Virkkuukoukut

Laaja valikoima virkkuukoukkuja kaikenlaisiin virkkuuprojekteihin. Täältä löydät puiset virkkuukoukut, pehmeät, alumiinista ja muovista valmistetut virkkuukoukut, ergonomiset virkkuukoukut ja steekkaus- ja tunisialaiset virkkuukoukut. Valitse useista erikokoisista ja -mallisista virkkuukoukuista.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Värikäs ja laaja valikoima virkattuja koukkuja

Koukkuvalikoimamme on laaja, ja olemme ylpeitä monista eri koko-, tyyppi-, väri- ja hintaluokista. Löydät virkkuukoukut, jotka myydään erikseen, sekä useita virkkuukoukkupakkauksia, jotka myydään yhdessä yhteen hintaan. Jos virkkaat paljon, harkitse kokonaisen setin ostamista. Monissa tapauksissa voit todennäköisesti tehdä vain yhdellä tai muutamalla. Se riippuu siitä, mitä haluat virkata ja yksilöllisestä virkaohjeesta.

Virkkuukoukut ovat aina hyvä valinta, jos haluat tehdä luovia asioita. Jos olet neulonut aikaisemmin, virkkuukoukut ovat erinomainen lisä. Virkattuja koukkuja kannattaa kuitenkin käyttää myös silloin, kun et ole vielä neulonut tai virkannut.

Creativ Companylta löydät virkattuja koukkuja eri väreissä, kuten liila, punainen, vihreä ja sininen, sekä erikokoisia virkattuja koukkuja. Löydät usein sekä värillisiä että yksivärisiä puusta valmistettuja virkattuja koukkuja.

Mitä voit tehdä virkkuukoukuilla?

Virkattuja koukkuja kannattaa tietenkin käyttää virkattuina. Virkkaamisessa voi kuitenkin olla suuria eroja, sillä voit virkata kaikkea vaatteista kannun lämmittimiin, säärystimiin, pipoihin ja pehmoeläimiin.

Voit todennäköisesti käyttää kaikkia verkkokaupan virkakoukkuja erityiseen tunisialaiseen virkkuumenetelmään, jota kutsutaan Afgan-ompeleeksi. Löydät ohjevideoita/opetusvideoita YouTubesta etsimällä Afghanin ommelta. Jos englannin kielen taitosi ovat sujuvat, voit etsiä "Tunisian virkkuuta" ja seurata, kun englanninkieliset kouluttajat (todennäköisesti) kertovat, miten se tehdään.

Virkkaamisessa ei ole läheskään mitään rajoja. Mitä suurempi projekti on, sitä enemmän lankaa todennäköisesti tarvitset ja sitä suurempi koukku todennäköisesti on. Sen lisäksi voit etsiä tietoja verkosta ja etsiä toimintaohjeita.

Inspiroidu ideoista idealuettelossamme

Jos et halua hakea inspiraatiota itse, voimme auttaa. Haluamme tehdä virkauksen aloittamisesta helppoa.

Verkkokaupastamme löydät virkakoukkujen käyttövinkkejä monin eri tavoin. Jotkut ideat ovat kattavampia kuin toiset, joten jokaiselle löytyy jotakin.

Kaiken kaikkiaan on kolme tapaa löytää tiettyjä ideoita siitä, mitä voit virkata. Voit tutustua eri kategorioihin idealuettelossamme. Ensimmäisellä sivulla on luokka Kroketti, Ompelu ja Neulos. Voit napsauttaa sitä ja tutustua tarkemmin virkattuihin kohteisiin.

Toinen vaihtoehto on etsiä virkattua ja valita sitten ideoita hakutuloksista. Näin saat selkeän luettelon kuvia monista eri virkatuista ideoista.

Viimeinen mainitsemasi vaihtoehto on, että voit napsauttaa yksittäistä tuotetta. Jos selaat tai pyyhkäiset alaspäin, näet ideat, joihin tuote kuuluu.

Ergonomisten virkkuukoukkujen edut

Luovat harrastukset ansaitsevat enemmän aikaa tanskalaisten arkeen. Monilla tanskalaisilla on työpöytiä, mikä tarkoittaa, että he istuvat usein alas. Tämä ei tietenkään ole ihanteellista, mutta voit käyttää ajan viisaasti istuessasi. Voit tehdä sen pitämällä kätesi kiireisinä esimerkiksi virkattujen esineiden kanssa.

Jos virkkaat paljon, kannattaa valita ergonomiset virkakoukut. Jos virkkaat vain vähän silloin tällöin, sinun ei todennäköisesti tarvitse huolehtia siitä, onko virkkuukoukun käyttö ergonomista vai ei. Jos kuitenkin virkkaat kohtuullisen määrän joka viikko tai pitkään intensiivisemmän ajanjakson aikana, saatat saada kipua kädessäsi, jossa pidät kiinni virkkuukoukun koukusta. Siksi on hyvä valita ergonominen virkkuukoukku, joka sopii käteen paremmin ja helpottaa työskentelyä.

Kehon suojelu luovasti voi auttaa parantamaan yleistä terveyttä ja ehkäisemään vammoja ja rakkuloita.

Mitä virkkuukoukkujen koot tarkoittavat?

Suurin osa tämän sivun tuotteista antaa viitteitä virkkuukoukun koosta. Jos näytössä näkyy esimerkiksi numero 12, numero 12 tarkoittaa, että neula on 12 millimetriä leveimmässä kohdassa uloimmassa osassa. Jos kyseessä on virkkuukoukku, jossa on muovinen tai maalattu puukahva, neulan ulommaisin osa on usein metallia, joka ulottuu koukun kärjelle.

Mitä suurempi koukussa on, sitä suurempi koukusta tulee. Molemmat tekijät vaikuttavat ommelten kokoon. Jos haluat esimerkiksi virkata istumapaikan XL-langasta valmistettuun lypsyjakkaraan, valitse koukuille korkea numero. Jos haluat virkata pehmolelun, valitse pienempi koukku.

Mitä tunisialaiset virkkuukoukut ovat ja mitä niillä voi tehdä?

Tunisialaiset virkkuukoukut ovat periaatteessa risti virkkuukoukkujen ja neulojen välissä. Tunisialaisessa virkkuukoukussa on virkkuukoukun tunnusomainen koukku, mutta myös neulotun neulan pituus. Nämä ominaisuudet tekevät Tunisian-virkkuukoukusta täydellisen erityiseen virkkuutekniikkaan, jota kutsutaan Tunisian-kroketiksi.

Koukun pituus on tyypillisesti 10-15 cm. Kädelle ei ole paljon tilaa, mutta toisaalta lankaa ei lävistä virkkuukoukun ympärille kuten neulontaneulalla.

Tunisialainen virkkuukoukku on yleensä noin 35 cm pitkä. Tämä johtuu siitä, että siinä on oltava riittävästi tilaa useille ompeleille, aivan kuin neuloisi. Verkkosivuiltamme löydät ideoita sekä isoihin että pieniin virkakoukkukokoihin.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.