Kuminauha

Kuminauha sopii kankaisiin ja tekstiileihin ja sitä käytetään monenlaisissa vaatteissa. Tutustu laajaan kuminauhojen, joustonauhojen ja vyötärönauhojen valikoimaamme, josta löydät joustavat nauhat monissa eri väreissä ja paksuuksissa.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Kuminauha luoviin harrasteideoihin

Elastista kuminauhaa on saatavana monissa eri muodoissa. Ruskeista keittiöissä käytettävistä kuminauhoista rannekorujen tekoon tarkoitettuihin pieniin värillisiin kuminauhoihin ja rullien kulta- ja hopearesoreihin. Perinteisesti elastinen materiaali tunnetaan käytännön syistä. Mutta kuka väittää, ettet voi pitää hauskaa kuminauhan kanssa, sillä se voi myös pitää housut ylhäällä ja hiukset poissa silmiltä.

Creativ Companylta löydät monenlaisia kuminauhoja. Meillä on ohut muovinen kuminauha, joka sopii hienoihin ja tyylikkäisiin helmitöihin. Siinä on leveä kuminauha, joten se on oikea valinta, jos haluat käyttää sitä kuminauhana. Sen lisäksi, että niiden välillä on monia muitakin upeita tyyppejä.

Voit esimerkiksi ostaa upean kullanvärisen kuminauhan, joka sopii erinomaisesti projekteihin, joissa tarvitaan hieman kimalletta. Voit käyttää sitä myös nyörinä takin kiristysnauhassa tai kiristysnauhana tyylikkäässä kangaslaukussa. Voit tehdä kauniin hiuslenkin tai kultarannekkeen pelkällä solmulla joustavasta nauhasta.

Creativ Companylta löydät myös muunvärisiä joustavia nauhoja.

Elastinen materiaali tarjoaa monia jännittäviä luovia mahdollisuuksia.

Voit esimerkiksi luoda sen avulla todella tyylikkään ja luovan ilmoitustaulun makuuhuoneeseen tai toiseen huoneeseen, jossa voisit käyttää hieman väriä. Tarvitset laudan, joka on valmistettu joko puusta tai korkista. Jos se on puuta, piirustusnastojen asettaminen ei ole helppoa, mutta sillä ei ole väliä, koska käytät joustavia osia.

Kiinnitä ne pelilaudalle siten, että ne venyvät tiukasti pelilaudalla. Voit tarvittaessa kiinnittää ne nitojalla taakse, jotta ne pysyvät tukevasti paikoillaan. Asettele kauniin väriset kuminauhapalat laudalle eri suuntiin. Voit asettaa ne joko suoraan kulmaan toisiinsa nähden tai kikattaa. Lopputuloksesta tulee hauska ja jännittävä, valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon.

Jos kaipaat luovaa ja käytännöllistä palautetta, tutustu valtavaan idealuetteloomme, joka on täynnä upeita, hauskoja ja inspiroivia ideoita. Mukana on myös malleja ja ohjeita eri projekteihin, jotta voit toteuttaa luovuuttasi.

Elastinen materiaali voi olla myös käytännöllistä. Elastinen materiaali on tunnetuin ja rakkain paikka – housujen vyötärönauhat, sukat ja kauniiden helmirannekorujen perusta.

Luovuutta ja käytännöllisyyttä on helppo yhdistellä. Voit esimerkiksi laittaa housuihisi kauniin värisen joustovyön. Ompele myös hiusdonitsi ja luo hauska hiuslenkki, jolla voit sitoa hiukset. Kakkujen teko-ohjeita ja kuvioita on idealuettelossamme.

Kuminauhat, kuminauha ja nailonkuminauha

Eri tyypeillä on omat tehtävänsä, joihin ne parhaiten sopivat. Jos esimerkiksi housuissa tai hameessa pitää käyttää kuminauhaa, on käytettävä leveää kuminauhaa.

Jos taas haluat tehdä kuminauhan, jotta lapset voivat hypätä kuminauhaan, tarvitset pari metriä kapeaa kuminauhaa. Voit ommella päät yhteen tai solmia solmun, ja siitä riittää iloa pitkäksi aikaa. Sen mukaan, kuinka monta lasta leikkii, voit joko laittaa kuminauhan kahden tuolin ympärille tai laittaa kuminauhan omien jalkojensa ympärille. Elastinen hyppiminen on hauskaa ja haastavaa lasten motorisia taitoja ja keskittymiskykyä.

Jos haluat tehdä koruja itsellesi tai muille tai vaikka lapsille, hanki joustava nauhamme, niin lapset voivat alkaa tehdä lahjoja isovanhemmilleen. Sitä on saatavana eri paksuisina, ja kannattaa tietysti valita helmille tai riipuksille sopiva vaihtoehto.

Joustavaa nauhaa on saatavana monissa kauniissa väreissä, joten voit kokeilla erilaisia tyylejä, kuten asettaa helmet värillisen kuminauhan päälle perinteisen valkoisen sijaan.

Lopuksi meillä on hienoa läpinäkyvää nailonlankaa, joka sopii erinomaisesti koruihin, joissa on pieniä helmiä tai riipuksia. Hieno nailonlanka on helmiä peittäessään lähes näkymätöntä, joten se näyttää huomaamattomammalta kuin näkyvät kankaiset kuminauhat.

Nailonkuminauha on niin ohut, että se voidaan pujottaa hienoimpiin ja ohuimpiin helmiin. Muista käyttää helmineulaa, jotta helmet mahtuvat lankaan. Helmineulan paksuus on sama koko matkalta alaspäin, eikä siinä ole pientä kohoumaa, jota yleensä löytyy neulansilmästä. Tämä pullistuma estää tavallista neulaa menemästä pienten, ohuiden palkojen läpi. Siksi helmineula on täydellinen ratkaisu pienten, ohuiden helmien työstämiseen.

Luovuus tuo rauhaa hektiseen arkeen

Tarvitsetpa joustonauhaa ompelutöihin, helmitöihin tai koruihin, se vaatii yleensä keskittymistä ja uppoutumista. Sekä lapsille että aikuisille. Helmien pujottaminen naruun sopii hyvin pienten lasten hienomotoristen taitojen harjoittamiseen. Varmista, että pienet lapset eivät leiki helmillä yksin, jotta he eivät laita helmiä paikkoihin, joissa niiden ei pitäisi olla.

Itsensä upottaminen luovaan projektiin voi luoda pienen tauon arkirutiineihin, mikä auttaa sinua lataamaan akkuja ja nauttimaan ajastasi ystävien ja perheen kanssa. Jos aikuiset ja lapset löytävät luovia projekteja, joiden parissa he voivat tehdä yhteistyötä, se voi parantaa heidän suhteitaan, sillä lapset kokevat, että heidän ystävällisten ja läheisten kontaktien tarpeensa on täytetty. Samalla aikuiset voivat nauttia hauskanpidosta ja samalla ilmaista luovuuttaan. Ehkäpä kaunis rannekoru saattaa jopa löytää tiensä äidille tai isälle.

Tarvitsetpa sitten kuminauhaa , kuminauhaa tai vain ruskeaa keittiökuminauhaa, Creativ Companylta löydät kaiken tarvitsemasi.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.