Oasis

Osta märkää kukkasientä, jota voit käyttää koristeissa, kukkakimpuissa ja kukka-asetelmissa. Green Oasis on kukkasieni, joka imee vettä pesusienen tavoin ja auttaa näin kukkia kestämään pidempään. Oasista käytetään kukkakimpuissa ja kukka-asetelmissa, kun kukat on saatava pysymään vedessä suoraan. Vaahtokappaleet on helppo leikata veitsellä.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Keidaskukkavaahtomuovia kaikkiin koristeisiin

Keidas on tunnettu nimi kaikille, jotka haluavat tehdä vihreitä koristeita jouluksi ja muuksi juhlakaudeksi. Oasis Floral Foam on yksinkertaisesti käytännöllisin väline, kun kuusia ja paljon muuta on kerättävä ja kiinnitettävä pieneen tilaan. Koristeiden vihreä osa on pidettävä elossa parin viikon ajan.

Oasis Floral Foam on pehmeää ja kukkaista vaahtoa, joka on helppo kiinnittää massan tavoin. Keidaslohko sopii siis hyvin kaikenlaisiin koristeisiin.

Se on tietenkin oikea valinta, kun haluat tehdä kauniita kukkakoristeita sekä tuoreista että kuivatuista kukista ja muista kasveista.

Keidas on siis korvaamaton osa jokaisen mielijohteen inventointia. Kun kaapissa on Oasis-palikoita, sinulla on aina jotain tarkasteltavaa, kun haluat tehdä koristeen. Kun olet aloittanut Oasis-palasten käyttämisen, et halua käyttää mitään muuta.

Siksi olemme koonneet tälle sivulle Oasis-malliston, josta voit ostaa projektejasi varten klassisia palikoita.

Mikä on keidas?

 Oasis Floral Foam on kova vaahto, jota on helppo työstää ja joka sopii erinomaisesti kaikenlaisiin koristeisiin. Vaahto on riittävän pehmeää, jotta voit helposti kiinnittää oksan tai kukan siihen. Samalla se on riittävän kovaa pitämään ne tukevasti paikallaan koristeessa.

Keidas on myös kevyt materiaali, joka on helppo säilyttää kaapissa aina, kun se ei ole altistunut vedelle. Näin sinun ei tarvitse huolehtia sen kuivumisesta jne. kuten savea käsiteltäessä.

Säilyttää veden hyvin vihreiden elementtien ansiosta

Toinen suuri etu on esimerkiksi se, että keidas pystyy pidättämään vettä erittäin hyvin saven sijaan. Oasis Floral Foam pitää veden sisällä täysin eri tavalla kuin muut materiaalit.

Keidas imee itse asiassa vettä, joten vesi ei vain painu koristeen pohjaan. Keidaslohko imee vettä ja levittää sen tasaisesti koko korttelille, jotta kukat saavat juuri sopivasti vettä.

Siksi keidas on korvaamaton elementti missä tahansa joulukoristeessa tai kukkakoristeessa, joka sisältää vihreitä elementtejä. Kukat ja vihreät oksat haalistuvat nopeasti, jos ne eivät saa vettä, joten keidas on hyvä valinta.

Sinun tarvitsee vain kastella koristeesi silloin tällöin. Oasis-palan avulla voit sammuttaa jopa koristeen yläosassa olevien kasvien janon. 

Kun haluat keidasta kukkakoristeen, muista kastella se etukäteen. Vedellä kyllästetty keidas on täynnä vettä kaikissa rei'issä, mikä tekee siitä fiksun edellytyksen esimerkiksi kukkien lisäämiselle.

Voit kyllästää keidaslohkon laittamalla sen ämpäriin tai muuhun vesiastiaan. Palikan on vain kelluttava pinnalla, koska jos yrität painaa sitä veden alla, sen sisään tulee ilma-aukkoja, joten se ei pysty syöttämään riittävästi vettä kukkia ja muita vihreitä elementtejä varten. Toisin sanoen keidaslohkon pitäisi antaa imeä itseensä vettä, eikä se oikeastaan kestä kovin kauan.

Tiedät, että Oasis-pala on valmis, kun se on vajonnut ämpärin pohjalle. Voit aloittaa heti kukkien asettelun tai käyttää sitä muissa luovissa koristeluprojekteissa. Vedellä kyllästetty keidaslohko säilyttää veden hyvin pitkään ja se on myös valmis imemään nopeasti uutta vettä kastelukannun mukana tullessa.

Neliskulmaiset koristeet? Ei välttämättä

Toinen keidaslohkon etu on, että sen voi helposti leikata juuri oikean kokoiseksi ja muotoiseksi. Sinun ei siis tarvitse rajoittua kukkakoristeiden tekemiseen Oasis-palan alkuperäiseen neliönmuotoiseen muotoon.

Voit myös helposti yhdistää useita keidaslohkoja luodaksesi täysin uuden muodon. Voit esimerkiksi leikata useita erilaisia keidaskuutioita ja yhdistää ne kranssiksi tämän vuoden adventtikranssiksi tai muuksi pyöreäksi koristeeksi.

Oasis Floral Foam on helppo leikata, joten voit aina nopeasti luoda kuvion, joka sopii projektiisi tuoreiden kukkien ja muiden vihreiden kasvien kanssa.

Inspiraatiota seuraavaan Oasis-projektiisi

Oasis-palaa voidaan käyttää kaikenlaisten tuoreita vihreitä kasveja sisältävien koristeiden, kuten joulukoristeiden tai kukkakoristeiden, koristeluun, kun isännöit pöytää, tai minkä tahansa muun projektin, jossa haluat luoda jotain kaunista viherkasveista.

Jos kaipaat inspiraatiota kauniiden kukkakoristeiden tekemiseen, tutustu idealuetteloomme, josta löydät paljon hyviä vinkkejä keidaskoristeiden tekemiseen. Voit aina katsoa ideoitamme, kun haluat esimerkiksi käyttää kukkia luovasti, mutta tarvitset hyvän idean päästäksesi alkuun. Idealuettelostamme löydät yksityiskohtaiset toimintaohjeet, joiden avulla pääset alkuun ja saavutat tavoitteesi helposti. 

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.