Puulevyt

Laaja valikoima puutuotteita ja -alustoja koristeluun ja kattauksiin. Valikoimaamme kuuluu erikokoisia ja -mallisia eri puulajeista valmistettuja puualustoja. Lisäksi myymme eri puulajeista tehtyjä sarjoja rustiikkisia puukoristeita samoin kuin tuohesta valmistettuja tuotteita.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Puiset tuotteet kaikkiin luoviin projekteihin

Puu on kaunis materiaali, joka näyttää lämpimältä ja luonnolliselta. Se sopii täydellisesti kaikenlaisiin luoviin projekteihin: Joulukoristeita, erilaisia puutuotteita kalenterikynttilän ympärillä tai viistoon leikattuja puisia paloja, joihin on maalattu ihastuttavat joulukasvot.

Puun mahdollisuudet ovat monet, kun on kyse kauniiden esineiden luomisesta jouluksi, muiksi juhlapyhiksi ja loppuvuodeksi, kun haluat sisustaa kotisi kauniilla materiaaleilla.

Siksi olemme koonneet tälle sivulle laajan valikoiman erikokoisia ja -tyyppisiä puutuotteita. Saatavilla on myös suuri valikoima käytännöllisiä puulevyjä, jotka tarjoavat monia luovia mahdollisuuksia jouluun ja muihin koristeisiin.

Voit myös löytää oksia, joissa on raaka ilme, kaarnaa koristeluun ja paljon muuta puuta, josta voit tehdä kodissasi lämpimiä, kotoisia ja uskomattoman kauniita koristeita.

Monia vaihtoehtoja kauniilla puulevyillä

Puiset kiekot tulevat erikokoisista oksista, jotka on leikattu litteiksi kappaleiksi, joten saat suuren ja tasaisen pinnan, jossa on paljon luovia mahdollisuuksia. Puun sisällä oleva kevyt pinta on täydellinen alusta erilaisille luonnoksille, ja litteä ja leveä muoto sopii myös moniin muihin luomuksiin.

Voit esimerkiksi tehdä kauniin pannunalusen tai vastaavan liimaamalla useita pieniä puulevyjä pinnalle, jolloin saat kauniin luonnollisen keittiötarvikkeen. Voit käyttää koivulevyä myös kätevänä ja tyylikkäänä alustana esimerkiksi kotitekoisille hahmoillesi.

Jouluksi puiset levyt tarjoavat myös monia vaihtoehtoja. Ne voi maalata hauskoiksi keijunpäiksi ja ripustaa joulukuuseen tai koristella muilla jouluaiheilla, kuten sydämillä ja tähdillä. Voit myös ripustaa puiset levyt kauniiden eläinten vartaloiksi lastenhuoneeseen.

Puulevyt tarjoavat monia mahdollisuuksia, joten vain mielikuvitus on rajana. Voit myös tehdä kauniita puisia paikkakortteja kirjoittamalla vieraidesi nimet levyille. Levyillä voit myös luoda pöytäkoristeita, joissa on erilaisia kuvioita suureen juhlapöytään.

Puulevyt ovat kätevä kirjoitusalusta, joten niitä voi käyttää myös nimikyltteinä. Jos haluat esimerkiksi merkitä laatikkosi harrastetyöpajaan, jotta voit seurata kaikkea paremmin, voit kirjoittaa tuotteiden nimet puulevyille ja kiinnittää ne laatikoihin, jotta et koskaan epäröi, mistä ne löytyvät.

Puulevyt ovat hyvin koristeellinen tapa luoda järjestys, ja niitä voi käyttää myös muualla kotona, kun on nimettävä erilaisia tuotteita. Puisia levyjä voi käyttää myös nimikylttinä etuovessa, jolloin voit kirjoittaa kaikki perheenjäsenten nimet vaaleaan puuhun ja luoda tyylikkään ja persoonallisen tervetulotoivotuksen kotiisi.

Miten puisia esineitä sisustetaan?

Voit koristella puulevyjä ja muita puuesineitä monin eri tavoin. Jos haluat kirjoittaa huomiota herättävän tekstin, jossa on raaka ulkomuoto, voit aloittaa sähköpolttimesta ja kirjoittaa tarkasti, mitä haluat kirjoittaa. Kirjoita viestiin korkealaatuista ja hyvää tulosta.

Myös puuta on helppo maalata erilaisilla väreillä. Voit käyttää askarteluun myös tavallista harrastemaalia, sillä se tekee puulevyjen ja muiden puuesineiden pinnasta kauniin. Esimerkiksi puulevyillä on helppo tehdä kauniita kuvioita, kuten kumileimasimella ja tavallisella harrastemaalilla.

Voit myös koristella puiset levyt tussilla, jos haluat piirtää pieniä yksityiskohtia keijun kasvoihin tai mihin tahansa muuhun värikkääseen koristeeseen.

Puu on myös helppo liimata. Askarteluliimatuubilla voit muuttaa puulevyjen ulkonäköä monin eri tavoin, sillä voit liimata pieniä silmiä ja lisätä niihin paljon muita upeita mehiläisyksityiskohtia, jotka tekevät luomuksistasi entistä eläväisempiä ja mielenkiintoisempia katsella.

Puisten lautasten ja muiden puuesineiden koristeluun on monia vaihtoehtoja, ja voit varmasti keksiä hyvän idean, jota ei mainita tässä, kun istut koristelemaan puuta.

Hae ideoita kivaan puiseen koristeluun

Puisia lautasia ja muita puuesineitä on paljon tarjolla, kun haluat sisustaa kotisi erilaisilla koristeilla. Voit käyttää puuta jouluna, juhlapöytään ja normaaliin arkeen, kun haluat olla luova ja tehdä jotain kaunista.

Puutuotteemme takaavat kauniin lopputuloksen, sillä puu on upea materiaali, joka ei petä koskaan. Siksi kyse on vain siitä, että pääset alkuun ja voit olla luova, sillä voit varmasti luoda jotain kaunista puulevyillä tai muilla puuesineillä.

Jos tarvitsette hyvän idean alkuun pääsemiseksi, tutustukaa idealuetteloomme, jossa on koottu laaja valikoima erilaisia ideoita erilaisten puutuotteidemme käyttöön. Ideoita joulukoristeisiin, pöytäkoristeisiin ja moneen muuhun puusta valmistettuun asiaan. Jos kaipaat ideoita luovaan askarteluun, olet aina tervetullut tutustumaan.

Kaikki idealuettelon projektimme sisältävät yksityiskohtaiset ohjeet, joiden avulla jokainen voi helposti osallistua kauniiden ja jännittävien puuesineiden tekemiseen.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.