ja ripustaa sen puutarhaan tai terassille, jotta saavutat tavoitteen 15, jossa pyritään pysäyttämään luonnon monimuotoisuuden menetys. Voit tehdä myös naamiaisnukkeja, jotka kertovat maailman monimuotoisuudesta. Idea perustuu tavoitteeseen 16, jossa on kyse rauhallisten ja osallistavien yhteiskuntien luomisesta. Siksi kaikki lapset ja aikuiset pääsevät tutustumaan kestävän kehityksen tavoitteisiin yhdessä luovien ideoidemme kautta.

Tuotteita maailman tavoitteisiin: Tämä sivu on täynnä tuotteita, joiden avulla voit kehittää lasten 17 kestävän kehityksen tavoitteen tuntemusta. Täältä löydät kukkaruukut, kukkaprässit ja tee se itse -pakkaukset, jotka kannustavat lapsia tutkimaan luontoa.

 

Kestävät materiaalit

Meistä on ihanaa, kun käytät tuotteitamme luoviin projekteihin. Meistä on mahtavaa, kun voimme tarjota sinulle ympäristöystävällisen vaihtoehdon. Tavallisen, saastuttavan ja vaikeasti hajoavan kimalteen sijaan voit käyttää biokimallettamme,  jolla on yhtä paljon kimaltava vaikutus, mutta joka on biohajoava ja hajoaa luonnossa ilman saastumista. Sen avulla voit loistaa kirkkaasti luovissa projekteissasi luontoa vahingoittamatta.

Sama koskee NABBI:n BioBeads-helmiä. Ne hajoavat luonnossa, mutta tarjoavat saman määrän leikki- ja oppimismahdollisuuksia kuin tavalliset helmet. BioBeads-helmet eivät saastuta vettä tai multaa, koska ne on valmistettu biohajoavista materiaaleista, kuten rypsiöljystä ja kalkista.

Ympäristöystävällisen kimalteen ja ympäristöystävällisten helmien lisäksi kannattaa tutustua myös puutuotteisiimme. Monet niistä on valmistettu FSC-sertifioidusta puusta, mikä on järkevä valinta kestävän kehityksen kannalta. Kun puu on FSC-sertifioitua, se on otettu metsästä, jossa kaadettujen puiden määrä vastaa metsän lisääntymiskykyä. Sen vuoksi kauniiden puutuotteidemme valmistuksessa voi käyttää paljon luovuutta.

Jos materiaali ei toisaalta ole kestävää, voit aina käyttää sitä kestävän projektin luomiseen. Ota kreppipaperia ja tee ikimuistoinen kreppikukkakimppu – erinomainen ja kestävä vaihtoehto tuoreille kukille, koska niitä ei tarvitse kastella tai hoitaa, ja ne kestävät ikuisesti. Tutustu värikkääseen kreppipaperivalikoimaamme ja katso, kuinka monta kaunista kreppikukkaa voit tehdä täällä.

 

Ympäristöystävällinen pakkaus

Pakkaus on hyvä aloittaa, jos pyrit minimoimaan ylikulutuksen ja jätteen määrän. Monissa tee se itse -sarjoissamme sinä ja lapset voitte käyttää pakkauksen uudelleen idean mukaisesti. Näin lapset näkevät, että sivutuotteet voivat olla resurssi jätteen sijaan. Jos etsit ympäristöä säästävämpiä pakkauksia, kokeile myös edugreen värikyniämme. Värikynien pakkaukset on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista, ja niitä on saatavana monissa eri väreissä, joten sinun ja lastesi on helppo valita kestävän kehityksen mukaisia harrastetuotteita.

 

Usein kysyttyä

Mitä kestävä kehitys on?

Kestävä kehitys on laaja käsite yhteiskunnan ympäristöön, yhteiskuntaan ja talouteen liittyvistä näkökohdista, ja siinä mielessä se on kokonaisvaltainen käsite. Kestävää kehitystä käytetään usein ilmaston ja kasvihuonekaasupäästöjen lisääntyessä sekä ylikulutuksessa ja muovisaasteissa.

Mitä kestävä kehitys tarkoittaa?

Kestävyys tarkoittaa parhaiden mahdollisten olosuhteiden luomista ihmisille ja ympäristölle – sekä nyt että tulevaisuudessa. Laajemmassa mittakaavassa kestävyys merkitsee vastuullisuutta. Toimintamme ei ainoastaan auta meitä vaan myös tulevia sukupolvia saamaan hyvää elämää.

Mitkä ovat 17 kestävän kehityksen tavoitetta?

Kestävän kehityksen 17 tavoitetta koostuvat 17 erityisestä tavoitteesta ja 169 alitavoitteesta, jotka kaikki YK:n 193 jäsenmaata ovat vastuussa niiden saavuttamisesta. He kaikki ovat sitoutuneet lopettamaan köyhyyden ja nälän tunteen maailmanlaajuisesti, vähentämään epätasa-arvoa, varmistamaan hyvän koulutuksen ja paremman terveyden kaikille, kunnolliset työpaikat ja lisää työpaikkoja sekä edistämään kestävää taloudellista kasvua.

Milloin 17 kestävän kehityksen tavoitetta asetettiin?

Maailman valtion ja hallituksen johtajat hyväksyivät 17 kestävän kehityksen tavoitetta YK:n kokouksessa New Yorkissa 25. syyskuuta 2015.

 

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.