Akryylilanka

Akryylilanka on keinotekoisesti tuotettua lankaa, joka on 100-prosenttista polyakryyliä. Akryylilanka on yleensä halvempaa kuin luonnonlanka. Täältä löydät laajan valikoiman kaksi- ja kolmisäikeisiä polyakryylilankoja. Valitse monista eri värivaihtoehdoista.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Päästä luovuutesi valloilleen ja valitse akryylilankaa sateenkaaren väreissä.

Akryyli on synteettinen materiaali, joka sopii täydellisesti lankaan. Akryylilanka, jota kutsutaan myös polyakryylilangaksi, koostuu polymeereistä, jotka koostuvat monista pienistä kuiduista, jotka ovat liittyneet yhteen muodostamaan ketjuja. Tämän tyyppistä lankaa on saatavana eripaksuisina, -laatuisina, -värisinä ja -säikeisinä.

Polyakryylilanka viittaa polymeereihin, joista lanka on valmistettu. Akryylilanka on synteettistä materiaalia, joten sen valmistuksessa ei ole rajoituksia. Verkkokaupastamme löydät paljon jännittäviä lankavärejä.

Niitä ovat punaiset ja oranssit sävyt sekä violetin, sinisen, turkoosin, vihreän ja keltaisen sävyt. Meiltä löytyy myös ruskeaa, harmaata, mustaa ja valkoista. Lyhyesti sanottuna saatavilla on väri, joka sopii kaikkiin mahdollisiin lankatöihin.

Polyakryylilanka on jännittävä materiaali, jonka kanssa voi tehdä monenlaisia vaatteita ja koriste-esineitä. Huomaa kuitenkin, että akryylilangan pituus on usein pidempi kuin muiden lankamateriaalien. Tämä johtuu siitä, että materiaali on niin kevyttä. Joten vaikka valitsisit akryylilangan, jonka paksuus on sama kuin jonkin muun lankakerän, sinun pitäisi varautua käyttämään eri määriä lankaa.

Akryylilanka on hyväksi ihmisille, jotka eivät siedä villaa.

Vaikka materiaali on luonnollista, se ei voi aiheuttaa allergisia reaktioita. Saatat olla allerginen villan kaltaisille materiaaleille, jolloin akryylilanka on hyvä vaihtoehto.

Kuten jo mainittiin, akryylilanka on synteettistä, mutta se on silti hyvä materiaali allergikoille. Se on suuri plussa, jos haluat neuloa, virkata tai kudoa jotain itsellesi tai jollekulle, joka ei siedä villaa.

Jos sinä tai tekemiesi vaatteiden aiottu käyttäjä on herkkää villalle, tarkista, sisältääkö lankakerä villaa. Kun myymme lankaa sekoitetuista materiaaleista Creativ Companyssa, on hyvä lukea yksittäisten lankakerien tuotetiedot.

Yleisesti ottaen tällä sivulla valitut tuotteet ovat 100-prosenttista akryylia. Verkkokauppamme muilla alueilla on lankakeriä, jotka on valmistettu sekoitetuista materiaaleista. Esimerkiksi XL-pallomme on valmistettu akryylin ja villan sekoituksesta.

Ota koko perhe mukaan luoviin harrastuksiin

Et ole koskaan liian nuori tai vanha tekemään asioita akryylilangalla tai olemaan yleisesti ottaen luova. Kun luot jotain, se auttaa sinua rentoutumaan ja rentoutumaan. Olitpa sitten valmistamassa tuotteita aamulla, iltapäivällä tai illalla, teetpä sitten kotitekoisia luomuksia arkisin tai viikonloppuisin, luovien suunnitelmien avulla voit pitää ajatuksesi muista asioista. Näin voit rentoutua täysin, vaikka kätesi ja pääsi olisivat varattuina.

Akryylilangasta voi valmistaa sekä aikuisia että kaikenikäisiä lapsia. Näin koko perhe voi osallistua virkkuun, neulomiseen tai kutomiseen. Jos sinä ja perheesi työskentelette tämän tyyppisen langan parissa, ei ole mitään syytä estää langan käyttöä eri tavoin. Haluat ehkä esimerkiksi virkata paidan itsellesi, kun taas lapsesi saattaa haluta ommella hiuksia kotitekoiseen nukkeen.

Akryylilankaa voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin ja se sopii allergikkojen lisäksi myös niille, jotka haluavat tehdä alkuperäisiä vaatteita tai koriste-esineitä kotiinsa.

Mitä polyakryylilangasta voi siis valmistaa?

Akryylilanka on niin hyvä yleismateriaali, että sitä voidaan käyttää moniin tarkoituksiin. Polyakryylilankaa voi käyttää esimerkiksi vaatteiden, nukkejen hiusten, tyynyjen, huopien ja talvivaatteiden, kuten hattujen, pipojen, huivejen ja käsineiden, peitteiden kanssa.

Polyakryylilangasta voidaan valmistaa laadukkaita ja tyylikkäitä tuotteita. Akryylilangalla on myös monia etuja, kuten se, että lanka on muita materiaaleja edullisempaa, sillä se säilyttää hyvin lämmön ja säilyttää muotonsa.

Tämä lankalaji aiheuttaa kuitenkin myös haittoja. Se on hyväksi villa-allergiasta kärsiville, mutta akryyli voi joskus aiheuttaa ihottumaa. Akryyli sopii yleensä hienosti konepesuun, ja monenlaiset akryylilangat kestävät myös rumpukuivausta. Varmista, että saat haluamasi lankatyypin napsauttamalla tuotetta, jolloin näet lisätietoja kustakin lankakerästä.

Polyakryylilanka sopii moneen tarkoitukseen, mutta tietyt asiat eivät sovellu akryylilangalle. Polyakryylilankaa ei suositella käytettäväksi korkeissa lämpötiloissa. Siksi se ei sovellu patalappuun. Akryylia ei myöskään suositella pestäväksi yli 40 asteessa. Joissakin tapauksissa on suositeltavaa pestä enintään 30 asteen lämpötila, ja jotkin langat kannattaa pestä käsin. Akryyli ei sovi lapsille eikä vauvoille, sillä akryyli sisältää muovia.

Creativ Company on hulluna akryylilankoihin

Olemme hulluna akryylilankaan. Tämä johtuu siitä, että sitä voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin, ja myös siitä, että se on hypoallergeeninen ja kestävä. Akryylilanka sisältää muovikuiduista valmistettuja polymeerejä, joten akryylilanka on helpompi kierrättää kuin muut materiaalit.

Akryylilanka tunnettiin aikaisemmin kutisevana materiaalina, joten sitä ei pidetty ihanteellisena materiaalina vaatteille ja muille päällysteille. Nykytilanne on erilainen, sillä uusi tekniikka on mahdollistanut paljon pehmeämpien akryylilankojen valmistamisen. Tämä antaa akryylilangalle toisen edun villaan verrattuna. Jos et valitse merinovillaa, voit helposti saada villalankasi tuntumaan kutisevalta.

Jos olet saanut idean akryylilangasta mutta et vielä tiedä, mitä pitäisi valmistaa, löydät inspiraatiota sivustoltamme. Tutustu virkattuihin, neulottuihin ja ommeltuihin sivuihimme,  joista löydät paljon inspiraatiota upeiden vaatteiden tekoon akryylilangasta.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä vieras
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.