Kirjontakankaat ja -tuotteet

Meillä on laaja valikoima kirjailukankaita ja -tarvikkeita harraste-, laitos- ja koulukäyttöön. Voidaan käyttää sekä brodeeraukseen että tuftaukseen. Selaa kuva-aiheilla tai ilman olevien ristipistopahvien, brodeerauskankaiden, Aida-kankaiden, narutaidelautojen, rei'itettyjen huopien, muovikankaiden ja brodeeraukseen tarkoitettujen mattojen valikoimaamme.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Suuri valikoima kirjailukankaita ja muita tuotteita

Jotkin verkkokaupan tuoteryhmistä ovat melko kapeita, joten löydät esimerkiksi vain tietyn kangastyypin tai paperin/kortin. Jotkin tuoteryhmän sivut ovat kuitenkin laajempia, ja tämä on yksi niistä. Kirjontakankaat ja muut brodeerattavat kappaleet sisältävät paljon asioita, mutta jos etsit jotain kirjailtavaa joko langalla tai langalla, olet tullut oikeaan paikkaan.

Tälle sivulle olemme koonneet kaikenlaisia tuotteita. Yhteistä niille on, että niillä kaikilla on kirjailua. Valikoimassamme on kaikkea Aida-kirjailukankaasta ja ompeluarkeista ristipistopahviin ja lankataidekuvioihin. Voit brodeerata paljon muutakin kuin tavallista kangasta, mutta brodeerauskangas sopii erityisen hyvin kirjailuun, sillä siinä on reikiä, joiden läpi neula voidaan pujottaa vahingoittamatta kangasta.

Valikoimassamme on ristipistokuvioituja pahviarkkeja, jotka on muotoiltu joulupalloiksi tai söpöiksi pieniksi eläinhahmoiksi. Myymme myös ompeluliinoja, rei'itettyjä huopia sekä brodeeraukseen soveltuvia lattialiinoja.

Mihin brodeerauskangasta voi käyttää?

Kirjailukankaat ja muut tämän sivun tuotteet ovat täydellisiä lanka- tai lankakirjailuun. Voit päästää luovuutesi valloilleen ja tehdä omia kuvioita levyille tai brodeerauskankaalle. Voit myös ostaa tauluja tai kangaspaloja, joihin on valmiiksi painettu kuvio ja jotka on helppo kirjailla.

Kirjailukankaan käyttö riippuu mallista ja mallista, mutta sille ei ole rajoja.

Voit esimerkiksi tehdä tyynyn, jossa on Aida-brodeerauskangas ja jossa on kirjailua – se voi olla abstrakti tai erityinen aihe. Kun olet kirjaillut tämän kangaspalan, voit aloittaa tyynyn takaosan ompelemisen yhdessä kirjaillun etuosan kanssa. Täytä tyyny sopivalla täytteellä ennen sen ompelua. Voit helposti käyttää nalletäytteenä koristetyynyäsi, mutta voit käyttää myös muita täytteitä.

Mitä hyötyä ristipistopahvista on?

Cross Stitch -kartonki sopii monenlaisiin töihin. Creativ Companylla ei ole ikärajaa asioiden tekemiseen, joten voit kirjailla suloisia eläinhahmoja pahville. Lapsesi ovat tervetulleita kirjailemaan esimerkiksi pahvisia joulupalloja roikkumaan.

Kuten kaikki muukin tällä kategoriasivulla, myös ristipistopahvia voidaan käyttää. Cross Stitch -kartonki sopii erityisen hyvin koriste-esineisiin ja riippuviin koristeisiin, kunhan niitä ei aseteta paikkoihin, joissa ne kastuvat. Kartonki on kovaan käyttöön tarkoitettua paperia, mutta koska paperi murtuu helposti kastuessaan, on tärkeää huolehtia hyvin tekemistäsi asioista ristipistopahvilla.

Cross stitch -kartonkia voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin, mutta on olemassa joitakin asioita, joille se sopii paremmin kuin toiset. Päätät itse, haluatko ostaa tyhjän, kiiltävän ristipistopahvin ja tehdä siitä mielesi vai haluatko apua sellaisen pahvin muodossa, joka on jo muotoiltu ja jossa voi olla myös koristeena brodeerausta varten.

Mitä on Aida-kirjontakangas ja miten sitä voi käyttää?

Aida-kirjailukangas on hieman erikoista, sillä se on itse asiassa sekoitus kangasta ja luonnonverkkoa. Tämä on melko ohut ja pehmeä kangas, jossa on suuret reiät ja joka on normaalisti 100 % puuvillaa. Muita materiaaleja voidaan käyttää.

Aida-kirjontakankaan väri voi vaihdella valkoisen eri sävyissä. Aida-kirjailukangas on saatavana valkoisena, luonnonvalkoisena ja harmaanvalkoisena. Osaa Aida-brodeerauskankaasta voidaan käyttää lävistinneulalla brodeeraukseen. Se on kestävä neula, jossa on suuri reikä lankaa tai lankaa varten ja mahdollisesti puukahva, jonka läpi lanka voi pujottaa. Kun Aida-kirjontakankaaseen lävistetään reikäneulalla, pinta näyttää pörröiseltä, sillä lanka tai lanka kaartuu pienissä kulmissa kankaan rei'istä.

Voit myös helposti käyttää tavallisia neuloja brodeeraukseen. Neulan silmä on vain niin suuri, että lanka tai lanka mahtuu sen läpi. Voit tehdä koristeellisia kirjailuja nopeammin kaksinkertaistamalla tai jopa nelinkertaistamalla langan tai langan kirjailtaessa. Tämä kuitenkin edellyttää, että vaihdat kirjontalangan useammin ja teet enemmän solmuja, jotta kirjonta ei mene ylös.

Kirjailukangas, Aida-kirjailukangas, ristipistopahvi ja paljon muita koristeita, jotka sopivat täydellisesti kirjailuun

Myymme enemmän kuin edellä olevassa tekstissä mainitut tuotteet. Kaikki vaatteet sopivat täydellisesti yhden- ja toisenlaisiin kirjailuihin, joten voit aloittaa paljolti riippumatta siitä, oletko uusi brodeerauksessa vai kokenut.

Yksi jännittävistä tuotteista, jotka eroavat hieman muista, ovat lankataidekuviot. Kun tarkastellaan kirjailtuja lankataidekuvioita, se näyttää tavalliselta kirjailulta, mutta tekniikka eroaa siitä, että lankaa ei syötetä pahvin läpi vaan se pysyy ulkopuolella.

Narutaidekuvion kuva muodostuu siitä, että yhdistät tauluun pisteitä, jotka olet tehnyt suorilla tapeilla. Näin voit tehdä eräänlaisen "kytke pisteet" -piirroksen, jossa käytät kynän sijaan lankaa tai lankaa pisteiden yhdistämiseen.  String art -kuviot ovat erinomainen lisä kirjontataiteeseen, ja ne tarjoavat myös hieman vaihtelua.

Löydä luovia ideoita idealuettelostamme

Voit tehdä monia asioita tuotteilla, kuten kirjailukankaalla, ristipistopahvilla, Aida-kirjailukankaalla, narutaidekuvioilla, rei'itetyillä MDF-paneeleilla, lattialiinoilla ja muilla. Olitpa kirjaillut jo aikaisemmin tai et, on kiva saada hyviä ideoita ja tarjoilla niitä helposti ymmärrettävällä tavalla.

Voit kokeilla jännittäviä kirjontaprojekteja suuressa idealuettelossamme. Usein näet ideoita siitä, mitä voit tehdä yksittäisellä tuotteella. Se tapahtuu joko napsauttamalla tuotetta suoraan tai napauttamalla tai napsauttamalla QuickView-painiketta. Pikakatselu on mahdollista, kun kosketat kuvaa hiirellä tai varovasti sormella.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä vieras
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.