Kirjontalanka

Meillä on myös laaja valikoima erilaisia brodeerauslankoja. Myymme Harmonyn 6-säikeistä brodeerauslankaa 100-prosenttisesta merseroidusta puuvillasta. Valitse monista väreistä ja sarjoista.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Käytä luovuuttasi kirjailulangan ja langan kanssa

Voit kirjailla kaikenlaisia lankoja, jos ne ovat riittävän ohuita ja riittävän helppoja työstää. Lankaa käytetään yleensä neulomiseen ja virkaukseen, mutta tällä sivulla keräämämme lanka on tarkoitettu erityisesti kirjailuun. Voit kirjailla sekä lankaa että lankaa, ja haluamasi lopputulos riippuu täysin siitä, millaista lopputulosta haluat.

Valikoimamme lankaa ja lankaa kirjailuun

Verkkosivuillamme on tyypillinen kirjailulankabrändi Harmoni. Harmoni tekee kaunista lankaa brodeeraukseen, ja sitä on saatavana monissa kauniissa väreissä. Myymälöissämme on myös muita tuotemerkkejä, ja voit luottaa siihen, että saat laadukkaita tuotteita riippumatta siitä, mistä lanka tai lanka tulee.

Kun kyse on langasta, meillä on yleensä varastossa DMC-kierrettä. DMC on ranskalainen yritys, joka on ollut olemassa vuodesta 1746. Yrityksellä on paljon kokemusta langoista ja langoista, joten voit olla varma, että he tietävät, mitä he tekevät tuotteiden, laadun ja valikoiman suhteen. Pyrimme parhaamme mukaan heijastamaan tätä myymälässä, jotta voit ostaa heidän upeat lankansa meiltä.

Valitsitpa minkä tuotemerkin tahansa ja valitsitpa lankaa tai lankaa, saat hyvän materiaalin, joka voidaan muuttaa moniksi erilaisiksi tavaroiksi.

Milloin on käytettävä brodeerauslankaa ja milloin on käytettävä brodeerauslankaa?

Riippuu siitä, haluatko käyttää kirjontalankaa vai brodeerauslankaa, kuten DMC-lankaa, onko se pehmeää ja mattapintaista vai sileää ja kiiltävää. Sekä langalla että langalla on etuja ja haittoja, joten valitse mallin/ohjeiden mukaan, mitä haluat. Voit kirjailla langalla, vaikka ohjeissa sanotaankin lankaa ja päinvastoin, mutta käytännön näkökohtia on hyvä harkita.

Sekä brodeeraus- että brodeerauslanka voidaan yhdistää, jolloin lanka tai lanka on sileäpintainen. Merserointiprosessi tekee langasta sileämmän ja siten helpomman liu'uttaa kirjailtavan kankaan tai verkon läpi.

Verkkokaupassa myymässämme langassa on usein metallipinta, ja tämä on tärkeää huomioida, sillä metallinen pinta voi olla karheampi ja vähemmän mukava käyttää.

Mitä tee-se-itse-projekteja voit tehdä?

Jos haluat koristella lankaa tai lankaa, meillä on paljon luovia ideoita projekteihin. Löydät nämä ideat idealuettelostamme. Valitse langan sijaan lankaideoita tai ideoita . Verkkokaupassa vieraillessasi meillä ei välttämättä ole ideoita, jotka sisälsisivät brodeerausta. Tässä tapauksessa sinun on etsittävä inspiraatiota itse Internetistä.

Jos ideamme ovat todella kauniita tai jännittäviä ja haluat kirjailla, ja ohjeemme perustuvat kirjailulankaan, voit käyttää sen sijaan kirjailua. Päätös on sinun. Olemme varmoja, että saatte aikaan todella kivoja ja jännittäviä asioita. Haluaisimme nähdä, mitä olet saanut luotua. Voit jakaa valokuvia kanssamme ja monia muita Instagramissa joko merkitsemällä meidät tai käyttämällä tunnistetta #cchobby.

Alla on muutamia konkreettisia esimerkkejä asioista, joita voit kirjailla langalla:

  • Ystävyysrannekkeet
  • Matkapuhelimen suojukset
  • Värikkäät ripustuskoristeet
  • Ommeltavat hahmot, kuten porot, roikkuviin koristeisiin, joita voi koristella kirjailuilla.

Ilahduta ystäviä, perheenjäseniä tai kollegoita kotitekoisilla kirjailuilla

Itse tehdyt asiat ovat olleet pitkään poissa muodista, mutta luovat harrastukset ja käsityöt näyttävät tekevän melkoisen paluun, sekä Tanskassa että muissa maissa. Tämä on ymmärrettävää, sillä lahjan antaminen itselle on aina erityisen tärkeää.

Itse tehtyjä lahjoja voivat olla häälahjat, joululahjat, syntymäpäivälahjat, syntymäpäivälahjat, lahjat ja vahvistuslahjat sekä syntymäpäivälahjat ja monet muut tilaisuudet. Voit myös kirjailla vaatteita itsellesi tai jollekulle, jonka tunnet vain siksi.

Lahjoja ei tarvitse kirjailla itselle tai muille, sillä niillä itsellään on yhä tunnearvoa useimmille ihmisille. Lahjan koko ei ole tärkeä, vaan se on tehty rakkaudella ja sitä voi käyttää lahjana.

Osta lankaa ja paljon muuta Creativ Companylta

Meille on tärkeää tehdä luovia asioita sydämellä ja mielellä. Haluamme auttaa asiakkaitamme nauttimaan elämän pienistä asioista. Sinun ei tarvitse matkustaa ympäri maailmaa eri nähtävyyksissä viettämään aikaa positiivisella tai rakentavalla tavalla. Se sopii myös täydellisesti – se on itse asiassa enemmän kuin hienoa – nautiskelemalla kotona käsityöläisten, kuten kirjailun, kanssa.

Toivomme, että löydät tai olet jo löytänyt kirjontalankaa tai brodeerauslankaa, kuten DMC-lankaa, joka sopii täydellisesti työhösi.

Kun teet ostoksia meillä, voit luottaa positiiviseen kokemukseen hyvään hintaan. Lisäksi voit odottaa nopeita toimitusaikoja ja kokonaisvaltaista ideamaailmaa, joka sisältää kaikkea paperileikeistä ja joulukoristeista kirjailuun ja maalaukseen. Voit tilata uutiskirjeemme tai rekisteröityä kanta-asiakasklubiimme.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.