Jäätelötikut

Meillä on laaja valikoima jäätelö- ja puutikkuja askartelukäyttöön ja pienoismallien rakentamiseen. Täältä löydät monenlaisia jäätelötikkuja sekä vaaleasta puusta että EVA-vaahdosta useissa eri väreissä.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Laajenna rakennustaitojasi jäätelöpuikkojen avulla

Jäätelöpuikkoja voi käyttää myös mallirakentamisessa. Suunnittelu, arkkitehtuuri ja muotoilu vaikuttavat myös pieniin rakennuksiin, joten vaikka rakennusta on pienennetty, monet rakennuksen periaatteet ovat samat.

Puisia jäätelöpuikkoja voi kuitenkin käyttää moniin muihinkin tarkoituksiin kuin rakennusmalleihin. Lisää inspiraatiota jäätelöpuikkojen, tulitikkujen ja muiden vastaavien käyttöön on jäljempänä tekstissä.

Myymme laajan valikoiman jäätelöpuikkoja ja muita puutikkuja, kuten tulitikkuja ja EVA-vaahtomuovijäätelöpuikkoja. Puiset jäätelöpuikot ovat tietysti myös kiinteä osa valikoimaamme, sillä ne ovat erittäin monipuolisia ja niitä voidaan käyttää muuhunkin kuin jäätelöön.

Verkkokaupassamme on myös pakkauksia, jotka sisältävät useita pieniä ja isoja tuotteita. Nämä pakkaukset sisältävät ainakin yhden tyyppisiä pieniä tikkuja, mutta useimmiten ne ovat puisia tai EVA-vaahtomuovisia jäätelöpuikkoja. Monia erilaisia tavaroita sisältävät pakkaukset sopivat täydellisesti koululuokkaan tai erittäin tehokkaaseen ja ahkeraan harrastukseen.

Puisia jäätelöpuikkoja on yleensä saatavana eri pituuksina. Myymme sekä lyhyitä että pitkiä malleja, joten voit tehdä monia erilaisia asioita.

Jäätelöpuikot Erityinen puutikku

Nykyään pidämme jäätelöpuikkoja itsestäänselvyytenä, koska ne ovat jo syödyn jäätelön sivutuote. Nykyään on olemassa monenlaisia jäätelöpuikkoja, ja joillakin brändeillä, kuten Magnumilla, on omat jäätelöpuikot. Muut merkit käyttävät tavallisia suoria jäätelöpuikkoja, joissa on pyöristetyt reunat.

Jäätelöpuikko on tyypillisesti puuta, ja se keksittiin vuonna 1923. Jäätelöpuikon keksijää nykyisessä muodossaan ei tunneta, mutta jäätelöpuikon edeltäjä keksittiin ja patentoitiin Yhdysvalloissa vuonna 1922.

Erityistä tässä on se, että tanskalainen keksi mailan. Se on järkevää, sillä tanskalaiset ovat hulluna jäätelöön. Jäätelöpuikko siis juurtuu Tanskaan. Toinen Tanskan jäätelömenestystarina on Magnum, jonka tuottaja on edelleen Unileverin omistama Frisko.

Jäätelöpuikko on hyödyllinen, ja jäätelöpuikkojen keräämisen sijaan voit ostaa jäätelöpuikkoja, jotka ovat käyttövalmiita ja puhtaita, sillä niissä ei ole ollut jäätelöä. Tämä säästää sekä paljon kaloreita että rahaa jäätelöpuikkojen ostamisessa, sillä jäätelöä ei tarvitse ostaa ja syödä vain jäätelöpuikon saamiseksi.

Puisia jäätelöpuikkoja ja muita tuotteita moniin eri tarkoituksiin

Meiltä löydät kaiken, halusitpa sitten jäätelöpuikkoja maalaamattomasta/värjäämättömästä puusta tai kirkkailla väreillä maalattuja. Eri värien lisäksi meillä on myös erikokoisia ja eri materiaaleista valmistettuja jäätelöpuikkoja sekä tulitikkuja muistuttavia pieniä tikkuja joko värjäämättömästä tai värillisestä puusta sekä erilaisia tuotepakkauksia.

Kaikilla tuotteilla on etuja, mutta sinun on määritettävä, mikä on paras vaihtoehto sinulle. Jos haluat tehdä pienoismalleja maalatusta puusta valmistetuilla jäätelöpuikoilla, niitä on saatavilla. Samoin voit rakentaa mallin käyttämällä maalaamattomasta puusta valmistettuja jäätelöpuikkoja.

Jos valitset jo maalatut tikut, sinun ei tarvitse käyttää aikaa ja rahaa niiden maalaamiseen itse. Jos ostat maalaamatonta puuta sisältäviä tikkuja, voit päättää, minkä värisiä ne ovat ja voit myös päättää, maalatako vain osa niistä. Sen jälkeen voit maalata juuri tarvitsemasi määrän tikkuja ja juuri haluamasi värisiä tikkuja.

Verkkokaupassa olevat tulitikkumaiset tikut eivät ole todellisia tulitikkuja, sillä niissä ei ole rikkipäätä. Tästä on hyötyä, sillä rikin päätä ei tarvitse leikata todellisista tulitikuista. Pienet rikkittömät tikut ovat myös turvallisempia käyttää, sillä pienet lapset eivät saa syttyä tuleen osumalla tulitikkuun tulitikkurasiaa vasten.

Mihin jäätelöpuikkoja, puisia tikkuja ja tulitikkuja voi käyttää?

Kuten johdannossa mainittiin, annamme ideoita siitä, mitä voit luoda tällä sivulla olevilla tuotteilla. Idealuettelostamme löydät ideoita jäätelöpuikkojen , puutikkujen ja tulitikkujen käyttöön  (ilman rikkipäätä).

Ideoita kattavasta ideoiden luettelostamme ovat muun muassa:

  • Japanilainen lyhty jäätelöpuikkoja
  • Jäätelöpuikkolinnoitus
  • Supersankarit on valmistettu pitkistä puisista jäätelöpuista
  • Café ja sisustus jäätelöpuikkojen avulla
  • Värikkäillä puutikuilla pinotut jouluhahmot
  • Kauniit lautasenkelit
  • Korttimosaiikki
  • Värikkäät yhdistelmät

Idealuetteloamme päivitetään säännöllisesti uusilla inspiroivilla ideoilla. Ideat katoavat harvoin, joten jos näet jotain, mitä olet miettimässä, sinun ei tarvitse kiirehtiä ostamaan tarvitsemiasi tavaroita, ennen kuin ohje katoaa.

Voit myös tulostaa oppaan ja tee-se-itse-projektin myöhemmin, mutta voit olla varma, että idea ja siihen tarvittavat tuotteet löytyvät verkkosivuiltamme myöhemmin.

Voit ostaa meiltä turvallisesti puisia jäätelöpuikkoja, tulitikkuja ja muita tuotteita.

Verkkokauppaamme kehitetään ja optimoidaan jatkuvasti, ja verkkokauppaan tulee usein uusia tuotteita. Vaikka verkkokauppamme muuttuu ajan myötä, säilytämme silti yrityksemme olemuksen. Keskitymme vahvasti sinuun asiakkaana ja toimittajiimme sekä valmistajiin ja työntekijöihin.

Kun teet ostoksia meillä, voit maksaa turvallisesti ja varmasti erilaisilla luottokorteilla. Yksityisasiakkaana voit myös maksaa MobilePay-sovelluksella. Jos teet ostoksia yrityksenä/tukku- tai instituutiossa, sinulla on joitakin hieman erilaisia maksutapoja, mutta ne kaikki ovat turvallisia käytössäsi.

Aiemmat asiakkaamme palaavat usein takaisin, mikä johtuu todennäköisesti muun muassa nopeasta toimituksesta, erinomaisesta asiakaspalvelusta, ilmaisesta toimituksesta tietyn määrän yli sekä hyvästä ja laadukkaasta tuotevalikoimasta. Kaikki tämä auttaa meitä antamaan hyvän keskimääräisen arvosanan Trustpilotissa. Korkea TrustScore-pistemäärämme perustuu tuhansiin arvosteluihin.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä vieras
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.