Merinovilla

Meillä on laaja valikoima 100-prosenttista merinovillaa huovutukseen ja kehräämiseen. Täältä löydät Etelä-Amerikan merinolampaista peräisin olevaa laadukasta merinovillaa. Saatavana on laaja valikoima värejä, ja merinovillaa voi ostaa erikseen tai pakkauksissa, jotka sisältävät eri värejä.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Tyylikästä villaa harrastuksiin ja askarteluun

Käytitpä villapaitoja ja lankaa joulukoristeisiin tai söpöihin pehmoeläimiin tai tekisitpä omia lämpimiä vaatteita, kaikki alkaa luonnollisesta raaka-aineesta eli villasta. Villan valinta ei myöskään ole merkityksetöntä.

Kaikki villatyypit eivät sovi kaikkiin tarkoituksiin, ja käsittelyn laadun on myös oltava huippulaatua.

Upean ja hienon merinovillan valikoimamme ansiosta olet täysin peittynyt joka puolelle.

mukaan lukien värit. Meiltä löydät sopivan villan, niin luonnonvalkoisen, mustan, turkoosin kuin joulunpunaisenkin sävyihin – riippumatta siitä, mitä tarvitset seuraavaan projektiisi.

Tämä on 100-prosenttista merinovillaa eteläamerikkalaisista lampaista, ja superhieno ja pehmeä laatu tuntuu työssä ja kaikkeen, mitä teet villalle.

Merinovilla tunnetaan laadustaan ja hyvistä ominaisuuksistaan. Se on erittäin suosittu materiaali talvivaatteiden neulomisessa kylmillä alueilla, ja se tuntuu miellyttävältä iholla.

Jos olet kiinnostunut huovutuksesta tai haluat kokeilla sitä, merinovilla on ehdottomasti tarvitsemasi materiaali. Tältä sivulta voit lukea lisää kaikista luonnonvillaan liittyvistä jännittävistä asioista, ja sieltä löydät paljon hyviä ideoita ja inspiraatiota luoviin hetkiin.

Mitä on merinovilla?

Merinovillan erottaa yksittäisten villasuortuvien kuitupaksuudesta, jotka ovat erityisen ohuita. Tämä voi lisätä villasta tehtyyn lankaan monia hyviä ominaisuuksia.

Se on esimerkiksi erittäin hyvä lämmön säilyttämisessä. Laadukkaasta villasta valmistetuilla vaatteilla on myös hyvät kosteutta ja likaa hylkivät ominaisuudet. Kaiken kaikkiaan merinovilla on hyvä edellytys tekstiilituotteille, jotka ovat kestäviä ja pitkäikäisiä ja joita voidaan käyttää monissa tilanteissa.

Merinovilla on saanut nimensä lampaista, joista se on kotoisin. Se on kotoisin Espanjasta, mutta nykyään sen villa on erittäin hienoa. Rodun suosio on kasvanut kaikkialla maailmassa, kuten Uudessa-Seelannissa, Australiassa ja Etelä-Amerikassa, joissa on pitkät perinteet laadukkaiden villavaatteiden toimittamisesta kankaille ja vaatteille.

Pyöritä omaa lankaa

Pyöriminen on yksi vanhimmista tekstiilien käsittelytavoista. Se on tapa tehdä luonnonvillasta lankaa. Tänään se tehdään tietenkin mekaanisesti. Mutta perinteistä käsinpyöritystä voi itse asiassa muokata harrastukseksi sellaisenaan, ja mikä parasta, voit tehdä ikioman lankasi käsin tehtyä työtä varten.

Käden pyörittäminen tehdään venyttämällä kuituja ja kiertämällä, rullaamalla tai hankaamalla niitä yhteen halutun pituisiksi ja paksuisiksi langoiksi, joita kutsumme langaksi. Henkilökunta eli kela on tähän tarkoitukseen perinteinen työkalu, mutta sen voi tehdä myös helposti ja lähes ilman teknisiä apuvälineitä.

Käsinpunertavasta kankaasta valmistetuissa neuleissa ja villatuotteissa on kaunis, rustiikkinen ja luonnollinen ilme, joka sopii täydellisesti esimerkiksi pohjoismaisiin talvineuleisiin ja -hattuihin.  Täältä voit ostaa merinovillaa tähän tarkoitukseen. Vaikka vain yrittäisit tehdä lankaa luonnollisella ja aidolla tavalla.

Valikoimamme villapallojen kuidut kammataan etukäteen ja kootaan yhteen niin, että ne on helppo irrottaa siteestä ja aloittaa työskentelyn heti.

Paras villa kaikenlaiseen huovutukseen

Huovutus kattaa uskomattoman määrän asioita, eikä villahuovulla voi tehdä juuri mitään pienistä jouluhiiristä kokonaisiin talvitakkeihin. Monipuolinen käsityötaito ei koskaan muutu yksitoikkoiseksi ja antaa luovuutesi kukoistaa.

Huovutus sopii hyvin myös luoviin hetkiin ja harrasteprojekteihin, joissa kaikkien on voitava osallistua. Harjoittelu on myös täydellistä, kuten kaikessa muussakin, mutta menetelmät ovat yksinkertaisia ja sen tarjoamat mahdollisuudet tulevat nopeasti esiin, joten voit nähdä, mitä haluat tehdä ja saada uusia hyviä ideoita matkan varrella.

Merinovilla on harrastelijaharrastelijoille erityinen etu, sillä se sopii lähes täydellisesti huovutukseen. Erittäin ohuet kuidut, jotka antavat villalle hyvän eristyskyvyn, saavat pienet langat tarttumaan hyvin yhteen varmistaen sileän ja lujan lopputuloksen huovutuksessa.

Huopatyyppejä on kaksi, ja jos kokeilet niitä, huomaat nopeasti, mikä menetelmä sopii sinulle parhaiten.

Tuttu menetelmä on märkähuopa, joka vaatii villan lisäksi vain lämmintä tai haaleaa vettä ja saippuaa. Huovutus tapahtuu hankaamalla tai hieromalla villaa hitaasti saippuavedellä, jolloin voit hitaasti muotoilla sen haluttuun muotoon.

Toisenlaista huovutusta kutsutaan neulahuovutukseksi, joka vaatii vain neulan, kuten nimestä käy ilmi.  Huovutusneuloissa on pieni väkänen, joten villakuidut kiinnittyvät ja kiinnittyvät toisiinsa, kun neulaa liikutellaan sisään ja ulos materiaalista. 

Jos haluat kokeilla sitä, tällä sivulla on hyvä valikoima sopivia huopaneuloja ja työkaluja.

Neulan huovutus sopii erityisen hyvin hieman yksityiskohtaisempaan huopaan, ja erityisesti laadukkaat villakuidut pääsevät oikeuksiinsa tällä menetelmällä.

Voit kaikki, mitä voit tehdä villalle ja huovulle

Jos etsit hyviä ideoita neulontaan, huovutukseen tai muihin jännittäviin asioihin, joita voit tehdä merinovillan kanssa, tutustu myös suureen ja tarkkaan valikoituun idealuetteloomme.

Näet koko esitteen napsauttamalla ylälaidassa olevaa välilehteä tai katsomalla kullekin tuotteelle ehdotetut ideat.

Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat, ja tarjolla on ideoita ja inspiraatiota tuntikausien mittaiseen käsityöhön ja luovuuteen.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä vieras
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.