Erikoisliima

Tarjoamme laajan valikoiman erikoisliimoja, joten voit liimata lähes mitä tahansa materiaaleja. Löydät meiltä puuliimat, VTR-liimat, asennusliimat, sprayliimat, lateksin, tapettiliimat, epoksiliimat, kontaktiliimat, tekstiililiimat, lasiliimat ja liimakynät.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Löydä erikoisliima projektiisi

Creativ Company tarjoaa laajan valikoiman liimoja, joten löydät juuri omaan projektiisi sopivan liiman. Yleisliimoista on olemassa erilaisia versioita, ja myös puuliimaa, lasiliimaa ja silikonia voi käyttää liimana joissakin projekteissa.

Jotkut liimamme soveltuvat lapsille, kun taas toiset liimat eivät sovi lapsille. On tärkeää olla tietoinen tästä. Muista myös käyttää mattoa, kun käytät liimaa, jotta et pilaa pöytää tai pöytäliinaa projektisi alla. Kannattaa aina tarkistaa, mitä projektin alla on. Joskus voi olla hyvä käyttää esiliinaa, jos haluat huolehtia vaatteistasi hyvin. Etenkin pienet lapset voivat hyötyä esiliinan käytöstä.

Liima lasille, paperille ja kankaalle  

Jos projektissa liimataan asioita yhteen eikä sitä voi tehdä tavallisella yleisliimalla, tarvitaan erikoisliimaa, jolla voi liimata työstettävät kohteet.

Toisin sanoen lasiliimasta on pidettävä kiinni, jos työskentelet lasinparissa. Jos luot projekteja kangasliimalla , tarvitset tekstiililiimaa. Saatat olla niin onnekas, että osa yleisliimoista voi tehdä työn eri pinnoilla puolestasi. Jos haluat olla täysin varma, osta materiaaliisi sopiva liima. Et kadu tätä.

Jos sinun on liimattava suuria pintoja etkä halua käyttää pientä liimapuikkoa, tarvitset sprayliimaa. Pulloliiman avulla liimaa voi levittää suurille pinnoille nopeasti ja helposti. Ota huomioon, mitä muuta liimaan voi osua, ja siirrä ne ennen aloittamista.

Creativ Companysta löydät myös tapettimassaa. Kuten nimestä voi päätellä, tapetti kiinnitetään tapetilla. Voit käyttää sitä myös muihin hauskoihin puuhiin. Papier-mâché. Tarvitset vain ilmapallon, nippu sanomalehtiä liuskoina ja kulhollisen tapettimassaa. Sen jälkeen olet jo edennyt tekemään oman paperipapier-mâché-possupankin. Jos olet tosi näppärä ja luova sen suhteen, mitä voit tehdä ulkona, ei ole mitään rajoja sille, mitä voit tehdä papier-mâché-lehdestä. 

Puuliima – sopii sekä puulle että posliinille

Jos projektissa käytetään puuta, kannattaa käyttää oikeanlaista puuliimaa. Puuliima tunkeutuu puun huokosiin ja kovettaa sen sisäpuolelta. Näin se yhdistää kaksi puukappaletta toisiinsa. Muut liimatyypit eivät läpäise huokosia samalla tavalla, joten huomaat liiman asettuvan vain puun pinnalle. Se ei kestä yhtä hyvin kuin oikea puuliima.

Toinen hyvä tapa käyttää puuliimaa on korjata rikkoutuneet posliinipalat. Posliini on itse asiassa eräänlaista savea, joten sen reunoissa on huokoinen pinta, joten voit liimata osat takaisin yhteen puuliimalla. Puuliima tunkeutuu posliiniin ja pitää kappaleet yhdessä, aivan kuten puullakin. Se ei toimi samalla tavalla posliinin lasitetulla pinnalla, mutta se toimii hyvin murtuneiden sirpaleiden päällä. 

Inspiraatiota liiman käyttöön

Lähes kaikissa harrasteprojekteissa tarvitaan jonkinlaista liimaa. Saatat tarvita liimapistoolin tai ehkä haluat tehdä kauniin projektin liimaamalla nahkapalat yhteen raakalateksilla.

Tältä sivulta löydät kaiken tarvittavan liiman. Jos meillä ei ole juuri sitä mitä tarvitset, ota yhteyttä asiakaspalveluumme . He tekevät kaikkensa auttaakseen sinua.

Valtavasta inspiraatiokuvastostamme löydät paljon hauskoja ja jännittäviä projekteja alkuunpääsemiseksi. Projektien vaikeusasteet vaihtelevat, ja projekteille on olemassa ohjeet, joiden avulla saat apua koko projektin ajan.

Löydät esimerkiksi ohjeet omien postikorttien tekemiseen liimalla ja foliolla. Tarvitset pahvia, pehmokynän, liimakynän ja askartelufoliota haluamissasi väreissä. Verkkosivuillamme on erilaisia kuva-aiheita, jos haluat apua jonkin kuvan piirtämisessä kortillesi. Voit myös piirtää itse. Piirrä kynällä varovasti, jotta se ei enää näy liiman läpi. Jos haluat käyttää jotakin malleistamme, tulosta se sopivan kokoisena. Sen jälkeen on varjostettava voimakkaasti paperin takaosa, jossa on piirros. Aseta sen jälkeen sabluuna kortin päälle siten, että piirros on päällimmäisenä ja sävytetty osa korttiasi vasten. Piirrä kuva-aiheen päälle, niin se siirtyy korttiisi.

Piirrä sitten viivan päälle liimakynällä. Käytä vain yhtä väriä kerrallaan, jos käytät useita värejä. Kun liima on niin kuivaa, että se tarttuu sormiin, mutta ei irtoa, aseta koristefolio sen päälle ja tasoita liima. Poista folio varovasti. Huomaat, että se pysyy liimassa ja antaa kuviolle kauniin metallinhohtoisen värin.

Voit myös sirotella kimalletta liiman päälle. Sen jälkeen kuva hohtaa ilman foliota, mutta voit itse päättää, millaisen kortin haluat tehdä.

Tiedäthän, että jotkin sukat ovat liian liukkaita, joten päädyt liukumaan lattialle? Voit tehdä asialle jotain. Nestemäisen Sock Stop -lateksin avulla voit tehdä omia luistamattomia sukkia. Taputtele vain lateksia sukan alapuolelle, mahdollisesti kauniilla kuviolla. Anna kuivua ja voitla, niin saat sukat, jotka eivät liu'u olohuoneen lattialla. Täydellinen lasten sukille.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.