Pienet pyykkipojat

Laaja valikoima pieniä ja minikokoisia pyykkipoikia koristeluun ja lahjojen tekemiseen. Pieniä pyykkipoikia on saatavana neutraaleissa vaalean puun väreissä tai eri värisiksi maalattuina. Valitse pakkaus, jossa on jopa 100 pientä pyykkipoikaa.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Paljon luovia mahdollisuuksia pyykkipojilla

Useimmat tietävät, että pyykkipoikaset ovat pieniä vempaimia, joita käytämme pyykinpesupäivänä. Kätevät klipsit sopivat täydellisesti märän pyykin ripustamiseen. Voit olla varma, että vaatteesi pysyvät tukevasti narulla riippumatta siitä, kuinka kova tuuli puhalletaan pyykkipoikapussilla.

Ei ole niin tunnettua, että näitä tappeja voi käyttää monissa muissakin yhteyksissä kuin vain pesulassa. Vaatenaulat ovat käteviä monissa eri käyttötarkoituksissa – aina kun jotain on ripustettava tai kiinnitettävä. Tämä koskee myös käsityökenttää, jossa käytännölliset pyykkipojat tarjoavat valtavasti mahdollisuuksia luovuudelle.

Vaatenapit ovat itse asiassa niin suosittuja askartelussa, että voit ostaa erityisesti luoviin projekteihin suunniteltuja tappeja. Nämä pyykkipojat ovat paljon pienempiä kuin perinteiset pyykkipojat. Niiden avulla voit kiinnittää pieniä koristekuvioita, joissa on pieniä yksityiskohtia. Normaalikokoiset pyykkipojat olisivat yksinkertaisesti liian suuria ja painavia. Tyypillisiä askarteluun tarkoitettuja pyykkipoikia on 25-35 mm, joten voit valita oikeankokoiset pyykkipojat työhösi.

Vaatenastoja on saatavana useissa houkuttelevissa väreissä, joten aina löytyy teemaan sopiva pyykkipoika. Kaikki pyykkipojat on valmistettu vaaleasta puusta, joten voit halutessasi värittää ne itse.

Creativ Company myy tietysti kaikkia näitä pieniä pyykkipoikia. Löydät pieniä pyykkipoikia, koristeellisia klipsejä ja lahjaklipsejä luoviin projekteihin. Voit ostaa pieniä pyykkipoikia tietyssä värissä tai ostaa isoja paketteja, joissa on paljon eri värejä, joten voit valita seuraavalla kerralla jotain luovaan työhön.

Käytä pyykkipoikia lahjapaketoinnissa

Vaatenapit tarjoavat paljon mahdollisuuksia luovuuteen. Vaatenastoja, koristeellisia klipsejä ja lahjaklipsejä ei ole tarkoitettu mihinkään tiettyyn tarkoitukseen askartelussa, joten vain mielikuvitus on rajana ja voit käyttää niitä luovasti.

Voit esimerkiksi käyttää pyykkipoikia osana lahjapakettia, jossa klipsit suljetaan lahjaksi. Jos haluat olla hieman luova jouluna tai syntymäpäivänä ja paketoida lahjasi toisella tavalla, voit korvata perinteisen lahjapaperin lahjakassilla. Lahjakassi on erinomainen tapa paketoida lahja, joka erottuu muista joulukuusen alla olevista paketeista. Lahjapussi on tietenkin suljettava, ja pyykkipoika on yksinkertainen ja tyylikäs tapa tehdä tämä.

Lahjapussi, joka on suljettu lahjaklipseillä, kätkee sisällön samalla tavalla kuin tavallinen lahja lahja lahja lahjapaperissa, mutta klipsit on helpompi irrottaa, jolloin lahjan saa nopeasti avattua. Se tarkoittaa myös sitä, että lahjaa avattaessa mitään ei murreta, joten sekä lahjaklipsejä että lahjapussia voi käyttää toiseen tilaisuuteen. Siksi lahjaklipsit ja lahjakassit ovat hyvä valinta myös kaikille, jotka haluavat kannustaa ystäviään ja rakkaitaan kierrättämään lahjapaperinsa.

Lahjaklipseillä on monia muitakin mahdollisuuksia , esimerkiksi joulukalenteri, jossa kaikki lahjapakkauksen osat voi laittaa säilöön ja käyttää uudelleen ensi vuonna.

Pienet pyykkipojat koristeina

Pienet pyykkipojat ovat ihanteellisia kiinnitettäviksi esineisiin, joita et halua liimata. Voit esimerkiksi koristella sen niin, että haluat myöhemmin poistaa eri elementtejä, tai käyttää paikkakortteja esimerkiksi pienten pyykkipoikien kiinnittämiseen juomalaseihin.

Voit käyttää niitä myös koristeena ripustamalla joulusydämiä ja vastaavia oksille yksinkertaisella ja tyylikkäällä tavalla. Pienillä koristeellisilla kiinnikkeillä varmistetaan, että ripustettavat tavarat pysyvät tukevasti paikoillaan ja että ne on helppo irrottaa – aivan kuten pyykkikin.

Tapit eivät ole ainoastaan käytännöllisiä, vaan niillä on myös koristeellinen tarkoitus. Koristeklipsit ovat hauska ja nykyaikainen tapa ripustaa koristeita. Niitä ei tarvitse käyttää vain silloin, kun haluat kiinnittää jotain.

Eriväriset koristeklipsit näyttävät kauniilta, ja niitä voi käyttää helposti koristeina kaikissa luovissa projekteissa.

Hae inspiraatiota luoviin projekteihin pyykkipoikien avulla

Olemmeko jo maininneet monia luovuuden mahdollisuuksia edessäsi olevalla pöydällä olevien värikkäiden pyykkipoikien avulla? Jos mietit asiaa, löydät varmasti paljon tavaroita, joihin voit käyttää pyykkipoikia sekä lahjapaketoinnissa että koristelussa.

Pienet klipsit ovat hauskoja ja hauskoja katsella, ja ne tekevät koristelusta hieman epämuodollisempaa, sillä söpöt pyykkipojat tuovat hymyn useimpien ihmisten kasvoille.

Siksi luovissa projekteissa kannattaa käyttää pieniä pyykkipoikia. Mistä aloitat? Jos kaipaat ideoita luovaan hankkeeseen, jossa on pieniä pyykkipoikia, tutustu maksuttomaan idealuetteloomme.

Idealuettelomme on vapaasti kaikkien saatavilla, ja täältä löydät aina paljon jännittäviä projekteja, joista voit aloittaa tai joista voit saada inspiraatiota. Voit tehdä erilaisia koristeita aina lahjapaketoinnista pyykkipoikien kanssa halloween-koristeisiin, joten löydät varmasti mieleisesi hauskan projektin, jossa on pieniä pyykkipoikia. Kaikki projektit sisältävät myös yksityiskohtaiset ohjeet, joten jokaisen on helppo aloittaa jokin hauska ja jännittävä.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.