Kutistemuoviarkit

Kutistemuoviarkkeja voidaan käyttää mm. avainrenkaiden, laukkujen jne. koristeluun. Tutustu laajaan kutistemuoviarkkien valikoimaamme, johon kuuluu valmiiksi painettuja arkkeja ja kutistemuovipakkauksia. Kaikki arkit voi värittää värikynillä tai huopakynillä.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Kutistuvia muoviarkkeja, useita versioita ja kuvioita

Oletko kokeillut kutistemuovilevyjen käyttöä aikaisemmin? Jos vastaus on ei, on aika hypätä ensin tähän upeaan ja luovaan projektiin, joka on erittäin suosittu juuri nyt. Kutistemuovilakanat ovat erittäin viihdyttäviä ja mukavia ja sopivat kaikenikäisille.

Creativ Companylla on kaikki, mitä tarvitset kutistemuovilevyprojektin toteuttamiseen. Mahdollisuudet ovat rajattomat tämän hauskan materiaalin ansiosta. Voit esimerkiksi tehdä omia koruja, avaimenperän, sisustustarvikkeita ja paljon muuta.

Tälle sivulle olemme koonneet valikoiman kutistusmuovilevyjä, joista on saatavana eri versioita. Löydät sekä neutraaleja arkkeja, joissa ei ole kuva-aiheita, että arkkeja, joissa on paljon kauniita ja hauskoja muotoja. Kaikki arkit voi värittää värikynillä ja -tusseilla.

Kutistemuovilevyjen toiminta

Kutistemuoviarkit vaativat hieman enemmän perehdytystä, jos tämä on ensimmäinen kerta, kun kuulet niistä. Kuten nimestä voi päätellä, tämä tuote on kutistemuovia. Levy kutistuu, kun laitat sen uuniin. Kun muovia kuumennetaan, se kutistuu noin puoleen kokoaan (usein pienempään). Kutistemuoviarkit ovat täysin ainutlaatuisia, minkä vuoksi ne ovat todennäköisesti myös niin uskomattoman suosittuja.

Kutistemuovilevyjen valmistusprosessi on seuraava:

  • Ensin kutistemuoviarkit koristellaan, esim. tusseilla, värikynillä ja värikynillä. Kun saat lakanat, näet, mitä materiaaleja voit käyttää arkkien koristeluun.

  • Anna värin kuivua ja leikkaa irti (jos olet piirtänyt mallin avulla).

  • Laita kutistemuovilevyt tavalliseen esilämmitettyyn uuniin leivinpaperille muutamaksi sekunniksi. Tarkkaile uunin luukkua ja katso, kuinka kutistuslevy kiertyy ja suoristuu uudelleen. (Se on usein hyvin hauska ja ainutlaatuinen prosessi)

  • Sen jälkeen kutistemuovilevyjen on annettava jäähtyä – ja niitä voidaan säätää hieman kevyellä paineella.

  • Kun kutistemuovilevyt ovat jäähtyneet, ota selvää, mihin kutistusmuovia tulee käyttää (ellet ole jo tehnyt sitä). Se sopii esimerkiksi hienoon avaimenperään tai pieneen taideteokseen, jota voi käyttää kodin sisustukseen. Tältä sivulta saat ideoita kutistemuovilevyjen tekoon. Vaihtoehtoja on loputtomasti.

Kutistemuovilevyjä on saatavana eri malleina. Valitsitpa minkä version tahansa, se kutistuu noin 40 prosenttiin alkuperäisestä koostaan, kun se on valmis uunissa. Tätä puristusprosessia on hauska seurata uunin toiselta puolelta.

Hauskaa puuhaa sekä lapsille että aikuisille

Kutistemuoviarkit ovat uskomattoman viihdyttäviä materiaaleja, joita sekä aikuiset että lapset voivat käyttää. Jos teet puuhaa lasten kanssa, ota huomioon uunista tuleva kuumuus. 

Laajassa ideoiden luettelossamme on ohjeita sekä aikuisille ettälapsille. Osa niistä on monimutkaisempia kuin toiset, mutta ne kaikki sisältävät kattavan oppaan, joka tekee prosessista helpomman ja yksinkertaisemman.

Kutistemuovista valmistetut kauniit korut ovat itsestäänselvä valinta. Muista kuitenkin tehdä kutistemuovilevyihin reikä esim. Reikälävistimellä voit tehdä nyöri-, ketju- ja muita koruja. Huomaa kuitenkin, että reiät myös kutistuvat – muista siis tehdä niistä hieman normaalia suuremmat.

Toinen hauska idea on käyttää muovisia kutistekalvoja juhla- ja pöytäkoristeissa. Voit esimerkiksi tehdä pieniä, sieviä persoonallisia paikkakortteja, joihin voit kirjoittaa vieraidesi nimet kauniilla ja värikkäillä tusseilla, joissa on erottuva ja ainutlaatuinen fontti. Tämä koristelee pöydän kauniisti, ja paikkakortit voi asettaa esim. lasin päälle tai sido lautasliinan ympärille. Se ei ainoastaan koristele juhlat, vaan siitä tulee myös pieni matkamuisto, jonka vieraat voivat viedä kotiin muistoksi upeista juhlista.

Valitse kutistemuoviarkit kuvioinnilla tai ilman

Valikoimassamme on myös kutistemuoviarkkeja, joissa on kuvia. Ne on tarkoitettu erityisesti aloittelijoille tai lapsille, jotka ovat vasta aloittamassa leikkimistä tällä hauskalla paperilla ensimmäistä kertaa. Jos haluat tietyn aiheen ja hahmon, kuten yksisarvisen, elefantin tai jotain muuta, kannattaa valita kuva-aiheita sisältävä sivu, jotta saat varmasti kaikki yksityiskohdat.

Kutistemuovilakanoissa on sekä kiiltävä että mattapintainen puoli. Yleensä nämä kaksi puolta voidaan erottaa toisistaan paljaalla silmällä. Jos näin ei kuitenkaan ole, mattapinta tuntuu usein myös karheammalta. Piirrä ja maalaa karkealle/mattapinnalle, sillä tämä puoli on altis värikynille.

Jos sivulla ei ole suosikkikuvaasi, voit asettaa läpinäkyvän kutistemuoviarkin lehden, sanomalehden tai kirjan päälle ja piirtää haluamasi aiheen.

Anna lahjaksi kutistemuoviarkkeja

On tietenkin hyvä antaa kavereille ja sukulaisille suloinen avaimenperä, joka on valmistettu kutistemuoviarkeista. Yksi ajatus harkitusta lahjasta isovanhemmille voi olla esimerkiksi lapsenlapsen kädestä, jonka hän voi ripustaa avaimiin. Unelmalahja, jonka isovanhemmat eivät edes tienneet haluavansa.

Kutistemuovista valmistettujen lahjojen lisäksi voit antaa itse kutistemuoviarkkeja ja -tusseja lahjaksi, jotta vastaanottaja voi aloittaa oman luovan projektinsa. Se on projekti, johon voit uppoutua ja jonka parissa voit viettää lukemattomia tunteja. Loistava lahja sekä aikuisille että lapsille.

Kutistemuoviarkeissa on myös hauska muovailuprosessi, josta erityisesti lapset pitävät. Se on luovaa puuhaa, joka eroaa muista perinteisistä harrastuksista monin tavoin. Kun olet kerran kokeillut kutistaa muoviarkkeja, tulet pian takaisin.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.