Tikut ja rakennustarvikkeet

Tutustu laajaan tikkujen ja rakennustikkujen valikoimaamme, josta löydät vaihtoehdot pieniä harraste-, mallinnus- ja rakennusprojekteja varten. Täältä löydät kaiken tarvittavan luoviin rakennusprojekteihin. Materiaalien parissa on helppo työskennellä, ja pienimmätkin perheenjäsenet voivat rakentaa rakennustikuilla.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Tee hauskoja malleja rakennustikuilla

Pidätkö pienten mallien, kuten talojen ja autojen, rakentamisesta? Vai haluatko mieluummin rakentaa hauskoja riippuvia koristeita tai mobileja? Siinä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan. Puutikkujen ja muiden rakennusmateriaalien avulla voit tehdä monia erilaisia asioita.

Rakennustikut sopivat sekä pieniin taideprojekteihin että suurempiin harrasteprojekteihin. Jos etsit suurta projektia, voit kokeilla tehdä taloja ja muita pieniä rakennuksia rakennusmateriaaleista. Voit rakentaa jopa kokonaisen kaupungin, jossa on autoja, ihmisiä ja eläimiä. Voit myös tehdä maatilan, jossa on paljon erilaisia eläimiä, tai luoda talvisen joulumaiseman, joka on täynnä pieniä tonttuja. Koristele se puuvillavillalla tai tekolumella.

Kaikki perheenjäsenet voivat auttaa mallien rakentamisessa ja nauttia rakennustikuista. Mailat ovat hauskoja, ja lapset voivat kokeilla niitä ja leikkiä niillä. Jos vietät muutaman tunnin istuen ja leikkien keppien kanssa, voit tehdä monia upeita luomuksia.

Jotkin puikot voidaan koota ilman liima-aineita, kun taas toiset liiman on tartuttava kiinni toisiinsa. Liimapistooli on ihanteellinen tähän tarkoitukseen. Taideprojektin aloittaminen on todella helppoa rakennustikuilla, sillä se ei vaadi paljon työkaluja tai materiaaleja.

Tee itse tehtyjä koristeita käyttämällä rakennustikkuja ja kukkakeppejä

Rakennustikuista, keloista ja muista osista voi tehdä paljon muutakin kuin pelkkiä rakennuksia: niillä voi tehdä myös yksinkertaisempia projekteja, kuten ripustaa koristeita. Koristeen voi tehdä monella eri tavalla ripustamista varten. Voit esimerkiksi ottaa neljä keppiä ja käyttää niitä kehyksen muodostamiseen. Jos haluat tehdä kolmikulmaisen kehyksen, tarvitset vain kolme tikkua. Jos sinulla on narua, voit kietoa sen keppien ympärille, jolloin saat hämähäkinseittiä. Voit myös koristella kehyksen paperipaloilla, kiinnittää siihen narua ripustamista varten ja ripustaa sen kattoon tai seinään.

Työskenneltäessä rakennusalan projekteissa useiden eri materiaalien yhdistäminen tarjoaa vielä enemmän mahdollisuuksia. Voit tehdä monia asioita, jos sinulla on sekä tavallisia rakennustikkuja että ohuempia kukkatikkuja. Voit tehdä esimerkiksi oman minikeinun. Jos suunnittelet minikaupungin rakentamista, voit luoda leikkikentän, joka sisältää keinun, joka on tehty rakenteesta, ja kukkakeppejä. Voit myös tehdä aitauksia, portteja ja tikkaita kahdenlaisista kepeistä. - Kaikki tarvittava pieneen kaupunkiin.

Tee hauskoja hahmoja pahviputkiloista

Jos haluat mieluummin tehdä hahmoja kuin rakennuksia, pahviputket ovat ihanteellisia. Näiden yksinkertaisten rakennuspalikoiden avulla voit luoda monia hauskoja hahmoja. Eikä sinun tarvitse edes käyttää paljon materiaaleja tehdäksesi todella upeita ja omaperäisiä vaatteita. Pääset todella pitkälle käyttämällä pahvia, korttia tai paperia, muovisilmää ja liimaa. Piipunpuhdistimet tai tekstiilit ovat myös hyödyllisiä materiaaleja hahmojen tekemiseen.

Nyt on aika päästää mielikuvituksesi valloilleen, sillä luoville hahmoille ei ole rajoja. Voit aloittaa esimerkiksi tietyllä lomakaudella. Jos joulu lähestyy, tee jouluaiheisia hahmoja. Voit rakentaa lumiukon esimerkiksi tyhjästä vessapaperirullasta. Voit maalata rullan valkoiseksi tai liimata sen ympärille valkoista paperia. Tee paperihattu lumiukkoa ja pientä huivia varten. WC-paperirullat sopivat hyvin myös muiden hahmojen, kuten keijujen, porojen ja joulupukin, tekemiseen. Jos on halloween, yritä tehdä karmivia hirviöitä pahviputkista. Haluaisitko leikata karmivia hampaita paperiarkista ja liimata ne putkeen? Jos pidät eläimistä, luoviin projekteihin on myös paljon mahdollisuuksia. Voit tehdä pingviinejä, mehiläisiä ja paljon muuta. Jos haluat käyttää tuubia koristelun jälkeen, voit jättää sen yläosan auki ja käyttää tuubia esimerkiksi kynien tai kuulakärkikynien säilyttämiseen.

Useimmat lapset nauttivat pahviputkista leikkimisestä ja niiden tekemisestä. Mutta koko perhe voi osallistua hauskanpitoon ja yrittää tehdä hahmoja pahviputkista.

Rakennusmateriaalit sekä puulle että metallille

Creativ Company tarjoaa laajan valikoiman rakennusmateriaaleja sekä puusta että metallista. Meillä on puutikkuja ja kukkakeppejä sekä lapsille että aikuisille. Ne on helppo koota ja rakentaa.

Jos työskentelet mieluummin puumateriaalien parissa, tarjoamme laajan valikoiman. Meillä on rakennustikkuja, kukkakeppejä, puupalikoita ja nappeja, jotka sopivat monenlaisiin askarteluprojekteihin. Voit myös hankkia kukkakoristeita, jotka ovat ihanteellisia esimerkiksi kukkakoristeiden tekemiseen. Varastossamme on myös hammastikkuja, joita voidaan käyttää esimerkiksi askartelussa. jos haluat tehdä pienoisrakenteita.

Jos haluat tehdä asiat mieluummin metallista, löydät meiltä myös hyvän valikoiman. Etsi metallitankoja ja metallijalustoja, joita voit käyttää kehyksenä lukuisille projekteille. Voit esimerkiksi suunnitella oman hahmosi kankaaseen, saveen, puuhun tai paperiin ja kiinnittää sen metallijalustaan ja tankoon. Tämä antaa hieman rustiikkisemman ulkonäön kuin puu.

Suuri valikoima tikkuja ja rakennustarvikkeita

Kun tilaat rakennusmateriaaleja, keppejä ja tölkkejä, sinun on päätettävä, kuinka monta niitä tarvitset, minkä kokoisia ja haluatko niiden olevan yksivärisiä vai tietyn värisiä. Saat erilaisia pakkauksia tarvittavan materiaalimäärän mukaan. Pakkauksia on myös pienhanketta suunnitteleville rakentajille sekä niille, jotka ovat aloittamassa suurta projektia.

Kuten näet, voit kokeilla monenlaisia projekteja tikkujen ja muiden rakennusmateriaalien avulla. Jos kaipaat lisäinspiraatiota, meillä on valtava idealuettelo, josta löydät juuri sinulle sopivan projektin. Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja aloita uusi projekti rakennustikuilla.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.