Naru

Osta nauhaa ja narua koristeluun ja harrastekäyttöön, macramé-koristeisiin, solmujen tekoon ja moneen muuhun käyttöön. Valikoimamme sisältää puuvillanarua, macramé-nauhaa ja köyttä, paperinyöriä ja -lankaa, nailonnarua, juuttinauhaa, bambunauhaa, satiininauhaa, luonnonlankaa ja luonnonhamppua. Valitse erivärisistä, -mallisista, -kuvioisista, -paksuisista ja -pituisista naruista.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Ole luova narun avulla

Naru on yksi hauskimmista leikeistä. Ainakin jos kysyt lapsilta. Paljon leikkimistä varten tarvitaan vain naru. Voit tehdä onkivavan, sitoa nukkesi yhteen, tehdä riippumaton nallelle tai kietoa huovat kauniisti yhteen narulla. Voit myös sitoa yhteen ja luoda nerokkaalla tavalla kokonaisen taideteoksen narusta ja keloista.

Merkkijonoa voidaan käyttää myös fidgetointiin. Jos sinulla tai lapsellasi on levottomat sormet ja vartalo, voi olla mukavaa pitää kädessä jotain, johon voit huijata. Lyhyt pätkä narua, jonka voit solmia ja avata uudelleen tai vain vetää sormien välissä. Se voi olla kullanarvoista rauhan vuoksi.

Jos haluat käyttää narua muilla, luovemmilla tavoilla, olet tullut oikeaan paikkaan. Creativ Company tarjoaa valtavan valikoiman erilaisia naruja. Mukana on naru kaikenlaisiin projekteihin, ja vain mielikuvitus on rajana, mitä narulla voi tehdä. 

Puuvillanaru, paperinaru, macramé-nauha, luonnonnaru – kaikenlaisia naruja

Merkkijono ei ole pelkkä merkkijono. Erityyppisiä naruja voidaan käyttää eri tarkoituksiin. Meillä on paperinarua, puuvillanarua, luonnonlankaa, macramé-nauhaa, solmimisnauhaa ja bambulankaa.

Monia lankojamme ja lankojamme voidaan käyttää samoihin tarkoituksiin, mutta jos sinulla on erityinen projekti mielessäsi, sinun on saatava käsiisi juuri oikeanlainen lanka tai Voit esimerkiksi neuloa omia tabletteja tai pannualustoja . Voit myös tehdä kauniita rannekoruja ja muita koruja Japanin kudontatekniikalla Kumihimo. Voit käyttää tähän kaunista ja kiiltävää satiininauhaa, joka antaa leivonnaisellesi juuri oikean ilmeen. Kun teet kumihimoa, tarvitset kudontaalustan ja ohjeen. Voit ostaa kudontaalustan meiltä, ja ohjeet ovat mukana.

Jos kaipaat lisää inspiraatiota, tutustu valtavaan inspiraatiokuvastoomme. Täältä löydät paljon ideoita ja oppaita moniin jännittäviin projekteihin ilman narua ja sen kanssa.

Macramé-nauha – tee itse avainrenkaita, kasvien henkareita ja taideteoksia

Macramé-merkkijono voi olla sinulle tuntematon termi. Mutta olet varmasti nähnyt sen ennenkin. Olet ehkä nähnyt kauniin solmukoristeisen kasviripustimen, johon ruukku on asetettu naruverkolla?

on tekniikka, jonka avulla voit tehdä kauniita asioita langasta. Macramé-nauha on yksikierteinen lanka, jolla voit tehdä monia erilaisia kuvioita. Se voi olla sekä kaunis että elegantti, ja voit saada sen näyttämään karheammalta ja villimmältä. Kaikki riippuu langan käsittelystä.

Macramé-nauhalla voit tehdä helposti omia avainrenkaita, kasviripustimia tai vaikkapa abstrakteja taideteoksia. Löydät yksityiskohtaiset ohjeet sivustoltamme tai suuresta inspiraatiokuvastostamme. Periaatteessa kyse on tiettyjen solmujen tekemisestä tietyllä tavalla. On helpointa ymmärtää, onko sinulla kuvia katseltavaksi.

Päästä luovuutesi valloilleen narujen ja lasten parissa

Lapset rakastavat luovuutta. Lisäksi naru on mainio tilaisuus olla luova lasten kanssa monella eri tavalla. Osassa projekteja aikuinen voi tarvita apua, jolloin siitä tulee hauska puuha, jonka voitte tehdä yhdessä. Kaikki voittavat.

Jos lapset ovat riittävän suuria käyttämään vasaraa mutta eivät loukkaannu, voit ottaa kynsikuvia. Tarvitset puisen alustan, paljon pieniä nauloja, kauniin väristä puuvillanarua ja mahdollisesti lyijykynän.

Ota ensin selvää, mitä kuvasi on tarkoitettu kuvattavaksi. Sen pitäisi olla sellainen, että tarvitset vain ääriviivoja nähdäksesi, mikä se on. Aluksi kannattaa aloittaa ympyrän tai muun geometrisen muodon muodosta. Se on helpointa, jos se ei ole liian yksityiskohtainen. Piirrä sitten kuva taululle valokynän viivoilla, jotta ne eivät tule näkyviin, kun taideteos on valmis. Ja sitten naulat lyödään. Kynsien tulee asettua hahmon reunojen ympärille tasaisin välein. Mitä enemmän nauloja, sitä enemmän lankaa hahmosta tulee.

Sitten puuvillalanka kierretään kynsien ympärille. Yritä olla hieman yhteneväinen narun kelaamisen kanssa, sillä se antaa parhaan tuloksen. Aluksi hahmon naru kulkee yhdellä puolella olevasta naulasta toisella puolella olevaan naulaan. Voit myös kelata narua juuri niin kuin haluat. Siitä tulee kaunis ja jännittävä riippumatta.

Jos et ole kovin innoissasi kynsistä, voit tehdä kivan joulupallon tai pääsiäismunan – tai tehdä vaikka ympärivuotisen koristenauhan. Käytä tähän mieluiten vesi-ilmapalloa tai tavallista palloa, joka ei ole täysin täynnä. Tarvitset myös paljon narua lempiväreissäsi sekä puuliimaa ja vesikulhon.

Täytä ilmapallo haluamaasi kokoon. Sekoita kulhossa vettä ja runsaasti puuliimaa. Liimaa voi lisätä paljon. Sekoita se kokkareiden välttämiseksi. Ota sen jälkeen sopiva määrä lankaa tai lankaa ja kasta se hyvin liima-vesiseokseen. Kiedo lanka ilmapallon ympärille. Aloittaminen voi olla hieman hankalaa, mutta kun olet aloittanut, kiedo lankaa pallon ympärille niin paljon kuin haluat ja ripusta se kuivumaan. Kun se on kuivunut, naru muuttuu jäykäksi, ja voit poksauttaa ilmapallon ja ottaa sen ulos. Nyt voit ripustaa söpön nyörikoristeen haluamaasi paikkaan.

Mukavia vastaushetkiä!

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.