Vauvalanka

Vauvalanka on merinolampaista peräisin olevasta 100-prosenttisesta villasta valmistettua pehmeää superwash-lankaa, joka sopii erityisen hyvin vauvan neuleisiin. Vauvalanka on superpehmeää lankaa, joka ei naarmuta vauvan herkkää ihoa. Valitse erivärisistä langoista vauvanneuleisiin.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Hemmottele lastasi tai ystäväsi vastasyntynyttä vauvalangasta valmistetuilla upeilla tuotteilla

Nimitys "Villalanka" kertoo kaiken. Se kertoo varmasti paljon vauvan langan tyypistä ja käyttötarkoituksesta. Tämä näkyy lankapallojen pannassa tai etiketissä, sillä se on termi, jota yksi päätoimittajistamme käyttää.

Kaikki tämän sivun langat sopivat erityisen hyvin vauvan neulottuihin ja virkattuihin vaatteisiin, joissa on usein erittäin herkkä iho. Siksi lanka sopii ihanteellisesti vauvan vaatteisiin, jotka on neulottu, virkattu tai kudottu, sillä se on valmistettu erittäin pehmeästä merinovillasta.

Vauvan lankakerämme sisältävät superwash-lankoja. Tätä nimitystä käytetään villasta valmistetusta langasta, jota on käsitelty erityisellä tavalla. Villaa ei yleensä voi pestä korkeissa lämpötiloissa. Koska villalanka ei ole superwash-laatua, se kutistuu. Superwash-lanka säilyttää kuitenkin paremmin alkuperäisen kokonsa ja muotonsa myös korkeissa lämpötiloissa pesun jälkeen.

Paljon ideoita pehmeästä langasta valmistettuihin neuleisiin

Vaikka olemme päättäneet kutsua tällä sivulla keräämiämme lankoja vauvalangaksi, niitä ei ole tarkoitettu vauvoille. Aikuiset, lapset ja vauvat pitävät pehmeästä villasta enemmän kuin tavallisesta villasta.

Vauvat voivat olla erityisen herkkiä joillekin materiaaleille, sillä ne ovat olleet tottuneet pehmeisiin, lämpimiin ja hyvin hoidettuihin kohdussa lapsiveden ympäröiminä. Siksi on hyvä valita pehmeitä materiaaleja virkattujen, kudottujen ja kudottujen vauvanvaatteiden valmistukseen. Monet aikuiset ja vanhemmat lapset pitävät myös pehmeämmistä materiaaleista, joten on monta syytä käyttää vauvalankaa koko perheen kotona tekemiin vaatteisiin.

Verkkosivuiltamme löydät paljon hyviä ideoita, jos haluat tietää, mitä voit neuloa tai virkata vauvalangalla. Voit käyttää tätä pehmeää lankaa ompeluun kauniina kirjailtuna. Vain mielikuvitus on rajana. Inspiraatiosivu, jossa on tietoja virkauksesta, ompeleista ja neulomisesta, sisältää myös muita aiheita, kuten macramé, huovutus ja kirjailu.

Voit tutustua lähemmin luovien ideoiden alakategorioihin ja miettiä, haluatko käyttää vauvalankaa. Pehmeä lanka sopii erityisen hyvin vaatteille, sillä ihoon koskettavan langan tulisi olla miellyttävä käyttää. Tämä ei kuitenkaan estä sinua käyttämästä vauvalankaa esimerkiksi tyynynpäällisiin ja virkattuihin hahmoihin, jos haluat.

Useita värivaihtoehtoja

Nykyään arvostamme sitä, että "poikien" tai "tyttöjen" värejä ei ole olemassa. Aiemmin sinisen ja vihreän kaltaisia värejä pidettiin pojille sopivimpina, kun taas violetin, punaisen ja oranssin kaltaisia värejä pidettiin tytöille sopivina. Ajat ovat kuitenkin muuttuneet, ja nyky-yhteiskunnassa mikään ei estä poikia pukeutumasta lämpimiin, punertaviin sävyihin – eikä ole mitään syytä, miksi tytöt eivät voisi näyttää hyvältä viileämmissä sinisen ja vihreän sävyissä, jotka aiemmin olivat varattuja pojille.

Verkkosivuillamme voit valita monista erivärisistä lanoista. Lankaa on saatavana seuraavissa väreissä: vihreä, vaaleanpunainen, sininen, punainen, violetti, keltainen, harmaa ja oranssi. Voit itse päättää, haluatko luoda vaatteita vai jotain täysin erilaista. Voit myös villiintyä ja käyttää yhdessä tuotteessa useita sateenkaaren värejä.

Yksivärinen pusero on ihana, mutta voit myös lisätä väriä elämääsi neulomalla sitä useilla eri väreillä. Yksi ilmeinen asia monilla eri väreillä on riepumatto, joka koostuu useista neliönmuotoisista kappaleista, jotka on liitetty toisiinsa sattumanvaraisesti tai tietyllä tavalla kuvion luomiseksi. Tämäntyyppisiä mattoja kutsutaan joskus isoäidin neliöistä tehdyiksi, mutta nimestä huolimatta ne sopivat kaikenikäisille.

Superwash-tekniikalla valmistetun pehmeän langan edut

Kaikki tällä sivulla näkyvät langat ovat pehmeitä ja sopivat herkälle iholle. Superwash-lanka ei kuitenkaan rajoitu merinovillaan, joten saatat huomata, että muun tyyppisessä villassa on superwash-lankoja. Superwash tarkoittaa käsittelymenetelmää, ei materiaalia.

Suuri osa Creativ Companyn langasta on kuitenkin sekä superpesua että merinovillaa. Merinovilla on erikoislammasvillaa, joka on luonnostaan pehmeämpää kuin muut villat. Kun valitset vauvan lankaa, voit luottaa siihen, että pehmeä villalanka kestää pesun korkeammassa lämpötilassa.

Sen lisäksi, että lanka on miellyttävämpää kuin muut villavaatteet, on tärkeää, että se kestää pesun 40 asteessa. Villa on yleensä pestävä hellävaraisesti enintään 30 asteessa tai käsin, mutta jos vauvanvaatteille aiotaan käyttää vauvalankaa, valmiit vaatteet on pestävä usein.

Toinen superwash-tekniikalla varustetun villalangan etu on, että se "silppuaa" vähemmän, joten pesukoneen ja/tai kuivausrummun suodatin ei tukkeudu niin helposti.

Villalangan valinnan haitat

Vauvojen langat valmistetaan usein villasta, ja villa on luonnonmateriaali, jonka kestävyys on rajallinen. Pian tai myöhemmin tämäntyyppisestä langasta valmistetut vaatteet alkavat hajota. Myymälästä ostamasi vaatteet eivät myöskään kestä ikuisesti, olipa materiaali mikä tahansa.

Villalanka voi kutistua, vaikka se olisikin valmistettu superwash-menetelmällä. Siksi siitä on pidettävä hyvää huolta. Valitettavasti paljon lankaa on pestävä hellävaraisella pesuohjelmalla. Villa on tehokas eriste ja kosteudenpoistaja, mutta superwash-lanka on vähemmän imukykyistä, sillä villan kuidut on käsitelty ja päällystetty polymeerillä.

Luova maailma Creativ Companylta

Creativ Company on hulluna luoviin asioihin ja houkutteleviin tuotteisiin. Jos et saa riittävästi luovuutta ja inspiraatiota, voit tilata uutiskirjeemme. Voit seurata meitä myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.