Suojateippi ja koristeteippi

Erikoisteippi lahjojen, korttien ja paperin koristeluun. Tutustu laajaan maalarinteippi- ja koristeteippivalikoimaamme. Osta koristeteippiä useissa eri kuvioissa, väreissä ja malleissa. Saatavana on myös kimalleteippiä, suunnitteluteippiä ja kauniskuvioista gaffer-teippiä.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Maalarinteippi ja koristeteippi

Maalarinteippi on sama kuin koristeteippi. Sitä voidaan kutsua myös Washi-nauhaksi, sillä se on peräisin Japanista.

Kutsutpa sitä mitä tahansa, se viittaa kauniisiin koristenauhoihin, joita on saatavana uskomattoman useina versioina. Niitä käytetään monissa jännittävissä ja kauniissa projekteissa ja ratkaisuissa. Maalarinteippejä on saatavana kuvioina ja tekstinä, ja niitä on saatavana kauniin yksivärisinä. Kaktus, sydämet, jouluaiheita, joulutekstejä, kutsuja, koiria, kukkia, leimoja, vahapakkauksia ja paljon muuta. Valikoimassamme on leveitä ja kapeita koristeteippejä sekä pitsireunojen kaltaisia teippejä. Jos arvaat sen, löydät sen.

Maalarinteippi – uusi trendi

Maalarinteippien ja koristeteippien käyttö saattaa olla edelleen suhteellisen uutta Tanskassa, mutta trendi on valtava ulkomailla. Siihen on syynsä. Koristeteippiä voi käyttää lukemattomin eri tavoin.

Erikoisteippiämme voi käyttää lähes mihin tahansa. Voit tehdä kauniita taideteoksia seinille tai jopa lattialle. Haluatko tehdä hyppyruudukon olohuoneen lattiaan? Voit käyttää tähän sievää ja värikästä ilmastointiteippiämme. Se on helpompi poistaa kuin maali ja vähemmän sotkuinen kuin lattialla oleva liitu. Kun järjestät lasten synttärijuhlat sateessa, ei hätää. 

Päästä luovuutesi valloilleen jännittävien erikoisteippien avulla

Halusitpa sitten värikkyyttä, kuvioita tai yksittäisiä värejä, löydät meiltä erikoisteippejä, jotka houkuttelevat luovuuteen. Oletko miettinyt, miltä kaikkien kannettavat näyttävät? Sisusta oma tietokoneesi kauniilla ja luovalla erikoisteipillä. Näin tunnistat aina oman kannettavasi.

Jos sinulla on paljon laatikoita ja säilytyslaatikoita askartelutöillesi tai jollekin muulle omaisuudellesi, fiksu ja nopea ratkaisu voi olla merkitä laatikot erivärisellä teipillä. Näin löydät aina tarvitsemasi. Tarvittaessa voit myös kirjoittaa teipillä. Leikkaa vain pieniä palasia ja luo kirjaimia, joissa on suoria viivoja. Tai ehkä tarvitset vain raidallisia rasioita? Vain mielikuvitus on rajana koristeteipin käytölle.  

Koristele seinät, huonekalut ja posliini

Mutta miksi tyytyä laatikoihin? Voit koristella mitä haluat maalarinteipillä. Jos esimerkiksi ympärilläsi on paljon tylsiä, yksivärisiä kansioita. Ota ne ulos ja uudista ne maalarinteipillä kauniissa väreissä ja kuvioissa. Ehkä yksi kansioista tarvitsee kauniin pitsireunuksen? Vai onko toisessa kansiossa suuri leima? Voit myös peittää kansion kokonaan erilaisilla teipeillä tai antaa sille aivan uuden ilmeen käyttämällä samaa koristeteippiä useiden raitojen tekemiseen.

Voit myös uudistaa huonekalut kauniiksi. Lisää tuolin jalkoihin uutta väriä tai koristele hyllyjä ja laatikoita kauniilla kuvioilla. Maalarinteipin etuna on, että se on helppo irrottaa. Voit siis valita tyylikkäät värilliset jalat ja jättää ne sen jälkeensä. Sen jälkeen irrotat vain teipin.

Suosittelemme varotoimenpiteenä, että kokeilet teippiä ensin piilossa olevalle alueelle, ennen kuin kiinnität teipin koko huonekaluun tai muuhun paikkaan. Teippi irtoaa siististi, mutta on mieluummin turvallisella puolella.

Jos sinulla on posliinia, kuppeja tai kulhoja,joiden arvelet olevan hieman tylsiä, voit helposti koristella ne koristeteipillä. Huomaa, että ne eivät kestä konepesua. Sillä ei kuitenkaan ole väliä. Näin sinulla on mahdollisuus koristella posliini uudelleen.

Ehkä järjestät juhlat ja tarvitset hyvän idean pöytäkoristeisiin. Voit käyttää tähän myös maalarinteippiä. Vedä tarvittaessa teippiä pöytäliinaa pitkin luistina tai anna jokaiselle tilalle oma värinsä. Sen jälkeen voit sovittaa värit posliinin, lasiesineiden ja aterimien kanssa. Näin vieraat tunnistavat juomalasinsa myös koko illan ajan. Haluaisitko antaa vieraiden itse koristella pöydän? Laita pöydälle kaunista, hauskaa ja tyylikästä koristeteippiä ja anna vieraiden tutustua siihen. Ehkäpä teillä on muutakin kuin pöytäkoristeita, joissa tarvitaan erikoisteippiä?

Pidätkö leikekirjoista?

Maalarinteippi sopii täydellisesti leikekirjojen tai muistilehtiöiden tekemiseen.  Voit koristella setelit ja luonnostelukuviot erityisellä teipillä. Pienillä koristeilla voi olla suuri merkitys leikekirjan tai päiväkirjan suunnittelulle. Tämä koskee tietysti myös kirjan kantta.

Löydät leikekirjasta tai muistikirjasta maalarinteippiä, joka sopii tyyliisi. Voit valita kauniin ja romanttisen tai retrotyylisen teipin. Saatavana on myös tyylikästä neonteippiä tai kimalleteippiä. Ja tietysti klassinen nauha pitsireunoilla. Mikään ei sano yhtä mukavaa ja läheistä kuin pitsi.

Voit yhdistellä tyylejä itse ja koristella kirjojasi. Kukaan ei ole sitä mieltä, että teippiä on käytettävä pitkissä suorissa kappaleissa. Voit myös leikata sen sopivaksi projektiisi.

Henkilökohtaiset ja kotitekoiset kutsut syntymäpäiväjuhliin ja häihin

Jos järjestät isot juhlat ja lähetät kutsut, voit tehdä niistä itsesi näköisiä erityisnauhallamme.

Voit valita teemaasi parhaiten sopivan teipin ja koristella kutsukortit ja ehkä kirjekuoret teipillä. Näin niistä tulee yhtenäisiä ja kauniita ilman, että sinun tarvitsee piirtää tai kirjoittaa kaikkea käsin. Se on tyylikäs, kaunis ja tehokas. Kotitekoisessa kutsussa on jotain erityistä. Se huokuu energiaa ja rakkautta, ja kukapa ei haluaisi sitä?

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.