Erikoissakset

Erikoissakset ovat tiettyyn tarkoitukseen käytettäviä saksia. Esimerkiksi siluetti- tai tarkkuussakset sopivat monimutkaisempiin leikkauksiin. Meillä on myös laaja valikoima kuviosaksia ja sahalaitaisia saksia, jotka leikkaavat kuvioita, kuten siksakia, viktoriaanisen ajan brodeerauksia, sahalaitaa, aaltoja ja paljon muuta.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Sakset eivät ole vain sakset

Saksia on monenlaisia. Kaikkea hyvin terävistä turvasaksista suuriin, vahvoihin aikuisten saksiin ja kaikkeen siltä väliltä. Saatat ajatella, että sakset ovat vain sakset, mutta todellisuudessa sakset ovat aivan yhtä paljon työkalu kuin ruuvitaltta tai saha. Tavanomaiset keittiösakset ovat hyviä, jos sinun tarvitsee vain leikata jotain. Mutta jos aiot tehdä taidetta, tehdä jotain luovaa tai käyttää tiettyä tarkoitusta, tavalliset sakset eivät riitä. Siinä tapauksessa tarvitset erikoissakset.

Onneksi päädyit Creativ Companyyn. Meillä on laaja valikoima erikoissaksia, joista jokainen sopii erinomaisesti omiin käyttötarkoituksiinsa.

Erikoissakset erikoiskäyttöön

Erityiset sakset ovat erityisen hyödyllisiä silloin, kun sakset voivat auttaa ihmisiä leikkaamaan käsiä vahingoittamatta. Tai jos sinulla ei ole yhtä paljon voimaa käsissäsi. Sen jälkeen on käytettävä erikoissaksia, jotka ottavat tämän huomioon ja mahdollistavat hyvän leikkuun käsien haasteista huolimatta.

Saatavana on useita erikoissaksia, jotka helpottavat leikkaamista. Osa niistä näyttää pihdeiltä, joten niissä ei ole reikiä sormille. Saat pinsettisakset, jotka toimivat pinsettien tavoin. Näissä ei myöskään ole reikiä sormille. Näin löydät itsellesi parhaiten ja mukavimmat sakset.

Jos tarvitset saksia, jotka pystyvät muuhunkin kuin tavallisiin saksiin, meillä on myös monikäyttösaksia. Sakset voivat toimia saksien, veitsen, avaajan ja teippiveitsen tavoin. Mukana toimitettavassa kotelossa on veitsenteroitin. Lisäksi on olemassa selviytymissaksia.  

Jos haluat seurata Hans Christian Andersenin jalanjälkiä ja leikata paperia, tarvitset siluettisakset.

Jos haluat kokeilla kuuluisan tanskalaisen kirjailijan Hans Christian Andersenin taidetta ja tehdä kauniita paperikoristeita, tarvitset siroja siluettisaksia. Pienet sakset, joiden terävät ja ohuet päät ulottuvat jopa sisänurkkaan.

Siluettisaksilla voit leikata tarkasti pieniä ja tyylikkäitä esineitä. Esimerkiksi joulutonttuja tai pääsiäiskoristeita. Ehkä teet leikekirjoja ja tarvitset siluettisakset pienten tarrojen ja hahmojen leikkaamiseen leikekirjoihin. Nämä pienet sakset sopivat täydellisesti tähän tarkoitukseen.

Ne ovat myös mainio valinta, jos haluat tehdä tanskalaisen "lumipisarakirjeen". Sen jälkeen voit käyttää pieniä, ohuita siluettisaksia apunasi, kun leikkaat hienoimman kirjaimen.

Jos et saa sormiasi pienten siluettisaksien reikiin, älä vaivu epätoivoon. Creativ Companyn valikoimassa on myös siluettisaksia, joissa on suuret sormenreiät, joten jokainen voi kokeilla leikkaamista. Jopa suurisormiset ihmiset. 

Kuviosakset hauskoihin, kauniisiin ja epätavallisiin reunoihin

Jos mielestäsi suorat reunat ovat liian tylsiä tai haluat tyylikkäät reunat leikekirjaasi, tarvitset kuviosakset. Meillä on laaja valikoima kuviosaksia, joita on saatavilla erikseen ja monipakkauksissa, joissa on useita erilaisia.

Valikoimassamme on kuviosaksia sekä lapsille että aikuisille, ja terissä on erilaisia kuvioita. Siten löydät projektiisi täydellisesti sopivat reunat. Löydät aaltomaisia reunoja, sahalaitaisia reunoja, epäsäännöllisiä aaltoja, viktoriaanisia aaltomaisia reunoja ja monia muita reunoja.

Kuviosakset sopivat hyvin lasten luoviin askarteluprojekteihin. Lapset pitävät hauskoista reunoista, jotka tuovat kivan lisän söpöihin hahmoihin, joita lapset voivat leikata ja liimata pahvista ja paperista. Kuviosakset sopivat myös EVA-vaahtomuovilevyjen leikkaamiseen, joista voit tehdä myös hauskoja hahmoja.

Itse asiassa vain mielikuvituksesi voi rajoittaa kuviosaksien käyttöä. Jos tarvitset inspiraatiota seuraavaan projektiisi, tutustu valtavaan inspiraatiokuvastoomme, josta löydät lukemattomia hyviä ideoita ja oppaita niiden tekemiseen.

Kangassakset ja pinkit sakset

Kun käytät erityisiä saksia tai vaaleanpunaisia saksia, se johtuu siitä, että sinulla on selkeä tarkoitus, johon tarvitset sakset. Esimerkiksi sahalaitaisilla kuviosaksilla voidaan leikata vaatteita. Kun leikkaat reunaa vaaleanpunaisilla saksilla, se silppuaa vähemmän, joten kankaan reunoja ei yleensä tarvitse sahata. Huomaa kuitenkin, että kaikkia kankaita ei voi leikata vaaleanpunaisilla saksilla. Jotkin kangastyypit silppusivat juuri enemmän kuin toiset.  

Jos sinulla on sakset, jotka olet omistanut kankaan leikkaamiseen, ne kannattaa pitää vain kankaalle. Kankaiden leikkaaminen voi olla erittäin vaikeaa, jos saksissa on lovia tai niitä on käytetty väärin. Nirhaumia voi syntyä esimerkiksi silloin, kun leikkaat vahingossa neulaa tai paperiliitintä. Jos saksissa on erittäin sahalaitaiset reunat, ne voivat jopa vetää langat ulos kankaasta, mikä voi tuhota koko kangaspalan. Pidä siis hyvää huolta kangassaksista!

Kaikkia saksia, erikoissaksia ja tavallisia saksia tulee hoitaa hyvin, jotta niistä saadaan kaikki hyöty irti. Vältä metallin ja muiden kovien materiaalien sahaamista erikoissaksilla. Jos haluat leikata langan esimerkiksi saksilla, valitse sakset, jotka aiot käyttää lankaleikkureina. Voit käyttää näitä, jos haluat leikata saksilla muitakin rasittavia esineitä. Varmista ehkä, ettet käytä kalleimpia saksiasi lankaleikkureina. Kuten aiemmin mainittiin, tämä voi tuhota sakset melkoisesti.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä vieras
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.