Kellot

Tutustu valikoimaamme askarteluprojekteihin, lasten leikkeihin ja moneen muuhun sopivia kelloja. Valitse erivärisistä ja -kokoisista metallikelloista. Kellojen takana on reikä, josta ne on helppo ripustaa/kiinnittää.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Kellot ovat koristeita, joita ei ole varattu jouluksi

Kun sanot "kellot", saatat myös sanoa "kellot", ja ennen kuin huomaatkaan, sinä tai joku muu on tarttunut kuuluisaan joululauluun. Kellot voivat kuitenkin tehdä paljon muutakin kuin lisätä nimensä lauluun ja pitää ääntä, kun niitä ravistetaan.

Päätät itse, mihin haluat käyttää näitä pieniä kelloja. Creativ Company keskittyy yksilöön, emmekä arvosta asiakkaitamme enemmän kuin muita. Kaikki ovat tervetulleita ostamaan meiltä tuotteita ja kaikki ovat tervetulleita käyttämään kelloja haluamallaan tavalla.

Kellot tulevat todennäköisesti aina olemaan osa tanskalaista jouluperinnettä. Ne näyttävät niin mukavilta joulukuusessa ja koristeellisilta muuallakin.

Tutustu verkkokauppaamme ja katso, pidätkö paketista vai kahdesta kellosta. Voit myös tilata jotain muuta, kun olet jo ostamassa. Tämä säästää sekä aikaa että rahaa. Jos käytät yli tietyn summan, saat ilmaisen toimituksen, mutta jos ostat sitä vähemmän, eikä se paina niin paljon, tilauksesi voidaan toimittaa alle 50 DKK:n hintaan.

Hyvä valikoima metallisia kelloja

Myymme paljon erilaisia kelloja, mutta useimmissa tapauksissa pienet kellot on valmistettu metallista, sillä tämä materiaali on erittäin hyvä, jotta kellosta kuuluu miellyttävä soittoääni, kun sitä ravistetaan.

Verkkokaupassamme myydään esimerkiksi pieniä kelloja, jotka on valmistettu sekä kiiltävästä metallista että maalatusta metallista. Saatavilla on sekä mattapintaisia että kiiltäviä kelloja, ja kelloja on eri määriä. Joissakin pakkauksissa on vain muutama kello, toisissa on useita satoja.

Tämä voi säästää rahaa, jos tarvitset paljon pieniä kelloja, mutta voi myös olla järkevää ostaa muutama pienempi pakkaus, jos tarvitset sitä vain. Valinta on täysin sinun ja tiedät parhaiten, kuinka monta ja minkä tyyppistä haluat.

Jos haluat lisätietoja tietystä tuotteesta, voit napsauttaa tuotesivua. Täältä näet itse tuotteen tekniset tiedot, mutta näet myös ehdotuksia tuotteista, joita ostetaan usein yhdessä valitun tuotteen kanssa, aivan kuten voit löytää luovia ideoita yksittäisen tuotteen käyttöön.

Mihin kelloja voi käyttää?

Jos ajattelet luovasti, voit käyttää kelloja moniin eri tarkoituksiin. Kuten jo mainitsimme, kelloja ei varata joulukaudelle.

Pienistä kelloista voi tehdä upeita koristeita yksinään, mutta niitä voi käyttää myös muiden tuotteiden kanssa, jolloin syntyy monia luovia juttuja. Valikoimaan kuuluu muun muassa pinottavia venäläisiä nukkeja, pehmoleluja, joissa on ääni- ja lyömäsoitinsoittimia, roikkuvia joulukoristeita, tuulikelloja ja minileikekirjoja, jotka ripustetaan mobileihin.

Inspiraatiota saattaa löytyä alla olevasta luettelosta:

Huomaa, että kaikki kellot eivät sovi kaikentyyppisiin valmiisiin luomuksiin. Voit tarkistaa yksittäisen tuotteen sivulla mainitusta ideasta, voiko tiettyä kellotyyppiä käyttää mielessäsi. Voit myös tehdä mitä haluat. Metallisia kelloja voi käyttää muihinkin kuin tässä mainittuihin tarkoituksiin.

Voiko kelloja käyttää leluina?

Kuten näette luovien ehdotusten listalta, mihin kelloja voidaan käyttää, myös lapsille on olemassa monia asioita. Pienet kellot voidaan siis sisällyttää lapsen leluihin. Jos lapsesi haluaa leluja tai huonekoristeita, jotka sisältävät kelloja, meiltä löydät varmasti sekä sinua että häntä kiinnostavan idean.

Voit viettää muutaman tunnin kiireisestä työpäivästä, viikonlopusta tai joululomasta tekemällä leluja lapsellesi. Luvassa on tuntikausiksi luovaa puuhaa esimerkiksi kietaisunukeille ja rytmikkäille leluille/instrumenteille.

Kellot on yleensä tarkoitettu koristeiksi eikä leluiksi, joten varmista, että lapsi on tarpeeksi vanha leikkimään kelloilla varustetuilla leluilla. Kello voi irrota tai lapsi voi vetää sen irti ja laittaa sen suuhunsa, jolloin se saattaa juuttua kurkkuun.

Niin kauan kuin lapsi on tietyn ikäinen, kellojen ja kellojen käyttäminen on hyvä, mutta jos taloudessa on pieniä lapsia, varmista, että kellot pidetään aina poissa pienten käsien ulottuvilta.

Osta kelloja ja paljon muuta Creativ Companylta

Emme rakasta vain luovia asioita, vaan myös villejä asioita, jotka voivat aiheuttaa hieman melua ja vaikuttaa myönteisesti kodikkaan ilmapiirin luomiseen. Kellot eivät ole poikkeus. Creativ Companyn avainsana on luovuus. Olemme iloisia voidessamme jakaa kanssasi intohimomme metallikelloihin, muihin kelloihin ja leluihin.

Koska myymme paljon muutakin kuin kelloja, voit aina tutustua sivustoomme. Löydät hyviä ideoita idealuettelostamme , ja voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa, Pinterestissä ja YouTubessa.

Kun teet yhteistyötä kanssamme, voit olla varma siitä, että saat hyviä tuotteita edulliseen hintaan. Näin voit nauttia vapaa-ajastasi ja tehdä monia erilaisia luovia asioita. On itsestään selvää, että osallistut moniin luoviin projekteihin, mutta voit myös keskittyä yhteen asiaan ja uppoutua siihen.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä vieras
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.