Pakkaustarvikkeet

Tutustu pakkausvalikoimaamme. Täältä löydät pakkaukset pikkutavaroiden säilyttämiseen. Jos joudut pakkaamaan, meillä on erilaisia pakkausvaihtoehtoja. Tutustu valikoimaamme, joka sisältää aaltopahvia, kuplamuovia, vetoketjullisia pusseja, muovi- ja akryyliruukkuja, laatikoita, ämpäreitä ja rasioita.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Pakkaus koristelua ja säilytystä varten

Creativ Companysta löydät kaiken tarvitsemasi, tarvitsitpa sitten pakkausta omien tuotteidesi säilyttämiseen tai käärettämiseen. Meillä on laaja valikoima pakkauksia, jotka sopivat täydellisesti pieniin ja suuriin luoviin projekteihin.

Meiltä löydät kaikkea kuplapakkauksista lahjapaketteihin, vetoketjullisiin pusseihin ja pahvipakkauksiin. Siksi pakkauksemme ovat täydellinen valinta, kun haluat esitellä omia luomuksiasi tai säilyttää materiaalejasi luovissa projekteissa.  

Kärjen ja poltinten säilytys

Tiedät varmaankin, että haasteena on se, että ympärillä lojuvat pienet asiat eivät oikeastaan ole oikeilla paikoillaan tai joissakin paikoissa ne voivat olla katoamatta. Tai ehkä sinulla on laaja valikoima helmiä ja koruja, jotka on pidettävä erillään, mutta joita säilytetään silti yhdessä.

Jos tunnet jommankumman näistä tilanteista, löydät ratkaisun täältä. Pienten tuotteiden laajasta pakkausvalikoimastamme löydät purkin, laatikon tai kassin, joka sopii täydellisesti tarvitsemasi niksit ja polkkatukat säilyttämiseen.

Jos haluat säilyttää kaikki pienet laatikot tai pussit yhdessä paikassa, voit löytää suuremman laatikon tai vastaavan, jossa voit säilyttää osia ja pakkauksia.  Näin voit säilyttää kaikki palat ja polkkatukat yhdessä paikassa, mutta ne säilytetään erillään, jotta ne eivät sekoitu keskenään.

Pahvirasiat, muovirasiat ja akryylipurkit

Creativ Company tarjoaa laajan valikoiman pakkauksia. Suurten tuotteiden pakkaamiseen tarvittavat materiaalit ovat saatavilla, jos ne on lähetettävä tai lähetettävä. Se voi olla esimerkiksi aaltopahvia ja kuplamuovia, jotka voidaan mukauttaa juuri oikean kokoisiksi.

Jos kyseessä on lahja, voit myös merkitä pakettiin lahjan vastaanottajan hintalappujen avulla. Voit myös itse merkitä pakkauksen sisällön hintalappuihin.

Jos tarvitset pakkausta pienille tuotteille, löydät laajan valikoiman erikokoisia ja -muotoisia muovirasioita ja akryylipurkkeja. Joissakin astioissa ja purkeissa on kierrekorkit, toisissa tiiviitä kansia ei tarvitse ruuvata kiinni. Toisissa on irrallinen kansi, jota ei ole kiinnitetty kunnolla.

Jos korujen valmistukseen tarvitaan esimerkiksi pakkauksia, kannattaa ostaa rasia tai purkki, jonka kannet ovat tiukasti kiinni. Muuten voit saada helmiä ja muita koruja kaikkialta. Olisi ärsyttävää käyttää aikasi tarvikkeiden siivoamiseen sen sijaan, että käyttäisit niitä kauniiden korujen valmistamiseen.

Muista, että löydät myös suurempia laatikoita ja pahvilaatikoita pienten akryylipurkkien ja muoviastioiden säilyttämiseen, jotta voit säilyttää kaiken yhdessä paikassa. Laatikossa on tilaa myös työkaluillesi sekä säiliöille ja purkeille.  

Ammattilaisten pakkaukset kotitekoisiin koruihin

Etsitkö pakkausta, jonka avulla voit esitellä kotitekoisia korujasi ammattimaisesti? Siinä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan. Täältä löydät laajan valikoiman erityisesti tähän tarkoitukseen suunniteltuja muovi- ja pahvilaatikoita. Korteissa ja laatikoissa on reiät, joten ne voi ripustaa koukkuihin ja näyttää hyvältä.

Ne sopivat kaikenkokoisiin koruihin – pienistä siroista koruista suuriin statement-koruihin. Kartonkikortteja roikkuviin kaulaketjuihin, rannekoruihin ja korvakoruihin.

Jos haluat lähettää korun tai antaa sen lahjaksi, voit valita tähän tarkoitukseen sopivan pakkauksen. Löydät meiltä pieniä sellofaanipusseja ja tyylikkäitä muovilaatikoita, jotka sopivat täydellisesti korujen pakkaamiseen ja lähettämiseen.

Pakkaus ei sisällä koruja

Voit luonnollisesti käyttää pakkaustamme myös moniin muihin tavaroihin kuin koruihin. Voit itse asiassa päättää, mitä haluat säilyttää näissä pienissä muovirasioissa ja akryylipurkeissa. Puhumattakaan vetoketjullisista laukuista, joita voi käyttää moniin eri tarkoituksiin arjessa. Esimerkiksi pienet pussit ovat käteviä, jos lapset haluavat kuljettaa rapeaa sipulia eväissään, mutta eivät halua niiden pehmenevän. Voilà – sujauta ne pieneen vetoketjulliseen pussiin ja anna mennä.

Ehkä sinulla on muita luovia projekteja, joista on hyötyä pienessä purkissa tai purkissa. Voit myös säilyttää joulukoristeitasi tai antaa niitä jollekulle aivan erityiselle. Pienet muovirasiamme sopivat täydellisesti työhön. Voit nähdä niiden läpi, jotta näet niissä olevat kauniit asiat, ja ne säilyttävät muotonsa, jotta sisältö ei jää puristuksiin. Tämä on erinomainen idea, jos olet tehnyt jotain haurasta, josta on pidettävä huolta. 

Luova ilmaisu tuo rauhaa ja lisäarvoa arkeen

Yksi parhaista asioista luovassa työssä on tila, jonka se luo rauhaa ja uppoutumista hektiseen arkeen. Siksi on myös tärkeää, ettei luovuutta pakoteta. Se tulee luonnostaan, kun sille on tilaa, ja voit nauttia siitä täysillä. Joko yksin tai yhdessä muiden kanssa – ehkä yhdessä lasten kanssa.

Lapset ovat luovia, koska heillä ei ole samoja rajoituksia kuin aikuisilla. On hienoa nähdä lasten ilmaisevan itseään vapaasti. Kun olet luova, avaat aivoissa paikkoja, jotka helpottavat myös muiden ongelmien ratkaisemista. Luovuudella on myönteinen vaikutus koko elämääsi ja olemassaoloosi.

Yritä olla luova ulkona. Jos asut kaupungissa, anna luonnon tai kaupungin äänien inspiroida luovuuteen. Pystytkö rakentamaan metsän tai kaupungin pahvista? Tai maalata kiviä tai lehtiä? Entä kukkien puristaminen ja kauniiden korttien tai kuvien tekeminen seinää varten?

Ja muista, että luovuuden pitäisi olla hauskaa! 

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.