Keittiötekstiilit

Tutustu laajaan keittiötekstiilivalikoimaamme, jonka tuotteita voit värjätä itse esimerkiksi tekstiiliväreillä tai -tusseilla tai käyttämällä batiikki- tai kastamistekniikoita. Täältä löydät neutraaleja valkoisia patalappuja, uunikintaita, keittiöpyyhkeitä, esiliinoja ja astialiinoja. Osta keittiötekstiilejä kotivärjäykseen alta.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Muunna valkoiset keittiötekstiilit värikkäiksi elementeiksi

Valikoimassamme on runsaasti erilaisia keittiötekstiilejä. kuten patalappuja, patakintaita, keittiöpyyhkeitä, sieniliinoja, esiliinoja ja mitä muuta keittiössä tarvitaan. Kaikki tämän sivun valmiit tuotteet ovat väriltään neutraaleja ja valkoisia. Näin voit osallistua moniin luoviin ja värikkäisiin projekteihin.

Kun laitat valmiit tuotteet virtuaaliseen ostoskoriin, muista tarkistaa tekstikoristemateriaalimme,   jotta voit koristella juuri ostamasi pata- tai esiliinat mielesi mukaan. Tämä voidaan tehdä tekstiilitusseilla, tekstiilimaalilla, batiikkimaalilla ja monilla muilla tavoilla. Monet värit voidaan pestä koneessa, mikä on suuri etu keittiötekstiileille, jotka likaantuvat usein nopeasti.

Tutustu laajaan ideoiden valikoimaamme, josta löydät inspiraatiota uusien keittiötekstiilien sisustamiseen.

Uudista keittiösi sisustus

Keittiö on usein unohdettu tila sisustuksen osalta. Keskitymme kaikessa olohuoneen ja makuuhuoneen sisustamiseen – mutta entä keittiö? Useimmat tanskalaiset viettävät suhteellisen pitkän aikaa keittiössä – siellä valmistamme herkullisia aterioita perheelle ja ystäville ja juttelemme lasagnen tai sisäfilepataruukun päällä. Keittiöstä on tullut yhä useammin keskustelu- ja olohuonetila, minkä vuoksi sen muotoilu on myös tärkeää.

Keittiötekstiilien valikoimamme auttaa luomaan kauniin ja yhtenäisen ilmeen koko keittiöön. Voit tehdä esimerkiksi keittiöpyyhkeitä, esiliinaa ja patalappuja samalla tavalla – esimerkiksi samanvärisenä tai kuviollisena, mikä antaa keittiölle upean ilmeen. Aseta tekstiilit koukkuihin, mikä luo nopeasti harmonisen ja rentouttavan ilmapiirin.

Anna keittiötekstiilejä lahjaksi

Se on aina tervetullut lahja riippumatta siitä, onko joku laittanut keittiötekstiilejä toivelistalleen. Koska kaikki käyttävät keittiötekstiilejä. Esiliinat ja patatuet ovat välttämättömiä jokaisessa keittiössä.

Yksi hyvä idea on mukauttaa keittiötekstiilit vastaanottajan tyyliin sopiviksi. Voit myös ostaa täydellisen tee-se-itse-pakkauksen vastaanottajalle, jotta hän voi suunnitella omat ainutlaatuiset patalappunsa ja sieniliinansa. Valikoimaamme kuuluu valkoisia patalappuja ja uunikintaita, joita voit raikastaa erilaisilla ihanilla väreillä ja tekstiilimaaleilla – voit kokeilla esimerkiksi suosittua solmuvärjäystä.

Kotitekoiset keittiötekstiilit ovat ainutlaatuinen ja erottuva lahja, joka ilahduttaa vastaanottajaa iästä ja sukupuolesta riippumatta. Esiliina on mainio lahja amatöörikokeille, jotka voivat viettää tuntikausia keittiössä. Kun käytät esiliinaa, tunnet itsesi automaattisesti paremmaksi kokiksi – ja ehkä tämä tunne korostuu, kun käytät itse tehtyä ja yksilöllistä esiliinaa? Kirjoita vastaanottajan esiliinaan esimerkiksi "Suosikkikokkini" tai "Äiti on paras kokki". Vain mielikuvituksesi on rajana.

Anna lasten ihastua keittiöön

Useimmat lapset ovat luonnostaan kiinnostuneita keittiöstä sekä ruoasta ja juomasta. On kuitenkin myös lapsia, jotka syövät nirsoa. Voit kuitenkin murtaa tämän makunautinnon useilla tasoilla. Anna lapsesi olla osa keittiötä – ja anna heidän ihastua keittiön suureen maailmaan.

Keittiö ei saa olla lasten kielletty tila, vaan se on kutsuttava luoviin kokkailuhetkiin. Mutta miten se tehdään oikein? Creativ Company suosittelee, että annat lastesi tehdä itse pienen keittiötarvikkeensa. Valikoimassamme on esiliina pienille lapsille.

Osta keittiötekstiilejä ja anna lasten värittää ne haluamallaan tavalla. Anna lasten kirjoittaa nimensä tekstiileihin ja koristella ne lempiruokiensa kuvilla. Tällä tavoin lapsesi kiinnostuvat pian keittiöstä ja odottavat innolla uuden lempiesiliinansa käyttämistä samalla, kun he pilkkovat porkkanoita bolognesea varten.

Myös keittiötekstiilien värjääminen on suhteellisen helppoa, esim. jos valitset tekstiilitusseja, jotka sopivat erityisen hyvin pienille lapsille.

Käy tylsillä sieniliinoilla ja lisää uusia värikkäitä liinoja

Supermarketeista löytyy tavallisia, tylsiä sieniliinoja pinkin, sinisen, valkoisen ja keltaisen sävyissä. Mutta oletko haaveillut laajemmasta valikoimasta? Ei hätää, apua on tulossa Creativ Companylta. Valikoimassamme on erilaisia sieniliinoja, joita voit koristella vapaasti haluamallasi värillä.

Sieniliinat kannattaa värjätä batiikkimaalilla, mikä voi johtaa batiikkimaalin suosittuun batiikkivärjäykseen . Tie-dye on hauska tehoste, joka on ollut olemassa jo vuosia – mutta tällä hetkellä siitä on tullut taas suosittu. Voit luoda hauskoja kuvioita tai luoda suosittuja tehosteita, joissa värit vaihtelevat erittäin voimakkaasta haalistumiseen. Batik-maali on vesipohjainen maali, jota voidaan käyttää sekä värikylvyssä että pesukoneessa. Lue lisää tuotekuvauksista. Löydät myös paljon upeita värejä, jotka tuovat hieman tyyliä sieniliinaan.

Keittiössäsi on ainutlaatuisia sieniliinoja, joita ei ole saatavilla missään muualla. Yhtäkkiä liinat laitetaan esille sen sijaan, että ne piilotettaisiin pois.

Tutustu valmiisiin tekstiileihimme

Kun olet tehnyt ja sisustanut ensimmäiset keittiötekstiilisi, onko sinulla rohkeutta mennä vielä pidemmälle? Täällä voit tutustua valmiisiin tuotteisiimme - napsauta tästä. Täältä löydät kaikkea joulusukista, lippalakeista, tote bag -laukuista, T-paidoista, huiveista ja paljon muuta, mitä voit sisustaa mielesi mukaan.

Pian sinulla on koti ja vaatekaappi täynnä luovuutta ja persoonallisuutta. Täällä voit päästää luovuutesi valloilleen. 

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.