Kangasvahvikkeet ja olkatoppaukset

Liitoskappaleet (tunnetaan usein tuotemerkillä Vlieseline) sopivat ihanteellisesti silitettäviksi tekstiilien nurjalle puolelle vahvikkeeksi. Liitoskappaleissa on lämpöaktivoituva (silitettävä) liima toisella tai molemmilla puolilla. Sitä on saatavana erikokoisissa rullissa.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Käytä liitosta seuraavassa tekstiiliprojektissasi 

Rakastatko tekstiilihankkeiden parissa työskentelyä? Siinä tapauksessa saatat jo nähdä kaiken mekoista, puseroista, neuleista ja bleisereistä. Kankaat, joiden kanssa työskentelet, eivät kuitenkaan aina muodosta sitä, mitä haluat. Onneksi tästä liitännästä voi olla hyötyä. 

Liitos on inlay-materiaali, jota voit silittää tekstiilien päällä, kun haluat luoda tietyn muodon tai vakauttaa kangasta. Siitä on hyötyä, kun luomuksesi putoaa tai istuu tietyllä tavalla. Kuvittele, miten paidan kaulus voi istua, jos liitos ei auta pitämään sitä paikallaan.

Valikoimassamme on erikokoisia liitoksia, jotta materiaali sopii parhaiten yhteen työn kanssa. 

Miten työskentelette liitosten kanssa? 

Nerokkaan liitännän ansiosta sen kanssa on suhteellisen helppo työskennellä. Ennen kuin alat käyttää materiaalia, leikkaa se sopivaksi stabiloitavalle alueelle. Silitä se suoraan ja katso tulos heti sen jälkeen. 

Muista, että liitos on silitetty kääntöpuolelta, jossa myös silitysliiman pitäisi osoittaa alaspäin. 

Raudan käyttö liitoksessa johtuu siitä, että liima sulaa joutuessaan kosketuksiin lämmön kanssa. On tietysti tärkeää säätää silitysraudan lämpötila käytettävään kankaaseen, jotta siitä huolehditaan mahdollisimman hyvin. Vältä käyttämästä silitysraudan höyrytoimintoa, kun asetat silitysraudan paikalleen. 

Mitä eroa on liitospinnoilla, vliesofixilla ja vileenillä? 

Jos etsit liitosta, kohtaat varmasti myös vliesofixin ja vileenin. Mutta mitä eroa niillä on? Selvennämme asiaa tässä. 

Käytännössä silitysliimaa on vain toisella puolella. Vliesofixilla silitysliima kääntyy molemmilla puolilla. Tämä tarkoittaa, että vliesofix on ihanteellinen myös silloin, kun tarvitaan kaksi kangaskerrosta. Jos taas otamme vileeniä, tämäkin kangas on nimeltään vesiliukoinen muovi – ja siihen on erittäin hyvä syy. 

Jos otat kaksi kerrosta vileeniä ja asetat kangasjäämiä ja lankaa niiden väliin ompelun aikana, vesiliukoinen muovi liukenee, kun laitat sen kädenlämpöiseen veteen. Näin voit tehdä erityisen luovia kuvioita, esim. huiville, kun käytät vileeniä.

Kaikkia kolmea versiota on yhtä helppo käyttää. Joten älä epäröi käyttää niitä, kun seuraavan kerran teet jotain luovaa tekstiileistä. 

Muut projektit, joissa voidaan käyttää rajapintoja 

Yksi asioista, jotka tekevät liitosten kanssa työskentelystä erityisen hauskaa, on se, että materiaalia voi käyttää muuhunkin kuin vaatteisiin. Voit valmistaa esimerkiksi tunnelmallisia lyhtyjä, jotka lisäävät viihtyisyyttä pimeässä. Vuodenajasta riippuen voit valita silitettävät kuviot, jotka antavat lyhdylle persoonallista särmää. Tämä luova hanke on hauska ottaa mukaan perheen pienimmille, sillä sen parissa on helppo työskennellä yhdessä. 

Liitäntöjä voi käyttää myös silloin, kun haluat luoda juoksijan adventtilahjojen antamiseen. Tai ehkä haluaisit tehdä kassin, jonka voit ottaa mukaan töihin, kouluun tai shoppaillessasi. Molemmissa esimerkeissä liitos voi tarjota juuri sitä lisävahvistusta, mitä kangas tarvitsee. 

Löydä erilaisia tarvikkeita ja materiaaleja tekstiiliprojektiisi 

Jos etsit jotain muuta kuin liitäntöjä, vliesofix-liittimiä tai vileenejä tekstiiliprojektiisi, löydät kaiken tarvitsemasi täältä. Olemme tehneet parhaamme ostaaksemme paljon varastoa, jotta et missaa tarvitsemiasi asusteita tai materiaaleja. Ostosten kerääminen yhteen paikkaan voi olla niin mukavaa ja kätevää, että sinun ei tarvitse käydä useissa harrasteliikkeissä. 

Valikoimassamme on peräti 12 000 harrastetuotetta. Näin saat lisämahdollisuuksia, joihin voit heittäytyä, kun haluat luovan tilan, jossa voit päästää itsesi valloilleen. Harrastustarvikkeiden avulla voit kokeilla monia erilaisia projekteja, joita olet aina harkinnut. Jos teet verkko-ostoksia, voit käyttää hakutoimintoa tai eri kategorioita, joihin olemme jakaneet harrastustarvikkeemme – näin löydät nopeasti etsimäsi. 

Myymälän rajapinta Creativ Companyssa 

Oletko valmis pukeutumaan mekkoon, bleiseriin, housuihin tai mihin tahansa muuhun, mitä unelmoit itsesi tekemisestä? Silloin on erinomainen syy ostaa liitäntätuotteita Creativ Companylta. Meiltä löytyy paljon tuotteita niin hm.comiin kuin myymälöihimmekin, jotta voimme varmistaa kilpailukykyiset hinnat. Tämä tarkoittaa, että budjetissa voi olla hieman enemmän tilaa ostaa mitä tahansa materiaaleja, joista pidät eniten. 

Creativ Companylle on tärkeää, että sinulla on myönteinen kokemus. Riippumatta siitä, tapaammeko sinut Holstebron harrastemyymälässä vai juttelemmeko kanssasi puhelimitse vai sähköpostitse. Älä siis epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos tarvitset neuvoja projektiisi, kysymyksiä materiaalista tai mitä tahansa muuta. Voi olla todella hyödyllistä esittää kysymyksiä tai keskustella harkinnastasi, sillä se voi auttaa sinua löytämään täsmälleen oikean ostoksen. Ja muista, että autamme sinua mielellämme. 

Jos haluat inspiraatiota harrastuksiin, joita olet aloittamassa itselle tai jollekin muulle, katso kohta " Luovat ideat". Jaamme täällä säännöllisesti vinkkejä, neuvoja ja oppaita moniin erilaisiin projekteihin. Se voi saada kätesi kutiamaan ja lähtemään liikkeelle. 

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä vieras
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.