Skräppäyskuvat

Laaja valikoima luonnoskuvia. Osta rei'itettyjä arkkeja, jotka esittävät klassisia aiheita kiiltävällä paperilla. Selaa jouluaiheisia luonnoksia sekä eläinten, ihmisten ja kukkien kuva-aiheita.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Piristä tee-se-itse-projektejasi leikekuvilla

Leikekuvat eivät ole vain menneisyyttä. Lapsena olet saattanut kerätä leikekuvia, ja aikuisena sinulla saattaa vielä olla niitä. Mutta leikekuvat ovat muutakin kuin keräilyesineitä. Voit antaa kokoelmasi lahjoittaa lapsillesi, mutta voit käyttää myös leikekuvia ilahduttaaksesi itseäsi.

Creativ Company haluaa olla luova monissa eri asioissa, ja tämä koskee myös leikekuvia. Pieniä, suloisia kuvia, joissa on söpöjä, jännittäviä ja kauniita kuva-aiheita, voi käyttää kodin sisustukseen. Niitä voi käyttää esimerkiksi peilin kehyksen koristeluun tai muovipallojen koristeluun.

Meillä on laaja valikoima romukuvia, joten meillä on aina sopiva valikoima ja toivomme, että löydät juuri oikeat kuva-aiheet askartelutöihisi.

Verkkokaupassamme voit valita monista erityyppisistä leikekuvista. Itse kuva-aiheen valitsemisen lisäksi voit valita, haluatko ostaa vain yhden arkin vai haluatko mieluummin ostaa tietyn teeman mukaisen arkkipakkauksen.

Toivottavasti löydät täsmälleen tarvitsemasi kuvat projektiisi. Saatat jopa löytää kuvia, jotka ovat niin kauniita tai söpöjä, että haluat niitä ilman tiettyä projektia. Ei ole mitään väärää ostaa romukuvia vain romukuvien vuoksi. Näiden kauniiden, kimaltelevien pikkukuvien kokoelma on arvokas aarre.

Sukella laajaan levykuvavalikoimaamme

Leikekuvavalikoimamme vaihtelee ajoittain, sillä tuotteita saatetaan poistaa valikoimasta ja uusia kuvia lisätään. Riippumatta siitä, mihin aikaan vuodesta selailet verkkokauppaamme, toivomme, että löydät aiheita, jotka sopivat siihen, mitä haluat tehdä.

Myymme pääosin romukuvia kaikkiin vuoden tapahtumiin. Löydät arkkeja, joissa on enkeleitä, joulupukkeja, kukkia, hevosia, suloisia lapsia, koiria, kissoja, lintuja, perhosia ja muita eläimiä. Verkkokaupassa vieraillusta sesongista riippuen saattaa olla jouluaiheisia lehtiä.

Voit hullutella ja ostaa paljon erilaisia leikekuvia, mutta voit ostaa myös yhden tai kaksi arkkia tai vaikkapa paketin, jossa on 30 joulu- tai seikkailu- ja enkeliarkkia teemana.

Lakanoiden tyypillinen koko on 16,5 x 23,5 cm, mutta löydät myös muita kokoja. Kun on kyse leikekuvien määrästä arkkia kohden, se riippuu yksittäisten leikekuvien koosta, mutta tyypillisesti levyllä on noin 8-10 osaa.

Mihin romutuskuvia voi käyttää?

Vain mielikuvituksesi on rajana, mihin voit käyttää leikekuvia. Toivomme kuitenkin, että voimme auttaa sinua, jos tarvitset inspiraatiota. Meille on tärkeää, että nautit luovista asioista, jotta voit rauhassa uppoutua harrastuksiisi. Kun rentoudut tekemällä jotain luovaa, voit stressata ja sivuuttaa itseäsi ja nauttia sen sijaan hetkestä.

Leikekuvat eivät ole vain söpöjä ja kimaltelevia kuvia. Ne ovat myös monikäyttöisiä aiheita, joita voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin. Voit esimerkiksi tehdä korurasian, jossa on leikekuvia, tai koristella lasit decoupage-koristeilla.

Alla olevassa luettelossa on tarkempia ideoita siitä, mitä voit tehdä leikekuvilla:

  • Lasista tai muovista valmistetut sydämet, joihin on liimattu enkeleillä tai muilla jouluaiheilla koristeltuja romukuvia – nämä sopivat täydellisesti joulukuuseen ripustamiseen.
  • Enkelillä koristellut joulupallot sopivat myös joulukuusen koristeluun.
  • Muistikirja, jossa on kollaasi leikekuvia (koristele muistikirjan etupuoli).
  • Ripustettavat hanhenmunakoristeet, joihin on liimattu romukuvia.
  • Koristeltu rasia, jonka kannessa on söpöjä kuvia.
  • Kevätkoristeita puuhahmoissa.

Lisää ideoita saat idealuettelostamme

Luovuus on intohimomme, joten jos voimme auttaa sinua aloittamaan luovien ideoiden antamisen, jotta voit tehdä kauniita asioita leikekuvilla, missiomme on valmis. Jos tarvitset enemmän inspiraatiota kuin yllä mainitut esimerkit, voit tutustua kattavaan ideoiden valikoimaamme.

Löydät paljon ideoita romukuvienkäyttöön . Voit etsiä ideoita manuaalisesti etsimällä roskakuvia täältä verkkosivuiltamme ja poistamalla tuotteiden valinnan, jotta voit näyttää vain ideat. Sitten voit vapaasti tarkastella ideoita. Se auttaa usein saamaan visuaalisen kuvan siitä, miltä valmis tee-se-itse-projekti voisi näyttää.

Syitä ostaa leikekuvia Creativ Companylta

Valitse tuotteet Creativ Companylta, sillä olemme muutakin kuin hyvää liiketoimintaa. Meille on erittäin tärkeää keskittyä asiakkaisiimme, työntekijöihimme, ympäristöön ja tuotteisiimme.

Intohimomme hyviä tuotteita kohtaan oikeilla hinnoilla näkyy siinä, että matkustamme maailmalla itse ja varmistamme, että tilaamme oikeat tuotteet. Saat meiltä edullisia hintoja, kun ostamme suuria määriä ja saamme siten hyvän hinnan toimittajiltamme.

Muut syyt tehdä ostoksia meillä ovat se, että voit odottaa saavasi tuotteet muutaman työpäivän kuluessa ja että saat ilmaisen toimituksen, kun ostat tietyn summan. Jos ostat halvemmalla, voit tehdä ostoksia meiltä ilman toimituskuluja. Saat sen alle XXX eurolla.

Jos ostat romukuvat ja kaikki muut tuotteesi meiltä, sinulla on aina 14 päivän palautusoikeus ja 24 kuukauden takuu, joka kattaa tuotteen viat.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.