Pikaliima

Tarvitsetko liimata nopeasti ja tehokkaasti? Silloin tarvitset pikaliimaa. Teholiimaa voidaan käyttää useimmille materiaaleille, kuten puulle, muoville, paperille, pahville, kartongille, nahalle ja kankaalle. Valikoimassamme on useita erityyppisiä erittäin vahvoja yleisliimoja, jotka liimaavat siististi roiskumatta, muodostavat näkymättömän liitoksen ja kestävät vettä.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Power Glue tarjoaa paljon etuja harrasteprojekteihin

Power-liima on ja tulee aina olemaan olennainen osa askartelupakkausta. Superliimaa voi käyttää lähes kaikenlaisilla pinnoilla, joten se sopii sekä pieniin että suuriin tee itse -projekteihin.

 • Nopeasti kuivuvat liimat kuivuvat nopeasti. Yksi supernopean liimauksen tärkeimmistä eduista on, että ne kuivuvat nopeasti. Siksi voit liimata helposti ja nopeasti kaksi tai useampia osia yhteen, jos painat niitä aikaa tai haluat vain nopeita tuloksia. Jos teet harrasteprojekteja lastesi kanssa, voi olla hyödyllistä käyttää myös sähköliimaa – ota huomioon, että se ei sovellu lapsille.
 • Näkymätön - Superliimalla vältät valkoiset liimajäämät, sillä kuivuessaan se on läpinäkyvää ja lähes näkymätöntä paljaalle silmälle. Siksi se sopii erinomaisesti kutsujen tekemiseen, koristeluun ja muihin projekteihin, joissa tarvitaan pieniä elementtejä, kuten helmiä, liimattavaksi materiaaliin.
 • Vettä hylkivä - tavallisista liimoista poiketen pikaliimat ovat vedenkestäviä. Tämä tarkoittaa erityisesti sitä, että voit käyttää superliimaa ulkotöihin, kuten kotitekoisiin lyhtyihin, joissa sää voi olla erityinen haaste.

Tällä sivulla on useita erittäin nopeita, pienillä ja suurilla nastoilla varustettuja liimoja, joita on helppo levittää pieninä määrinä ja jotka varmistavat myös hyvän tarkkuuden käytön aikana. Ennen liiman levittämistä on tärkeää varmistaa, että pinta on täysin puhdas ja pölytön. Näin saat parhaan tuloksen.

Superliimaa voi kuitenkin käyttää muuhunkin kuin askarteluun. Power Glue sopii myös yleiseen kotitalouskäyttöön. Se on nestemäinen kangasteippi, jolla voi kiinnittää kaiken. Siksi arvostat varmasti yleisliimaa.

Käytä superliimaa koristeluun ja luoviin projekteihin

Askartelurasiaan pakattua superliimaa voi käyttää kaikenlaisissa askarteluprojekteissa. Koska sitä voi käyttää lähes mihin tahansa materiaaliin, vain mielikuvitus on rajana luovuuden aikana. Voit esimerkiksi viettää iltapäivän kävelyllä metsässä ja kerätä tötteröitä, kukkia kuivumista varten ja paljon muuta. Voit myöhemmin koristella tai liimata ne pikaliimalla. Luontoa hyödyntävän liiman lisäksi voit tehdä myös monia muita harrastetuotteita.

 • Pöydän koristeet - erilaisilla kartongeilla, paperilla ja nahkapaperilla voit luoda ikiomia pöytäkoristeita sateenkaaren väreissä. Oman sisustuksen etuna on, että ne sopivat täydellisesti teemajuhliin, tapahtumiin ja suuriin tilaisuuksiin, kuten kirsikkoihin, häihin
 • Tapahtumakortit ja kutsukortit - ainutlaatuisilla tapahtumakorteilla voit ilahduttaa läheistäsi. Voimaliimalla voit liimata kauniita kukkia, helmiä ja paljon muuta, mikä antaa tapahtumakorteille persoonallisen ilmeen.
 • Ripustuskoristeet - superliimalla voit helposti kiinnittää kauniita yksityiskohtia, kuten paljetteja, nappeja ja silmiä itse tehtyihin ripustuksiin. Ripustuskoristeille on ominaista vuodenajat, kuten joulu ja pääsiäinen, mutta voit tehdä myös itse uniikkeja avainsormuksia superliimalla. Voit esimerkiksi käyttää kaunista nahkapaperiamme, jonka löydät verkkokaupastamme.
 • Lyhdyt - kynttilät ovat sekä romanttisia että kodikkaita. Kauniilla lyhdyillä voit nauttia lepattavista liekeistä sekä sisällä että ulkona. Voit helposti valmistaa lyhtyjä esimerkiksi kierrätetyistä laseista. hillopurkit ja liimaa ne teholiimalla koristeisiin.
 • Ostoverkot - vahva keskittyminen kestävyyteen, ostosverkot ovat jälleen yleistyneet yhteiskunnassa. Tämä on erinomainen tilaisuus suunnitella omat ostosverkkosi joko omaan käyttöösi tai lahjaksi. Verkkosivuillamme voit ostaa tusseja ja piirtää omia kuvia verkkoon. Voimaliimalla voit liimata myös pieniä helmiä tai muita yksityiskohtia.

Lapsiystävälliset projektit supernopealla liimalla

Supernopea liima ei ole lapsille sopiva vaihtoehto. Siksi on tärkeää, että aikuinen on aina paikalla, kun liimaa käytetään. Mutta kun turvallisuus on etusijalla, voit nauttia monista lapsiystävällisistä tee-se-itse-projekteista.

 • Papier-mâché-kylät - Käyttämällä papier-mâché-purkkia tai -purkkia voit tehdä maalin ja liiman avulla kotitalousjätteestä hauskaa, kotitekoista kylää, autoja, eläintarhan eläimiä ja paljon muuta. Piippurasseilla ja WC-paperirullilla voit valmistaa inhimillisiä hahmoja, kilpa-autoja ja muita tarvikkeita, joilla lapset voivat leikkiä tuntikausia.
 • Papier-mâché - voit tehdä lähes mitä vain, esimerkiksi: papier-mâché. kotitekoiset munakupit, korurasiat jne. Voit auttaa lastasi liimaamaan pienet osat paikoilleen supernopealla liimalla, jotta lopputulos näyttää upealta.
 • Opeta leikkimään - lapset leikkivät mielellään ja ovat luonnostaan luovia. Siksi on myös hyvä antaa heidän rakentaa omat rekvisiittaansa, kylttinsä ja tarvikkeensa, jotta he voivat leikkiä ravintolaa, shoppailla, kampaajaa tai vastaavaa. Yhdessä WC-paperirullista ja pahvilaatikoista peräisin olevan vanhan pahvin kanssa voit käyttää supernopeaa liimaa, tussia ja erilaisia koristeita muuttaaksesi tylsänkin kotitalousjätteen hauskoiksi tarvikkeiksi, jotka tekevät leikkihetkestä entistäkin todentuntuisemman.

Löydä seuraava tee se itse -projektisi idealuettelostamme

Creativ Company rakastaa tee-se-itse-projekteja, minkä vuoksi meillä on myös laaja valikoima voimaliimoja kaikille harrastuksista pitäville. Lisäksi haluamme jakaa hyviä ideoitamme, jotta löydät inspiraatiota seuraavaan harrastusprojektiisi. Siksi olemme julkaisseet useita ideoita sisältäviä kuvastoja, jotka ovat vapaasti saatavilla verkkosivustollamme. Voit myös etsiä ideoita hakukentästämme.

Etsitkö tietyntyyppistä superpikaliimaa? Tai tarvitsetko vinkkejä ja neuvoja superliiman käyttöön? Olemme aina valmiita auttamaan sinua.

Tilaa superpikaliima nyt, niin lähetämme tilauksesi 4-6 arkipäivän kuluessa.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.