Metallirenkaat ja -langat

Täältä löydät laajan valikoiman metallirenkaita ja -lankaa koristeluun, adventtikransseihin ja kukka-asetelmiin. Kohdassa "Langat" on bonzai-lankaa, kukkalankaa ja piikkilankaa sekä metallitankoja ja -ripustimia. Metallista koristelankaamme on saatavana useissa eri paksuuksissa.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Päästä luovuutesi valloilleen metallirenkaiden ja metallilankojen avulla

Metallilangat ja metallirenkaat tarjoavat monia mahdollisuuksia, jos haluat päästä luoviin projekteihin kotona. Lisäksi lanka on tärkeä osa monia tee se itse -projekteja, esimerkiksi koristelua. Siksi on aina hyvä pitää varastossa eripaksuisia ja -värisiä metallilankoja, jotta sinulla on valinnanvaraa, kun esimerkiksi aloitat tämän vuoden adventtikranssin tekemisen.

Sama koskee metallirenkaita, jotka tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia luovaan ilmaisuun erilaisissa projekteissa.

Siksi olemme koonneet tälle sivulle laajan valikoiman metallirenkaita ja -lankoja, joista löydät kaiken tarvittavan luovaan jouluun ja muihin vuodenaikoihin, jolloin haluat nauttia itsestäsi ja luoda ainutlaatuisia ratkaisuja, jotka tekevät olohuoneesta, lastenhuoneesta tai muusta huoneesta persoonallisemman ja lämpimämmän.

Creativ Companyn valikoimassa on laadukkaita metallirenkaita ja -lankoja, joista voit valita esimerkiksi:

  • Bonzai-lanka
  • Kelausvaijeri
  • Kaapelit
  • Vaijeritangot
  • Metallirenkaat
  • Metalliripustimet ja paljon muuta.

Mitä vaijerilla voi tehdä?

Kuten sanottu, erilaiset langat ovat tärkeä osa monia harrasteprojekteja. Jos taas haluat olla luova, huomaat, että vain mielikuvitus asettaa rajat langan käytölle.

Esimerkiksi kukka-asetelmissa lanka on tärkeä elementti. Jos haluat tehdä puutarhasta kauniita kimppuja, metallilanka auttaa pitämään kaiken koossa ja helpottaa upean kimppusi kokoamista.

Metallilanka sopii hyvin myös muihin koristeisiin ja adventti kranssiin, sillä se on vahva ja helppokäyttöinen. Siksi sen avulla on helppo pidellä esimerkiksi pilli- tai kuusiseppelettä.

Lisäksi rautalanka on hyvä materiaali oikomiskojeille, sillä se saattaa olla tarpeen niille, jotka haluavat sisustaa kotinsa itse tehdyillä nukeilla ja joilla on eloisat käsivarret, jotka erottuvat edukseen eivätkä putoa kyljellään. Samoin nukkejen ja muiden mukavien olentojen jalkoja voi jäykistää metallilangalla, jolloin ne pysyvät pystyssä esimerkiksi ikkunalaudalla ja antavat niille yleensä enemmän eloa.

Mitä vaijeria sinun pitäisi käyttää?

Kuten edellä mainittiin, lankaa voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin, ja koska myymme Creativ Companylla useita erityyppisiä lankoja, oikeanlaisen langan valitseminen projektiisi voi olla vaikeaa.

Siksi tällä sivulla myymiemme erilaisten lankojen ominaisuuksia kannattaa tarkastella.

Jos etsit esimerkiksi pehmeää ja helposti työstettävää lankaa, joka säilyttää muotonsa hyvin, bonzai-lanka on oikea valinta. Bonzai-vaijeri on valmistettu alumiinista, minkä vuoksi se on myös kaunis metallilanka, josta on saatavana useita eri värejä ja kuvioita, joten sinulla on runsaasti mahdollisuuksia löytää projektiisi sopiva metallilanka.

Jos taas tarvitset vahvaa lankaa vain adventtikranssin tai kukkakoristeen pitämiseen yhdessä, teräslanka tai juoksutus on aina varma valinta.

Mieti myös, tuleeko kaapelista näkyvä osa lopullista projektia. Jos esimerkiksi lankasi näkyy adventtikranssissa, mieti myös sen väriä ja materiaaleja, jotta lanka sopisi hyvin koristeeseen.

Creativ Companylta löydät aina etsimäsi metallilangat ja laajan värivalikoiman, esimerkiksi hopean ja kullan. Meiltä löytyy jotain myös pituuksille, paksuuksille ja materiaaleille, joten tutustu valikoimaamme, jos tarvitset metallilankaa seuraavaan harrasteprojektiisi.

Monia metallirengasvaihtoehtoja

Jos aiot aloittaa erilaisen harrasteprojektin kuin mihin metallilankojasi voidaan käyttää, tutustu lähemmin metallirengasvalikoimaamme. Metallisormukset ovat myös yksi niistä asioista, jotka tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia luovalle ajattelulle ja taitoa käyttää käsiään.

Metallilanka sitoo esineitä yhteen ja tukee erilaisia itse tehtyjä hahmoja, mutta voit käyttää kaunista metallirengasta ja heittäytyä itse tehtyjen mobileiden, unisiepparien ja muiden henkareiden prosessiin, joka näyttää hyvältä kauniissa metallirenkaissamme.

Voit esimerkiksi ostaa kultaisen metallisormuksen, joka hohtaa kauniisti valaisimien valossa ja sopii täydellisesti kehyksiksi tavaroille, jotka haluat ripustaa. Metallisormuksen voi ripustaa pysty- tai vaakasuoraan, ja vain mielikuvitus on rajana, mitä voit tehdä kauniilla ja erikokoisilla metallisormuksillamme.

Inspiroidu laajasta idealuettelostamme

Creativ Company toimittaa kaiken tarvittavan harrasteprojekteihin. Se sisältää myös kaikki metallirenkaat ja -langat, jotka tarjoavat monia mahdollisuuksia luovalle sielulle.

Jos kaipaat vielä hieman inspiraatiota metallilankarenkaiden ja metallirenkaiden askarteluun, tutustu ideoihimme. Täältä löydät paljon hyviä ideoita sunnuntain viettoon miellyttävässä perheprojektissa, jotta voit tuoda luovuutta arkeesi ja luoda ainutlaatuisen ja persoonallisen kodin. 

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.